zervas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2011 Πρόσφατα αγόρασα ενα dell και Θα του περάσω freenas αλλά παρατηρώ όμως οτι θερμαίνεται αρκετά. Έλεγα να του αλλάξω ψήκτρα και άκρη δεν βρίσκω οπότε θα ήθελα βοήθεια σας. λέω για αυτές τις παρακάτω: XPCPU.P4.PRO COOLER :: Cpu Cooler Artic Super Silent 4 Ultra TC for Intel Socket 478 - Visionstudio.gr http://www.axd.gr/product_info.php?products_id=771 θα ήθελα την βοήθεια σας.ποια πιστεύετε θα κάνει?? Η αλήθεια είναι οτι δεν θέλω να ξεπεράσω τα 15 ευρω. Αν δεν βγάλω άκρη θα το δώσω Κοπρίτη όπου εχει και το αλλο μου pc τωρα και το σημαζευει να βρει εκεινος.... Κοπρίτη σου έρχεται και αλλο φόρτωμα απο μενα. :tongue:
zervas Ιανουάριος 5, 2011 Author #3 Ιανουάριος 5, 2011 Καθαρισμα εκανα και πολυ καλο μαλιστα αλλα δεν ηταν και βρωμικο μπορω να παω.Νεα παστα οχι αλλα αφου θα το ξιλωνα για παστα κλπ ελεγα να βαλω μια πιο αθορυβη ψυκτρα απο αυτη που εχει.
dpolal Ιανουάριος 5, 2011 #4 Ιανουάριος 5, 2011 Είναι ιδιαίτερα αθόρυβα μηχανάκια αυτά από όσο θυμάμαι και δεν είχαν ιδιαίτερο θέμα με τους Ρ4... (αναφέρομαι στα κλασσικά ξαπλωτά desktop Optiplex) Και μια απλή μανίσια ψύκτρα Intel μπαίνει κανονικά. (το είχα κάνει και ξέρω) Ποιό μοντέλο Ρ4 έχεις ;;;
zervas Ιανουάριος 5, 2011 Author #5 Ιανουάριος 5, 2011 το optixle 270.ναι το πειρα να το κανω freenas.για πες καμμια ιδεα να βαλω καμμια απο τισ παραπανω ψυκτρες?
dpolal Ιανουάριος 5, 2011 #6 Ιανουάριος 5, 2011 Νομίζω πως αυτή που έχει αν αλλάξεις την πάστα θα είναι μια χαρά.Αν θές τώρα να πληρώσεις τώρα , όλες που δέιχνεις μια χαρά κάνουν νομίζω, απλά πρόσεξε να μην είναι έχει πολύ ύψος γιατί μπορεί ωα βρίσκει στο καπάκι.Αν βρείς καμμιά κλασσική μανίσια από Ρ4 (τσαμπέ δηλαδή ή το πολύ κάνα 5άρι €) κάνει εξίσου.Αν θες να πατεντιάσεις, βγάλε τον ανεμιστήρα που έχει τώρα από την ψύκτρα και δέσε επάνω έναν 12άρι για πολύ ποιό ησυχία.Το δέσιμο μπορεί να γίνει είτε με tire-up(δεματικά λεπτά), είτε με τα πλαστικά συρματάκια από αυτά που δένουν τα καλώδια στις συσκευασίες.Αν έχεις κανένα «μικρό» μοντέλο Ρ4 επάνω στο μηχάνημα δεν θα έχεις θέμα.Το κόλπο με τον 12άρι το έχω κάνει σε μηχάνημα με Preskot και εδώ και 4 χρόνια παίζει μια χαρά.Tην αλλαγή σε παρόμοιο μηχάνημα με μανίσια ψύκτρα Intel την έχω κάνει εδώ και 2 περίπου χρόνια και ουδέν πρόβλημα...Φαντασία θέλει. :fun:
zervas Ιανουάριος 5, 2011 Author #7 Ιανουάριος 5, 2011 μου βαζεις ιδεες ομως τωρα με το 12αρι..χμθα κανω μια δοκιμη αυριο αλλα ελεγα μηπως με μια απο της παραπανω ψυκτρες ηταν πολυ πιο αθορυβο???Αλλαγη παστας παντως λεω να κανω ετσι και αλλιως συμφωνεις?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.