Jump to content



6970 + 9800GT


aris20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδιά...

Έχω την Gigabyte 890XA-UD3,

έχω την εξής απορία...

Αξίζει να βάλω την 9800GT στο 2ο Slot όταν θα πάρω την 6970??

Για τα Physics...? Απλά η μητρική μου παίζει νομίζω 1x16x PCI Express ή 2x8x PCI Express...

Η απλά δεν αξίζει, και να την σουτάρω την 9800...?

Απ οτι διαβασα η μητρικη σου παιζει 1x16 και 1x8-1x8 οποτε αν βαλεις και τις 2 θα σου παιζει x8 η 6970 και x8 η 9800. Κανε το εξης. Βαλε πρωτα μονη της την 6970 να παιζει x16 και τρεξε κανενα benchmark και κανενα παιχνιδι. Μετα κουμπωσε και την 9800 και τρεξε τα ιδια. Ετσι θα καταλαβεις αν εχεις ουσιαστικες διαφορες αναμεσα στα 2 settups.

Απο την αλλη τα παιχνιδια με physix ειναι λιγα οποτε αν εχεις διαφορες μεταξυ x16 και x8 δεν νομιζω να αξιζει να βαλεις και την 9800.

Τριτη επιλογη ειναι να εχεις στην καβατζα την 9800 και οποτε γουσταρεις την καρφωνεις και παιζεις:p

Την 9800 χρησιμοποίησα και εγώ για δυο μήνες, μαζί με μια 5870.έπαιξα mafia,batman και δόθηκε σε φίλο με ελαφρά.Για μένα δεν αξίζει φιλε.δοκιμασε το ,έτσι,για να σου φύγει η ιδέα πιο πολύ.

τσάμπα ζόρι στο psu και τα physx...παπάτζα .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.