Jump to content

nVidia Windows Kernel Driver σταμάτησε να ανταποκρίνετε

morius

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τα win7 κ μου έχουν σπάσει τα νεύρα, όταν βάζω παιχνίδι να παίξει με πετάει έξω κ μου εμφανίζει κάτω ειδοποίηση και μου λέει οτι το πρόγραμμα οδήγησης οθόνης nVidia Windows Kernel mode driver version260.99 σταμάτησε να ανταποκρίνετε και ανακτήθηκε με επιτυχία. Τι να κάνω;;;;;

Καλημέρα, και χρόνια πολλά. Την έχεις κάνει overclock την κάρτα; Αν ναι τότε δοκίμασε στα default settings. Αν όχι κάνε ξανα εγκατάσταση τους τελευταίους drivers και επέλεξε την επιλογή clean install.

Καλημέρα, και χρόνια πολλά. Την έχεις κάνει overclock την κάρτα; Αν ναι τότε δοκίμασε στα default settings. Αν όχι κάνε ξανα εγκατάσταση τους τελευταίους drivers και επέλεξε την επιλογή clean install.

Χρονια πολλά και σε σένα. Δεν έχω πειράξει τίποτα, έχω κάνει 2 format και δεν βλέπω διαφορά, και μάλιστα τώρα κατέβασα τους τελευταίους από το site της nvidia.

Το πρόβλημα παρουσιάζεται στο ίδιο παιχνίδι πάντα ή είναι γενικό ;

Όχι γενικά, ακόμα κ όταν πατάω δεξί κλικ στον υπολογιστή μου ιδιότητες κ πηγαίνω να μου βαθμολογίσει τον υπολογιστή μου, την ώρα που τρέχει την κάρτα γραφικών μου πετάει μαύρη οθόνη, επανέρχετε κ μου βγάζει κάτω αυτό το μήνυμα.

Ρε παιδιά έλεος έχω ξενερώσει απίστευτα με το μπ@@ρδελ@@@@!!! Τι να κανώωωω

Έχω αλλάξει 4 λειτουργικά και 32 και 64 bit έχω δοκιμάσει 3 άλλους drivers αλλά τπτ....HELPPPPPPPPPPPP:tomato::tomato::tomato:

θερμοκρασιες;

τροφοδοσια ρευματος ειναι κομπλε ;

ποτε αρχισε να στο κανει για πρωτη φορα ;

Επισης δοκιμασε την σε αλλο μηχανημα να δεις συμπεριφορα η σε αλλο pci-e slot

ειναι η καρτα της υπογραφης σου ;

σε 3dmarks στο κανει ;

θερμοκρασιες;

τροφοδοσια ρευματος ειναι κομπλε ;

ποτε αρχισε να στο κανει για πρωτη φορα ;

Επισης δοκιμασε την σε αλλο μηχανημα να δεις συμπεριφορα η σε αλλο pci-e slot

ειναι η καρτα της υπογραφης σου ;

σε 3dmarks στο κανει ;

Θερμοκρασίες δεν έχω δει, είχα βάλει το 3d mark κ όταν το έτρεχα εκανε ρεσταρτ. Βασικά η κάρτα δούλεψε 1 μέρα χωρίς να μου βγάλει αυτό το μνμα μετά με τάραξε. Τέσπα, εγώ τώρα δοκίμασα μια παλιά την Χ800 GTO και την πήρε κανονικά, και έτρεξε κ τα διαγνωστικα. Οπότε λέω να την πάω αύριο για αλλαγή.

Μιλάμε για την κάρτα της υπογραφής μου ναι :bad:

Εν τέλη παιδιά η κάρτα ήταν χυπημένη, την πήρα στο πλαίσιο και μετά από 5 ημέρες μου την άλλαξαν.

Δεν πήρα όμως την ίδια. Πήγα και την άλλαξα με την Saphire HD 5770 1GB

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.