hayabusa Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2011 Το είδα τις προάλλες και ομολογουμένως μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Έπαιρνε το καλώδιο δικτύου από το ρούτερ και εξέπεμπε ασύρματα. Από αφηρημάδα (or whatever) δεν ρώτησα λεπτομέρειες, οπότε αν κάποιος ξέρει που μπορώ να βρω μια τέτοια συσκευούλα (ακομα και από ebay) θα μου εξυπηρετούσε πολύ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriGaS Ιανουάριος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 νομίζω ότι τα περισσότερα access points κάνουν αυτή τη δουλειά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 4, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 επίτηδες δεν έγραψα access point (αν και προφανώς ήταν) γιατί δεν μου κόλλαγε και πολύ (μιλάμε για διαστάσεις το πολύ 8*8 cm και χωρίς εξωτερική κεραία). Η συγκεκριμένη συσκευούλα ήταν εξαιρετικά μικρή και για αυτό ακριβώς κέντρισε το ενδιαφέρον μου. Συνεπώς κάτι τέτοιο ψάχνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voudas Ιανουάριος 4, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 άρα θες MINI access point ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Ιανουάριος 4, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 yup. άλλαξα και τον noobiko τίτλο σε κάτι πιο αντιπροσωπευτικό... καμια ιδέα για τίποτα φτηνότερο πριν αρχίσω να κοιτάω στην τύχη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Ιανουάριος 7, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 ASUS WL-330GEόπως προείπε ο υφίλτατος συνφορουμίτης απο επάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.