Jump to content

OCZ Revodrive: τον εχει δουλεψει κανεις?

Phant0m

Recommended Posts

Καλησπέρα παίδες και καλή χρονιά.

Σκέφτομαι κάποια στιγμη να βάλω εναν ssd στο pc μ (εχω 2 velociraptores για το Os τώρα), και με μια γρήγορη/πρόχειρη ματιά, έβαλα στο μάτι τον OCZ Revodrive.

Επειδη, καλα τα reviews στα διάφορα Sites, αλλά σαν την προσωπική εμπειρία τπτ, θέλω να μάθω αν κάποιος έχει δουλέψει έναν τέτοιο και ποιές οι εντυπώσεις του. Αν αξίζει δλδ μια τέτοια αγορά.

Ευχαριστώ

αν και δεν είναι πολύ εκτενής η εμπειρία που είχα να σου πώ ότι αλλάζοντας τους intel σε corsair για 2 μέρες δούλεψα λίγο τον 180άρη που μου δάνεισε ένας φίλος γιατί έμεινα από σκληρούς. Σαν αίσθηση μου έκανε όση διαφορά κάνανε και οι corsair με τους intel σε καθημερινές συνθήκες ( κάποιο bench δεν έτρεξα πάνω του να δώ μετρήσεις γιατί καιγόμουνα να έχω λειτουργικό λόγω δουλειάς). Ένα σίγουρο θετικό ( δεν είναι απόλυτο βέβαια - αναλόγως το υπόλοιπο σύστημα) είναι ότι δεν θες Sata αλλά pcix4 και ένα σίγουρο αρνητικό μάλλον η τιμή του που είναι λίγο τσουχτερή. Στις 2 μέρες αυτές πάντως δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα αλλά είναι μικρό το χρονικό διαστημα βέβαια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.