kakao83 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2011 Εχω τοn INTEL X25-M SSDSA2MH080G2R5 2.5'' SSD 80GB RETAIL και αγορασα τον INTEL Χ25-Μ SSDSA2M080G2GC 2.5" SSD 80GB RETAIL.ΜΠΟΡΩ να κανω raid?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 4, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 ποια η διαφορα τους?ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ RAID0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 4, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 Και βεβαια μπορεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Ιανουάριος 4, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 πρεπει να κανω φορματ στο πρωτο που εχω τα 7?η απλα κουμπωνω τον δευτεςρο κ κανω τισ ρυθμισεισ απο το bios? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 4, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 βαζεις και τον αλλον επανω και κανεις απο τις ρυθμισεις το raid0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 4, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 βαζεις και τον αλλον επανω και κανεις απο τις ρυθμισεις το raid0Ναι, αλλά ξέχασες να πεις ότι όλα τα δεδομένα στον υπάρχοντα SSD (λειτουργικό κλπ) θα χαθούν κατά τη δημιουργία του RAID0... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 4, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 Ναι, αλλά ξέχασες να πεις ότι όλα τα δεδομένα στον υπάρχοντα SSD (λειτουργικό κλπ) θα χαθούν κατά τη δημιουργία του RAID0...μα ειναι λογικο αφου θα κανει φορματ...εκτος και αν τα παρει σε μπακαπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 4, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 μα ειναι λογικο αφου θα κανει φορματ...εκτος και αν τα παρει σε μπακαπΤίποτα δεν είναι λογικό και αυτονόητο όταν ο άλλος δεν γνωρίζει. Σου λέει το παλικάρι:πρεπει να κανω φορματ στο πρωτο που εχω τα 7? η απλα κουμπωνω τον δευτεςρο κ κανω τισ ρυθμισεισ απο το bios?βαζεις και τον αλλον επανω και κανεις απο τις ρυθμισεις το raid0Ρωτάει το παιδί "κάνω το Α ή το Β" και του λες "το Β", δες ξανά την συζήτηση, είναι σα να του λες "δεν θέλει format, απλά βάλτον πάνω και φτιάξε το RAID0". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phant0m Ιανουάριος 4, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 Ναι αναγκαστικά θα τα χάσεις.... αφού θέλει εκ νέου setup Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Ιανουάριος 4, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 δεν θα εχω τριμ με το raid etc?αυτο ειναι το μονο μειονεκτημα?οι ταχυτητες μου 8α ειναι διπλες?στο read gia παραδειγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 4, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 Τίποτα δεν είναι λογικό και αυτονόητο όταν ο άλλος δεν γνωρίζει. Σου λέει το παλικάρι:Ρωτάει το παιδί "κάνω το Α ή το Β" και του λες "το Β", δες ξανά την συζήτηση, είναι σα να του λες "δεν θέλει format, απλά βάλτον πάνω και φτιάξε το RAID0".τι να κανουμε δεν μπορουμε να τα ξερουμε ολα οπως εσενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiltevros Ιανουάριος 4, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 read and write θα είναι τα διπλάσια σχεδόν δεν θα εχω τριμ με το raid etc?αυτο ειναι το μονο μειονεκτημα?οι ταχυτητες μου 8α ειναι διπλες?στο read gia παραδειγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juno12 Ιανουάριος 4, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 επειδή το είχα απορία κι εγώ, θέλωντας να προσθέσω άλλον ένα x25v, το intel rapid storage manager έχει επιλογή προσθήκη δίσκου κι από το μήνυμα που σκάει, δεν φαίνεται να εννοεί οτι θα σβήσει τα δεδομένα και στους άλλους δύο ssd παρα μόνο στον τελευταίο που θα προστεθεί. έτσι δεν είναι; το έχει δοκιμάσει κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Ιανουάριος 5, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Εξαρταται σε τι raid ειναι ο/οι δισκος/οι που θελεις να προσθεσεις.Αν ο δισκος προστεθει σε raid1 θα σου δωσει επιλογη να το μετατρεψεις σε raid5 χωρις να χασεις τα δεδομενα.Αν ο δισκος μπει σε raid0 απ'οσο ξερω δεν μπορει να το προσθεσει live. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Ιανουάριος 5, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Αξιζει ομως να χασεις το trim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zpaf Ιανουάριος 5, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Αξιζει ομως να χασεις το trim?Αν δεις τις επιδοσεις σου να πεφτουν πραγμα απιθανο με 2x80 ssd raid0 τοτε κανεις ενα hdderase και εισαι παλι φρεσκος.Ενα χρονο τους εχω σε raid0 και κανενα προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kakao83 Ιανουάριος 5, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Ευχαριστω πολυ παιδια με καλυψατε.θα κανω raid και αν δω να πεφτουν οι επιδοσεις μετα απο μερικουσ μηνες κανω ghost format και ειναι σαν καινουγιο.καποιο προγραμμα να μετραει το read write ton ssd?κανενα bench για να ξερω ποτε να τουσ κανω φορματ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.