Jump to content

5970 ή 2x6970

Lazy Dog

Recommended Posts

• Replies 47
  • Created
  • Last Reply
Δεν φτάνει η 5970 στα 2560 όσο και oc να κάνεις αν θέλει φίλτρα και fps πάει σε 2χ570 2χ580..ή 2χ6970

:OT:

Θα μας δωσεις τιποτε νουμερακια απο τα διδυμακια σου (570sli) να παρουμε και εμεις λιγο ματι τι ψαρια πιανουν ;

Thanks in advance :D

Ρε παιδιά τι το αναλύουμε στην ανάλυση που θέλει το παιδί τα 2χ6950 και αμέσως flash σε 6970 δεν υπάρχει αντίπαλος! Μετα πας σε 580gtx εάν θες nvidia...

....τα 2χ6950 είναι πολύ καλύτερα από 5970!

1920*1200/4xAA/16xAF

GTX580 vs. 6970 = -15%

GTX570 vs. 6970 = 0%

2560*1600/4xAA/16xAF

GTX580 vs. 6970 = -12%

GTX570 vs. 6970 = +7%

2560*1600/8xAA/16xAF

GTX580 vs. 6970 = -2%

GTX570 vs. 6970 = +23%

Αυτό συμβαίνει στο overall των games.... 2χ6950 και flash σε 6970 και θα εχεις 2χ6970!!!

...και φαντασου τις διαφορες σε CF που σκοτωνει στην νεα γενια 6 series της ATI!

Aκομα δεν έφυγες για το κατάστημα....(για μένα το 570 γενικα ξέχνα το)

με λιγότερα απο 600 ευρώ καθάρισες!

Προσωπικά αυτά τα +x% της AMD τα ακούω βερεσέ. Τόσα χρόνια δεν τα είδα ποτέ και έτσι αυτή την φορά θα δώσω το κάτι παραπάνω που ζητάει η nVidia να δω αν αξίζει.

ποιας AMD??? είναι μια σούμα απο τα αποτελέσματα reviews που βγήκαν το πως έχει η κατάσταση μεταξύ τους

Mην πετάμε κάτι στο άσχετο...

Αυτή είναι η κατάσταση με baby drivers της σειράς 6 απο ΑΤΙ- τα πρώτα results που λεμε...

Venisk χρωστας review! ...σε περιμενει o zpaf στη γωνια....

Για μένα ή πας στο καλύτερο προϊόν σε απόδοση-τιμη (2x6950) ή πας στο ταχύτερο στην αγορά (2χ580gtx)

και τα δυο την ιδια ΖΩΗ εχουν!

ποιας AMD??? είναι μια σούμα απο τα αποτελέσματα reviews που βγήκαν το πως έχει η κατάσταση μεταξύ τους

Mην πετάμε κάτι στο άσχετο...

Αυτή είναι η κατάσταση με baby drivers της σειράς 6 απο ΑΤΙ- τα πρώτα results που λεμε...

Πρωτη φορα βλεπω fundamentalist funboy της ATI να φοραει πρασινες στο pc του. Διχασμενη προσωπικότητα much? :laughing:

Πρωτη φορα βλεπω fundamentalist funboy της ATI να φοραει πρασινες στο pc του. Διχασμενη προσωπικότητα much? :laughing:

Πρεπει να παραδεχτεις ομως οτι ηταν ο πρωτος μαζι με csari που πηρε τους drivers απο το cd της nvidia και εκανε μια παρουσιαση οταν αλλοι περιμενουν ακομη τους νεους θαυματουργους οδηγους για να μας δωσουνε κανα νουμερακι. :D

Εξαιρεση το παλικαρι εδω http://www.thelab.gr/1062948895-post81.html

Πρεπει να παραδεχτεις ομως οτι ηταν ο πρωτος μαζι με csari που πηρε τους drivers απο το cd της nvidia και εκανε μια παρουσιαση οταν αλλοι περιμενουν ακομη τους νεους θαυματουργους οδηγους για να μας δωσουνε κανα νουμερακι. :D

Για ποιο από όλα τα review που έχω κάνει λες?

Oτι πιο premium πάντα το παρουσιάζω :hehe: τι να πρωτοθυμηθώ τόσα χρόνια!

Οσο για το review με τον csaris ήταν με τους 262.99 από nvidia...

AMD=ATI κι εγώ το γράφω για να το συνιθίσω :wall:. Και η σειρά 5ΧΧΧ baby drivers έχει κατά την γνώμη. Έχει περάσει τόσος καιρός και κάτι τέλειο για games δεν έχουν βγάλει.Και μην μου πει κανείς ότι παίρνει AMD/ATI για επεξεργασίας εικόνας και βίντεο.

Υ.Γ. Για τους drivers έχω δοκιμάσει τα πάντα και ποτέ δεν έμεινα 100% ευχαριστημένος.

εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι στο flightsim-x η μια καρτα εχει πιο πολλα fps απο το cf.(6970):p

Και εγω εχω prob σε αυτο το game με το SLI.... Οταν εχω SLI πεφτουν στα 30% usage παρεουλα τους και πάει σέρνοντας!

Ειναι γενικό το πρόβλημα...

Εγω εχω αρκετά παράπονα απο τους nvidia drivers, παιζω πολυ με το panel και σε πολλα games αστοχεί και πετάει error με clean drivers και λειτουργικό...Oπως επίσης αμα σπάσω το surround, μετά μπορει να μου βγαλει την πίστη να το ετοιμάσω! Physx off ειναι γνωστο :hehe: !

Τα ιδια πανω κατω ειναι για μένα...μην κλαιγόσαστε άσκοπα! Δεν είναι κανείς τους τέλειος...

Και εγω εχω prob σε αυτο το game με το SLI.... Οταν εχω SLI πεφτουν στα 30% usage παρεουλα τους και πάει σέρνοντας!

Ειναι γενικό το πρόβλημα...

Εγω εχω αρκετά παράπονα απο τους nvidia drivers, παιζω πολυ με το panel και σε πολλα games αστοχεί και πετάει error με clean drivers και λειτουργικό...Oπως επίσης αμα σπάσω το surround, μετά μπορει να μου βγαλει την πίστη να το ετοιμάσω! Physx off ειναι γνωστο :hehe: !

Τα ιδια πανω κατω ειναι για μένα...μην κλαιγόσαστε άσκοπα! Δεν είναι κανείς τους τέλειος...

δεν κλαιγομαι για τις καρτες,αλλα για τα λεφτα:hehe:

απο δω και περα μονο quatro...

Και γω εδωσα πριν απο μερικες μερες ενα vantage με την 570 και δεν περιμενα κανενα driver, αλλα με ξεχασες :hehe:

Απλα εγω τουλαχιστον δεν ειμαι του bench, απλα βαζω τα games και εφοσον τρεχουν τελεια, καθομαι και απολαμβανω το παιχνιδι, και δεν καθομαι να απολαυσω το fraps, να δω αν θα τρεχει με 55 η με 60 fps για παραδειγμα :p

Παντως εσυ και καποια αλλα παιδια(seb, csaris,angel f, sorry αν ξεχνω κανενα:p) εχετε κανει εξαιρετη δουλεια στην παρουσιαση των καρτων και μπραβο σας για αυτο!;)

Ναι δεν αντιλέγω αλλα απλα μου φαινεται περιεργο οτι εχει μεινει ακομα με το 580 sli...

Αλλα ειπαμε... Προτιμήσεις ειναι αυτες... Αλοι περνουν καρτες για να παιζουν κανα παιχνιδι αλλοι για να παγκιασμα. Αν και το τελευταιο αν δεν βγαζεις λεφτα απο αυτο δεν το καταλαβαινω, προσωπικα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.