Jump to content

το πρόγραμμα οδήγησης nvidia kernell 260.99 (latest drivers) σταμάτησε να αποκρίνεται

jordanis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημέρα και καλή χρονιά να έχετε.

. έχω μια 470 και μερικές φορές μου βγάζει το εξής μήνυμα.

"το πρόγραμμα οδήγησης nvidia kernell 260.99 (latest drivers) σταμάτησε να αποκρίνεται και ανακτήθηκε με επιτυχία"

τι μπορεί να συμβαίνει .έχω απεγκατηστήσει και ξανά μάνα ,και με driver sweeper καθάρισμα αλλά τίποτα . εμφανίζεται αραιά το πρόβλημα. καμιά γνώμη???

Tρεχει με oc η καρτα?

Αν ναι, κολλαει γιατι δε τραβαει εκει που την εχεις.

ναι έχεις δίκιο. στα 607 είναι και την έχω ανεβάσει στα 700. τι συχνότητα προτείνεις για μια gtx 470?

βαλε msi afterburner εχει μεσα και το βοηθητικο combuster για ελεγχο χρονιζεις με το afterburner και με το αλλο βλεπεις τι γινεται εγω με αυτο πηρα τα ορια μου πυρηνας +μνημες

υγ προσοχη στις θερμοκρασιες γιατι ζοριζει

"As you can see, we moved from a 607MHz core clock to 687MHz. The Shader went from 1215MHz to 1374MHz and as for the 1280MB of GDDR5, we got that from 837MHz to 980MHz which in QDR land equates to a jump from 3348MHz QDR to 3920MHz QDR. "

Source

Παρε αυτα τα ρολογια σα βαση κ βλεπεις αν τραβαει κ ποιο πανω ;)

ευχαριστώ σαλονικιέ.

πάντως με 700 που την είχα βκαι με kombustor κανά 5 λεπτό δεν εμφάνισε πρόβλημα. βασικά αρχικά θα το πάω σύμφωνα με το πρώτο σου link με stock voltage γιατί το να παίξεις με ρεύματα θέλει αρκετό ψάξιμο. και μετά βλέπουμε:T:

τελικά χρείαστηκε να ανεβάσω το ρευμα απο 987 σε 1000 για να δουλέψει η κάρτα gtx470 στα 700mhz σωστά και απροβλημάτιστα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.