Jump to content

πρόβλημα με κάρτα γραφικών

BigBOSS

Recommended Posts

Γεια σας και καλή χρονιά, πριν 3 μήνες αγόρασα το pc με την παρακάτω σύνθεση:

CPU: Core i7 920 == 4 cores with 8 threads 2.66 Ghz 8 mb L3 Cache 4.8 GT/sec

GPU: Sapphire HD 5850 == 1 GB RAM GDDR5 Engine clock speed: 725 MHz Memory clock speed: 1 GHz

Motherboard (μητρική) == Gigabyte EX58 - UD3R

RAM == 6 GB 1333 Mhz triple channel

HDD (σκληρός δίσκος) == 750 GB

PSU (τροφοδοτικό) == chieftec 650 Watt

Τα πάντα δούλευαν ρολόι μεχρι πριν 4 ημέρες οταν ένα απόγευμα πήγα να ανοίξω το pc και η οθόνη δεν έδειχνε τίποτα και το ανεμιστηράκι της κάρτας έτρεχε στο φουλ (100%). Έσβησα το pc με το κουμπί που έχει πάνω του και το άνοιξα μετά από περίπου μισή ώρα και αυτή τη φορά όλα δούλευαν κανονικά. Την επόμενη μέρα όμως πάλι τα ίδια και αυτή την φορά έδειχνε μονίμως μαύρη οθόνη και το fan δούλευε στο 100%.

Προς το παρών έχω βολευτεί με μία 8600 GTS που είχα στην εφεδρεία και φυσικά έχω ξενερώσει απίστευτα. Προσωπικά πιστεύω ότι η 5850 έχει κάποιο εργοστασιακό ελάττωμα και ευτυχώς καλύπτεται απο εγγύηση δύο ετών, αύριο θα πάρω και τηλέφωνο στο κατάστημα από το οποίο την αγόρασα. Δεν έχω κάνει overclock στην hd 5850, η κάρτα είναι ολοκαίνουργια (3 μηνών) και πεντακάθαρη απο σκόνες κτλ, επίσης δεν έγιναν διακοπές ρεύματος καθόλου τον τελευταίο καιρό..... Εσείς τι πιστεύεται πως φταίει; ευχαριστώ προκαταβολικά.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.