Ερνεστος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2011 Καλησπέρα! Καλή χρονιά σε όλους! Κατ'ευθείαν στο θέμα: γνωρίζει κάποιος αν στα διάφορα temp readings που εμφανίζει το GPU-Z υπάρχουν και αυτά των μνημών ή και των διαφόρων VRMs? Υποθέτω ότι η θερμοκρασία της GPU είναι η temp#1, σωστά? Ενδιαφέρομαι (αν υπάρχουν φυσικά) για ένδειξη θερμοκρασίας στη RAM και πολύ περισσότερο στο μοναχικό VRM (ή μήπως είναι κάτι άλλο αυτό το πραγματάκι?) που βρίσκεται εκεί πάνω αριστερά της GPU όπως βλέπουμε μία 58ΧΧ. Lage der Spannungswandler | PC-Max: Hardware News und Tests Μπορείτε να μου υποδείξετε τις ενδείξεις αυτές στο ακόλουθο screenshooot? Uploaded with ImageShack.us Αν ξέρει κάποιος τις ακριβείς αντιστοιχίσεις θα ήμουν υπόχρεος, αν πάλι υπάρχει κάποιο άλλο πρόγραμμα που δίνει αυτά τα στοιχεία, ένα τιπ θα το ήθελα.
Lazy Dog Ιανουάριος 2, 2011 #2 Ιανουάριος 2, 2011 Στο GPU-Z η θερμοκρασια του VRM ειναι το VDDC Phase #1
Ερνεστος Ιανουάριος 2, 2011 Author #3 Ιανουάριος 2, 2011 Στο GPU-Z η θερμοκρασια του VRM ειναι το VDDC Phase #1 Ευχαριστώ για την απάντηση! Αυτό το γνωρίζω, ρωτάω αν υπάρχουν πιο εξειδικευμένες πληροφορίες στο GPU-Z, αν πχ κάποια από αυτά τα readings αφορούν συγκεκριμένα VRMs (όπως το μεμονωμένο που έχω υποδείξει) ή τη RAM. . .
Lazy Dog Ιανουάριος 2, 2011 #4 Ιανουάριος 2, 2011 Sorry, μαλλον δεν θα καταλαβα τι ρωτησες Να σου πω την αλήθεια ποτε δεν αναρωτηθηκα για την αντιστοιχία readings με συγκεκριμενα vrm's...
Ερνεστος Ιανουάριος 2, 2011 Author #5 Ιανουάριος 2, 2011 Μωρέ, εντάξει. Θερμοκρασία από GPU και VRM (VDDC Phase #1) σε γενικές γραμμές είναι πολύ ΟΚ, αλλά λόγω ριζικών αλλαγών στην ψύξη της κάρτας, προσπαθώ να καταλάβω τι ακριβώς γίνεται. Έχω δει σε πολλές δοκιμές, που ονοματίζουν κανονικά memory/shader etc etc etc και έλεγα μήπως κάτι από αυτά μου το δίνει το GPU-Z για να δω τελικά τι ψάρια έπιασα στο πολύ ευπαθές "μοναχικό" VRM (για το οποίο έγινε και όλο το νταβαντούρι και με την ψύξη!).Τέσπα...
Ερνεστος Ιανουάριος 10, 2011 Author #6 Ιανουάριος 10, 2011 Εντάξει, ξύθηκα μόνος μου...Η θερμοκρασία για το "μοναχικό" VRM (πάνω αριστερά της GPU) είναι το VDDCI Phase #1 Temp στο GPU-Z. Οι θερμοκρασίες για μνήμες και shader μπορούν να διαβαστούν στο AIDA64 Extreme Edition. Δυστυχώς, δε βρήκα εργαλείο που να παρουσιάζει όλες τις πληροφορίες μαζί, αλλά έστω και συνδυαστικά το check που ήθελα να κάνω το έκανα.Αυτά για όσους αλλάξουν cooler στις 58ΧΧ και γενικότερα για όσους θέλουν νε ξέρουν τι γίνεται με τις θερμοκρασίες στις κάρτες αυτές.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.