ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2011 καλησπέρα παιδιά... έπεσαν κάτι παλιά προγραμματάκια στα χέρια μου που τρέχουν μόνο σε XP ...η ερωτησή μου είναι πως θα τρέξω εικονικά τα XP σε windows 7 ! ευχαριστώ και καλή χρονιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Ιανουάριος 2, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 κατεβάσεις το vmware player από εδώ και αν έχεις ένα cdακι των Xp τότε δημιουργείς το image file που χρειάζεται το vmware και είσαι οκ.Στην ουσία κάνεις εγκατάσταση των windows αλλά εικονικά και δημιουργείτε ένα αρχείο στον δίσκο σου ανάλογου μεγέθους το οποίο θα το χρησιμοποιείς για να τρέχεις τα Xp.Υπάρχουν και άλλοι τρόποι με το virtual box της sun και με το virtual pc της microsoft αλλά έχοντας δοκιμάσει όλους αυτούς το vmware player για εμένα είναι ο καλύτερος τρόπος !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Ιανουάριος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 ή Windows XP Mode Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 2, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 To xp mode παιζει μονο σε pro/ultimate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 2, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 virtual pc 2007 απο εμενα απλο και γρηγορο Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Ιανουάριος 3, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Virtualbox VirtualBox Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 3, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Πριν δοκιμάσεις κάποιο από τα προγράμματα που σου ανέφεραν δοκίμασε να αλλάξεις το compatibility mode των παλιών εφαρμογών που έχεις.Εγκαθιστάς την εφαρμογή και μετά με δεξί κλίκ επένω στο .exe που θα τρέξει αλλάζεις το compatibility ανάλογα με αυτό που σε ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.