Jump to content

AMD Phenom 1090T O/C, Cooling

aris20

Recommended Posts

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

To linx κρασάρει γενικά... Δεν ξέρω γιατί, σαν πρόγραμμα φαίνεται προβληματικό..

IntelBurnTest το καλύτερο μάλλον... :)

Να σε ρωτήσω @the_blade δοκίμασες να ανεβάσεις τον CPU στα 4,2GHz? Είναι Stable εκεί?

tempsg.png Νομίζω πως το CPU είναι το πραγματικό temp, γιατί έκανα ένα τεστ και έδωσα 1.68V δοκιμαστικά και στο Stress Test όταν πήγε 60C έκανε Shutdown όπως έβαλα στην μητρική...

αυτό είναι το σωστό temp! 4.2 δεν δοκίμασα διότι είμαι ήδη στα 60-62 στο Linx

αν σου κρασάρει το linx δεν φταίει το πρόγραμμα κάτι λείπει sto ο/c σου στο λέω έχω φάει μήνες να το δουλέυω σε intel και τώρα amd. το θέμα είναι αν κάνει για τεστάρισμα cpu/nb overclock...

δώστε μας τα φώτα σας,,,,

αυτό είναι το σωστό temp! 4.2 δεν δοκίμασα διότι είμαι ήδη στα 60-62 στο Linx

αν σου κρασάρει το linx δεν φταίει το πρόγραμμα κάτι λείπει sto ο/c σου στο λέω έχω φάει μήνες να το δουλέυω σε intel και τώρα amd. το θέμα είναι αν κάνει για τεστάρισμα cpu/nb overclock...

δώστε μας τα φώτα σας,,,,

To ότι μου κολάει ακόμα και στα Default 3,2GHz λέει τίποτα? :p

Μου βγάζει ότι δεν αποκρίνεται το πρόγραμμα...

http://www.overclock.net/intel-cpus/750781-linx-problem.html

Το βρήκα βασικά πρέπει να το τρέξω σαν administrator.. lol

linxa.png

Kαλά είναι τα 73GFlops?

Τελικά έφτιαξε τελείως το linx... Απλά πρέπει να το τρέξω σαν Αdministrator..

Aπό ότι βλέπω περνάει πολλούς επεξεργαστές....

http://img163.imageshack.us/img163/7707/44ghzx5680linxtest200x2.jpg

Ακόμα και ο Xeon στα 4,4GHz βγάζει λιγότερα GFlops με 12Threads...

με το cpu/nb 1.24-1.27 στα 2.8 g έβγαλα 4 ώρες blend με 3.4 γίγα ραμ και τώρα 85 loop στο linx με 3.4 giga.

να συνεχίσω με prime? να κατεβάσω volt ή είναι ήδη χαμηλά?

μια χαρά είναι! εγώ είμαι με 1.375 cpu_nb.(νεράκι βεβαια και χαμηλά η θερμοκρασίες)

νομίζω είσαι κομπλέ,αν έχεις χρόνο, με 3 ώρες prime θα νιώσει καλύτερα.

μια χαρά είναι! εγώ είμαι με 1.375 cpu_nb.(νεράκι βεβαια και χαμηλά η θερμοκρασίες)

νομίζω είσαι κομπλέ,αν έχεις χρόνο, με 3 ώρες prime θα νιώσει καλύτερα.

χρόνια πολλά Νίκο. κοίτα να δεις έβγαλε 4 ώρες με 1.23 ΝΒ στο bios (4 γίγα ο επεξεργαστής, 2.8 ΝΒ)(1.26 λοαντ) και τώρα το έριξα στο 1.21-1.24 αντίστοιχα και το έβαλα να τρέξει blend 3.4 γιγα. αυτό που δεν ξέρω είναι αν το linx είναι καλό για cpu/nb τεσταρισμα.

έχει με 1.25-1.28 έβγαλε 100 loop χωρίς πρόβλημα

μου φαίνονται πολύ χαμηλά τα volt μου για το cpu nb και αναρωτιέμαι μήπως δεν τεστάρω σωστά. Ενώ το cpu μου που θέλει 1.41-.1.464 για 4 ghz είναι πάνω κάτω στο μέσο όρο...

μπορει να θες και λιγοτερο απο 1.26 ;)

1.27 ήθελε εμενα για τα 3000ΝΒ (ο παλιος, ο νεος θελει ~1.3)

με 3 ωρες blend prime95 εισαι jet για cpu/IMC/memory.

μετα τις 2 ωρες αρχιζει να στρεσσαρει τον IMC και μετα τις 3 ξανααρχιζει απο την αρχη.

imo καλο θα ηταν να συνεχισουμε εδω μιας και είναι πιο μαζεμενα εκεί.:)

Ναι καλύτερα ας κάνουμε merged τα threads, καλύτερα εκεί να τα έχουμ όλα μαζι σαν σύνολο...

Το 3000NB είναι εφικτό με Normal τάση?

Για καθημερινή χρήση λέω πάντα... Ήδη το έχω στα 2610ΜΗz..

λοιπόν η προσωπική μου εμπειρία.

ενω στα 3000 το συστημα πάγωνε στο δεκάλεπτο ακόμα και με 1.24-1,27 τωρα με 2800 είμαι στα 1.20-1.23 και έχω βγάλει 12 ώρες prime και τώρα 5 ώρες linx (138 γύρες και συνεχίζει) χωρίς πρόβλημα. προφανώς διαφέρει με το κομμάτι αλλά βλέπω τεράστια διαφορά ανάμεσα 2800 και 3000 που προφανώς δεν αξίζει.....

@ aris20 να τεστάρεις με τουλάχιστον 3 γίγα μνήμη και το πριμε και το ΛΙΝΧ...

Τις μνήμες πως τις παίζεις?συχνότητα,ρολόγια?

Κάπως έτσι συμπεριφέρεται και σε εμενα,το 3000,ζητα αρκετό voltage.Τo καλύτερο που μπόρεσα να κάνω για 3080 είναι με 1.33.βεβαια εγώ είμαι και με 308 fsb και ίσος να έχει το ρολο του και αυτό.

Γενικά από ότι διαβάζω,η c4f το 3000 cpu_nb δεν το έχω δει πουθενά με κάτω από 1.3+.

Σε αντίθεση με αλλα mobo.

Μέτρησες καθόλου τις διαφορες σε επίδοσης από 2600 σε 3000?

και τέλος ποσο σου σήκωσε θερμοκρασία στο nb με 2600 σε load?

Τις μνήμες πως τις παίζεις?συχνότητα,ρολόγια?

Κάπως έτσι συμπεριφέρεται και σε εμενα,το 3000,ζητα αρκετό voltage.Τo καλύτερο που μπόρεσα να κάνω για 3080 είναι με 1.33.βεβαια εγώ είμαι και με 308 fsb και ίσος να έχει το ρολο του και αυτό.

Γενικά από ότι διαβάζω,η c4f το 3000 cpu_nb δεν το έχω δει πουθενά με κάτω από 1.3+.

Σε αντίθεση με αλλα mobo.

Μέτρησες καθόλου τις διαφορες σε επίδοσης από 2600 σε 3000?

και τέλος ποσο σου σήκωσε θερμοκρασία στο nb με 2600 σε load?

πάμε στο άλλο thread

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.