Jump to content

Συθεση low-end pc-προτασεις!

9000+rpm

Recommended Posts

Κάνεις πλάκα ?

Το Lc power είναι 1000 φορές χειρότερο απο το coolermaster .......

To να γράφει 550watt δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας, μόνο τις 12αρες να κοιτάξεις φτάνει ....

Πάρε το coolermaster χωρίς 2ή σκέψη

Το ξερω βρε οτι σαν εταιρεια η coolmaster δεν συγκρινεται, ειδα και τις 12αρες του lc που δινουν 14-15Α απλα μια ερωτηξη εκανα!

Οποτε αυριο πρωι παω και παραγγελνω αυτουσια την συνθεση που προτεινες εσυ!

Αν δεν φτανει το τροφοδοτικο και δεν ανοιγει το pc το κριμα στο λαιμο σου :hehe::p(πλακα κανω!)

Παντως για 300 ευρω μια χαρα μου φαινεται το pcακι...Για απλη χρηση προοριζοταν, αλλα και με την υπαρξυ της 4870 θα εκτελει ανετα και χρεη gaming!!;)

Πηγα να παραγγειλω το συστηματακι και κουτι-τροφοδοτικο, τελος, εξαντληθηκε την γκαντεμια μου μεσα..:wall:

Οποτε παμε για εναλακτικη λυση..

Εχεις κανεις γνωμη εμπειρια για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ?

edit: Παω για αυτο που θα με καλυψει σιγουρα να τελειωνω....

Πηγα να παραγγειλω το συστηματακι και κουτι-τροφοδοτικο, τελος, εξαντληθηκε την γκαντεμια μου μεσα..:wall:

Οποτε παμε για εναλακτικη λυση..

Εχεις κανεις γνωμη εμπειρια για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ?

edit: Παω για αυτο που θα με καλυψει σιγουρα να τελειωνω....

κανε του την προταση εαν μπορει να δωσει κανενα 70 € να παρει καποιο επωνυμο (νεοτερο μοντελο) τροφοδοτικο απο αλλου, χαμενος δεν θα βγει , και την διαφορα να παρει σκληρο 1Τ ( θα καταλαβει πολυ γρηγορα πως γεμιζουν οι δισκοι) , εναν καθαρο τετραπυρηνο και οτι περισσεύει στο κουτακι.

Eγινε ηδη η παραγγελια!

Για να δουμε τι θα δουμε..Μετα θα χρειαστω βοηθεια για το πως ξεκλειδωνετε ο 4ος πυρηνας του επεξεργαστη,γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα και δεν το κατεχω!:p

Ευχαριστω ολους για την βοηθεια!

ο 4ος πυρήνας ξεκλειδώνεται μέσα από ρύθμιση στο bios..! την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα τον 445 που πήρες και εσύ και τον ξεκλείδωσα..!:T:

μόλις στήσεις το μηχανηματάκι στείλε μου pm αν θέλεις να σε βοηθήσω! :)

ο 4ος πυρήνας ξεκλειδώνεται μέσα από ρύθμιση στο bios..! την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα τον 445 που πήρες και εσύ και τον ξεκλείδωσα..!:T:

μόλις στήσεις το μηχανηματάκι στείλε μου pm αν θέλεις να σε βοηθήσω! :)

Οκ μολις το παρω περιμενε pm μου:innocent:

Σε ευχαριστω πολυ!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.