9000+rpm Ιανουάριος 2, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Κάνεις πλάκα ?Το Lc power είναι 1000 φορές χειρότερο απο το coolermaster ....... To να γράφει 550watt δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας, μόνο τις 12αρες να κοιτάξεις φτάνει .... Πάρε το coolermaster χωρίς 2ή σκέψη Το ξερω βρε οτι σαν εταιρεια η coolmaster δεν συγκρινεται, ειδα και τις 12αρες του lc που δινουν 14-15Α απλα μια ερωτηξη εκανα! Οποτε αυριο πρωι παω και παραγγελνω αυτουσια την συνθεση που προτεινες εσυ! Αν δεν φτανει το τροφοδοτικο και δεν ανοιγει το pc το κριμα στο λαιμο σου (πλακα κανω!) Παντως για 300 ευρω μια χαρα μου φαινεται το pcακι...Για απλη χρηση προοριζοταν, αλλα και με την υπαρξυ της 4870 θα εκτελει ανετα και χρεη gaming!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιανουάριος 3, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Πηγα να παραγγειλω το συστηματακι και κουτι-τροφοδοτικο, τελος, εξαντληθηκε την γκαντεμια μου μεσα.. Οποτε παμε για εναλακτικη λυση.. Εχεις κανεις γνωμη εμπειρια για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ? edit: Παω για αυτο που θα με καλυψει σιγουρα να τελειωνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxos Ιανουάριος 3, 2011 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Πηγα να παραγγειλω το συστηματακι και κουτι-τροφοδοτικο, τελος, εξαντληθηκε την γκαντεμια μου μεσα..Οποτε παμε για εναλακτικη λυση.. Εχεις κανεις γνωμη εμπειρια για το συγκεκριμενο τροφοδοτικο ? edit: Παω για αυτο που θα με καλυψει σιγουρα να τελειωνω.... κανε του την προταση εαν μπορει να δωσει κανενα 70 € να παρει καποιο επωνυμο (νεοτερο μοντελο) τροφοδοτικο απο αλλου, χαμενος δεν θα βγει , και την διαφορα να παρει σκληρο 1Τ ( θα καταλαβει πολυ γρηγορα πως γεμιζουν οι δισκοι) , εναν καθαρο τετραπυρηνο και οτι περισσεύει στο κουτακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιανουάριος 3, 2011 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Καλύτερα πάρε το THERMALTAKE W0146 TR2 RX 450W CABLE MANAGEMENT - - E-SHOP.GR Thermaltake Global > Product > PowerSupply > TR2Power > TR2RXSeries > ATX12V2.3Series > TR2RX450W > W0146 Φαίνεται καλύτερο απο το 550αρη Thermaltake Global > Product > PowerSupply > TR2Power > TR2RXSeries > ATX12V2.2Series > TR2RX550W > W0134 άσε που 12αρες έχουνς ίδιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιανουάριος 3, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Καλύτερα πάρε το THERMALTAKE W0146 TR2 RX 450W CABLE MANAGEMENT - - E-SHOP.GRThermaltake Global > Product > PowerSupply > TR2Power > TR2RXSeries > ATX12V2.3Series > TR2RX450W > W0146 Φαίνεται καλύτερο απο το 550αρη Thermaltake Global > Product > PowerSupply > TR2Power > TR2RXSeries > ATX12V2.2Series > TR2RX550W > W0134 άσε που 12αρες έχουνς ίδιες Eγινε ηδη η παραγγελια! Για να δουμε τι θα δουμε..Μετα θα χρειαστω βοηθεια για το πως ξεκλειδωνετε ο 4ος πυρηνας του επεξεργαστη,γιατι δεν εχω ασχοληθει καθολου με το θεμα και δεν το κατεχω! Ευχαριστω ολους για την βοηθεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Ιανουάριος 3, 2011 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 ο 4ος πυρήνας ξεκλειδώνεται μέσα από ρύθμιση στο bios..! την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα τον 445 που πήρες και εσύ και τον ξεκλείδωσα..! μόλις στήσεις το μηχανηματάκι στείλε μου pm αν θέλεις να σε βοηθήσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Ιανουάριος 3, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 ο 4ος πυρήνας ξεκλειδώνεται μέσα από ρύθμιση στο bios..! την προηγούμενη εβδομάδα αγόρασα τον 445 που πήρες και εσύ και τον ξεκλείδωσα..!μόλις στήσεις το μηχανηματάκι στείλε μου pm αν θέλεις να σε βοηθήσω! Οκ μολις το παρω περιμενε pm μου Σε ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Ιανουάριος 3, 2011 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 δεν κάνει τίποτα φίλε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.