Guest Ιανουάριος 3, 2011 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Θα το δοκιμασω και αυτο :thank_you2:αν και πριν λιγο παραγγειλα αυτα CRYPTO AIRDATA 54 PLUS S2 USB - WIRELESS - E-SHOP.GR LEVEL ONE ANC-1430 ANTENNA EXTENSION CABLE RPSMA PLUG TO M/F 3M - WIRELESS - E-SHOP.GR αλλα μεχρι να ερθουν θα δοκιμασω να συνδεσω το λαπτοπ.η επεκταση αυτη κανει για το usb ε? φίλε μου θα έχεις πολύ απώλεια και τα ασθενή σήματα δεν θα τα πιάνεις καθόλου ενολίγης κακό θα κάνεις όχι καλό αν θες να προεκτείνεις κάτι θα προεκτείνεις το usb με πιθανότατα ενισχυτή σήματος για μεγάλη απόσταση το 2.4g δυστυχώς δεν προεκτείνεται καλύτερα να το έχεις όσο πιο μικρό καλώδιο γίνεται ή αν τύχει και έχεις κεραία με μεγαλούτσικο καλώδιο αυτά δεν πας παραπάνω μετά αν και για εμένα τα usb είναι ότι χειρότερο (γενικά το wifi είναι ότι χειρότερο) από εμένα ακύρωσε την προέκταση και αν θες πάρε προέκταση usb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 3, 2011 Author #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 α οκ οποτε ακυρωνω την κεραια(θα μου βγει και πιο φθηνα οποτε καλυτερα ) επεκταση usb δεν θελω μεγαλη,απλα να φτανει το usb στο παραθυρο θελω οποτε για 2 μετρα δεν νομιζω να χανει πολυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 3, 2011 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 α οκ οποτε ακυρωνω την κεραια(θα μου βγει και πιο φθηνα οποτε καλυτερα )επεκταση usb δεν θελω μεγαλη,απλα να φτανει το usb στο παραθυρο θελω οποτε για 2 μετρα δεν νομιζω να χανει πολυ... με 2μετρο usb είσαι οκ αυτό θες να το βάλεις στο desktop? δοκίμασες τον τρόπο που σου είπα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 4, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 Ναι στο desktop θελω να το κανω.οπως ειπα εχω ιντερνετ προσωρινα απο ενα ανοιχτο δικτυο και θελω να βαλω και στο σταθερο...ελεγα μπας και το εβαζα προσωρινα μεσω λαπτοπ ετσι.@ gokuss4 οχι δεν το δοκιμασα γιατι δεν βρηκα ευκαιρια...αυριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 4, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2011 Πηρα το usb και με μια επεκταση 3 μετρα και ειναι οκ.1-2 γραμμες πιανω αλλα ειναι οκ για surfing.τωρα να δω αν θα μπορω μεσω του σταθερου και του ασυρματου router να δινω στο λαπτοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.