swatoner Ιούλιος 2, 2012 #41 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Για flash drive δεν πληρώνω συστημένο. 18 το πήρα αν είναι να μου κοστίσει άλλα 4 ευρώ αί γειααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 2, 2012 #42 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Αν ειναι συστημενο και χαθει, δικαιουσαι μεχρι 36€ αποζημιωση, ΕΑΝ δεν ειναι ασφαλιζμενο. Προσφατα εστειλα δισκο WD 2.5' 250GB για rma, συστημενο και χαθηκε. Μετα απο 21 μερες, κανεις ενα χαρτι και μετα απο 10 μερες πηρα 36€... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predator_Crack Ιούλιος 2, 2012 #43 Κοινοποίηση Ιούλιος 2, 2012 Αν ειναι συστημενο και χαθει, δικαιουσαι μεχρι 36€ αποζημιωση, ΕΑΝ δεν ειναι ασφαλιζμενο. Προσφατα εστειλα δισκο WD 2.5' 250GB για rma, συστημενο και χαθηκε. Μετα απο 21 μερες, κανεις ενα χαρτι και μετα απο 10 μερες πηρα 36€...Πόσο ζητούν για ασφαλισμένο. Υπάρχει standard τιμή σάν έξτρα στα όποια μεταφορικά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 3, 2012 #44 Κοινοποίηση Ιούλιος 3, 2012 Δεν ξερω. Δεν εχει τυχει να στειλω ασφαλισμενο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grim95 Ιούλιος 4, 2012 #45 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Καλησπέρα παιδιά,επειδή ειμαι λίγο αψαχτος απο RMA,είναι μονο για πράγματα τις Corsair σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Ιούλιος 4, 2012 Author #46 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Στο συγκεκριμενο τοπικ ναι.Αν θες για καποια αλλη εταιρεια κανε μια αναζητηση και αν εχει γινει αποκαποιο μελος θα βρεις αυτο που ψαχνεις.Ποια εταιρεια ειναι παρεπιπτοντως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιούλιος 4, 2012 #47 Κοινοποίηση Ιούλιος 4, 2012 Μετα απο 21 μερες, κανεις ενα χαρτι και μετα απο 10 μερες πηρα 36€...damn και εγω ειχα αγορασει κατι με 45 ευρω συστημενο και χαθηκε :fist: και τελικα πηρα @@. Δε το ηξερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιούλιος 5, 2012 #48 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Εμ....Παντα να διαβαζεις απο πισω τις παραγραφους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούλιος 5, 2012 #49 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Έχω συμπληρώσει RMA Form,μου ήρθε mail RMA Approved κλπ και ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου μέσα σε 24 ώρες άλλα πέρασαν 3 ημέρες και ακόμη τίποτα.Να τους στείλω mail λέτε ή να περιμένω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιούλιος 5, 2012 #50 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Να ξαναπας στη σελίδα και να επικοινωνήσεις μαζί τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tazerom Ιούλιος 5, 2012 #51 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 [MENTION=743]psyber[/MENTION] τι εγινε τελικά? ακόμη αναμονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 5, 2012 #52 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 ναι κανονικά! στα @@ τους! Πάντως όπως αναφέρω παραπάνω το τροφοδοτικό ήρθε γρήγορα και καινουριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούλιος 5, 2012 #53 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Τους έστειλα mail και μου απάντησαν σε 5 mins.Αναφέρουν πως δεν δέχονται επιστροφή σε απλό φάκελο.Πώς ακριβώς θέλουν την συσκευασία και όσο αναφορά την αποστολή,απλό ταχυδρομείο;Στο περίπου πόσο θα κοστίσει καμία ιδέα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 5, 2012 #54 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 εγώ τύλιξα το τροφοδοτικό μου σε ένα μετρο ναυλον με φουσκάλες και μετά όλο μαζί σε ενισχυμένο φάκελο με φουσκάλες που που έδωσε το ταχυδρομείο. Συστημένο για Ολλανδία μου βγήκε 16 ευρώ και 5 λεπτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_ardu Ιούλιος 5, 2012 #55 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Εγώ σκοπεύω να στείλω flashάκι αξίας 25€.Αξίζει να το στείλω ή να το στείλω αδιάβαστο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 5, 2012 #56 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 στείλτο γιατί παίζει να σου στείλουν καλύτερο. εχει συμβει σε αρκετούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorg Ιούλιος 5, 2012 #57 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Και μια συμβουλή γενικά για RMA. Αν πέσετε σε Ινδό/Πακιστανό/κ.ο.κ. σε support chat ή email οποιασδήποτε εταιρείας - ακόμη και της Corsair - απλώς κλείστε και προσπαθήστε ξανά, ζητήστε κάποιον άλλο κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 5, 2012 #58 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 να ζητήσουμε κατευθείαν Χρυσαυγίτη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Ιούλιος 5, 2012 #59 Κοινοποίηση Ιούλιος 5, 2012 Are you Aryan race yet? Talk to me when you're Aryan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psyber Ιούλιος 7, 2012 #60 Κοινοποίηση Ιούλιος 7, 2012 ρε συ victor μιας και το χεις το αγγλικό, πως ζητάμε χρυσαυγίτη στ' αγγλικά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.