Neuron Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2010 πήρα την Χ850 ΧΤ απο ενα παιδί δεν ξέρω αν την είχε πειράξειτο κουλεράκι κανει πολλλυ θόρυβο, το έβγαλα άφησα την ψύκτρα και εβαλα ενα αθόρυβο δικο μου (20CFM) να χτυπαει πανω της και αλλο ενα διπλα να φυσαει προς τα έξωακόμα και έτσι η θερμοκρασία χτυπάει 100 στα πρωτα 4-5 δευτερόλεπτα οταν βαζω να παιξει το intro βιντεακι του quake 3 τοσο χαλια!!καμια ιδέα?παιζουν ρολο οι drivers? αλλα και παλι τοσο πολυ? εχω βαλει Omega + τους wdm για να μην εμφανιζει unknown device.
mech5107 Δεκέμβριος 31, 2010 #2 Δεκέμβριος 31, 2010 Να βάλεις μια σοβαρή ψήκτρα, για να κάνεις την δουλειά σου...αν και μια ψήκτρα παίζει να κάνει οσο η αξία της 850 σήμερα.Γενικά ήταν η τοπ της εποχής, και είναι λογικό να τραβάει πολύ ρεύμα και να εχει μεγάλες απαιτήσεις σε ψύξη.
Neuron Δεκέμβριος 31, 2010 Author #3 Δεκέμβριος 31, 2010 Εντοπισθη το προβλημα η ψυκτρα που εχει η καρτα είναι κουμπομένη με σουστοβίδες και όταν έδεσα το δικο μου κουλερακι πανω προφανως έγειρε λιγο και δεν εκανε καλη επαφη σε συνδιασμο και με την παλια παστα. Εβαλα καινουρια παστα λασκαρα του κουλερακι και ειμαι οκ. Στο far cry επιασε max 74 βαθμους.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.