Jump to content

SAPPHIRE HD 6870 & αποριες

user_11

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα αγορασα την 6870 , αυτο το μοντελοSAPPHIRE- HOME,αν βαλω αλλη μια 6870 για crossfire και ειναι διαφορετικο μοντελο απο αυτο που εχω θα εχω τιποτα προβληματα :hmm:.,και απο θερμοκρασια πως τη βλεπετε;

12166426.png

Φίλε δεν φαίνεται τίποτα στη φωτο που έχεις βάλει...βάλε λίγο μεγαλύερη ανάλυση μπας και φανεί τίποτα..

υγ: δεν θα έχεις θέμα με διαφορετική μάρκα 6870 σε crossfire.

οκ τι διορθωσα , οποτε δεν θα εχω προβλημα για να βαλω και καπια αλλη μαρκα , απο θερμοκρασια πως τι βλεπεται ?

• 1 month later...

Μπες στην sapphire και κατεβασε το τελευταιο bios που εχει ανεβασει!!!!

Θα το βρεις εκει που ειναι και οι οδηγοι της καρτα σου, διωρθωνει τις στροφες του ανεμηστηρα με αποτελεσμα και 15 βαθμους κατω σε 3d εφαρμογες!!!!

*Ειναι ευκολη η διαδικασια να το κανεις, αυτο που θα κατεβασεις εχει και ενα αρχειο pdf

που σου λεει με βηματα την διαδικασια που πρεπει να κανεις*:)

Ρύθμισε τις στροφές του ανεμιστήρα με βάση την θερμοκρασία.

Εγώ το κάνω με το msi afterburner πηγαίνοντας στα settings και στην συνέχεια στην επιλογή fan. Επίσης κατέβασε την τελευταία beta έκδοση του afterburner (νομίζω είναι η 6)

η οποία θα σου επιτρέπει να πειράζεις και το ρεύμα :magic:

• 2 weeks later...

το κοιταξα παλι βαζοντας το fan στα 60% δοκιμασα καπια games εβαλα το black ops για περιπου 45 λεπτα εφτασε μεχρι 60C καλυτερα το βλεπω:T:, ευχαριστω οσους εκαναν post:) .:lock:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.