TZANNSPY Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2010 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.Μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει (με το αζημείωτο φυσικά) σχετικά με ανάκτηση δεδομένων από τον παραπάνω σκληρό δίσκο, ή να μου προτείνει κάποιον επαγγελματία με λογικό κόστος;Τα στοιχεία του σκληρού που χτύπησε είναι τα εξής:SEAGATE BARRACUDA 7200.11500 GBFIRM SD15 (εργοστασιακό) αν και νομίζω πως του είχα περάσει το "νέο" αλλά δεν είμαι κι σίγουρος...ST3500320ASΑν βοηθάει έχω και έναν ίδιο με FIRM SD1A (εργοστασιακό)...Δεν με ενδιαφέρει στην ανάγκη να χαλάσουν και οι δύο φτάνει να σωθούν τα δεδομένα του πρώτου δίσκου.Για την ιστορία ο ένας δίσκος ήταν back up του άλλου με Home Made Video και Photo ώσπου λόγω χώρου είχα την φαεινή ιδέα να τα χωρίσω...Ο δίσκος δεν είχε παρουσιάσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα, σήμερα ξαφνικά το PC κόλησε στο Post... τα υπόλοιπα είναι ιστορία.Επίσης ούτε σαν εξωτερικός με USB δουλεύει ούτε με e-sata...Κάθε πληροφορία καλοδεχούμενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.