Spartiatis Απρίλιος 21, 2004 #61 Απρίλιος 21, 2004 Thanks Grace.... τι διαλο διπλα σου το εχεις το dictionary ??....hehehe:worship:
kaynd Απρίλιος 21, 2004 #62 Απρίλιος 21, 2004 Συμφωνώ απόλυτα.Πιστεύω ότι δεν θα έπρεπε να τίθεται θέμα σύγκρισης καθώς ο καθένας επιλέγει αυτό που τον εκφράζει οπότε η κρίση είναι καθαρά υποκειμενική δεν είναι ένα έργο τέχνης να παραδέχονται πολλοί ότι πράγματι είναι κορυφαίο.
alex_000 Απρίλιος 21, 2004 #63 Απρίλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από SpartiatisΑρκετοι βαζουν avatars εξωφρενικα/ανωμαλα και γενικα απαραδεκτα Λιγα λόγια για το αβαταρ μου
Iannis1416003167 Απρίλιος 21, 2004 #64 Απρίλιος 21, 2004 Τρεχω σαν τον Βεγγο Ο θεός να τον εχει καλά τον ανθρωπο αρεσει δεν αρεσει αυτό ειναι. :jump:
cherryman Απρίλιος 21, 2004 #65 Απρίλιος 21, 2004 Ορίστε, άλλαξα και avatar για να πάρω τον τίτλο. Έργο στρατευμένης τέχνης.lannis ελπίζω να μπορέσουμε να τσακωθούμε εδώ γιατί κάπου αλλού δεν μας αφήνανε.Είμαι ο sacco_e_vanzeti.
.38-.45 Απρίλιος 21, 2004 #66 Απρίλιος 21, 2004 av·a·tar Pronunciation Key (v-tär)n. 1. The incarnation of a Hindu deity, especially Vishnu, in human or animal form. 2. An embodiment, as of a quality or concept; an archetype: the very avatar of cunning. 3. A temporary manifestation or aspect of a continuing entity: occultism in its present avatar.
Spartiatis Απρίλιος 21, 2004 #68 Απρίλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από .38-.45 [Σήμερα, στις 20:55] av·a·tar Pronunciation Key (v-tär)n. 1. The incarnation of a Hindu deity, especially Vishnu, in human or animal form. 2. An embodiment, as of a quality or concept; an archetype: the very avatar of cunning. 3. A temporary manifestation or aspect of a continuing entity: occultism in its present avatar. Σωστα και αυτα αλλα η εκδοση που μας εδωσε η Grace ειναι η σωστη μιας και προκειτε για τη χρηση τι δικια μας (δηλαδη στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ ).....1. <chat, virtual reality> An image representing a user in amulti-user virtual reality (or VR-like, in the case ofPalace) space.................................................................................................avatarn. Syn. [in Hindu mythology, the incarnation of a god]1. Among people working on virtual reality and cyberspaceinterfaces, an "avatar" is an icon or representation of a user in ashared virtual reality. The term is sometimes used on MUDs. 2.[CMU, Tektronix] root, superuser. There are quite a few Unixmachines on which the name of the superuser account is `avatar'rather than `root'. This quirk was originated by a CMU hacker whofound the terms `root' and `superuser' unimaginative, and thought`avatar' might better impress people with the responsibility theywere accepting.
aristos87 Απρίλιος 21, 2004 #69 Απρίλιος 21, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Τωρα πλεον ΕΓΩ εχω το καλυτερο.... :P :P :P :P Να καταλάβαινα και τι είναι...:whistling
DJD Απρίλιος 22, 2004 #74 Απρίλιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Απο τα καλυτερα που εχω δει: χαχαχαχαχα όντως
Samael Απρίλιος 22, 2004 #76 Απρίλιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Αντε κι ακομα ενα: :sick: :sick: Αυτο ειναι χαλια ρε...! (το ειχε ενας το pctech κ μου την εσπαζε καθε φορα που το εβλεπα...!)
Chosen Απρίλιος 22, 2004 #77 Απρίλιος 22, 2004 Αρχική απάντηση από Samael [Σήμερα, στις 13:19] :sick: :sick: Αυτο ειναι χαλια ρε...! (το ειχε ενας το pctech κ μου την εσπαζε καθε φορα που το εβλεπα...!) Αυτο ειναι το καλο μ' αυτο το αβαταρ...
circular Απρίλιος 22, 2004 #78 Απρίλιος 22, 2004 να πάρει, εγώ δε μπορώ να βάλω ακόμα γιατί έχω λίγα ποστς... σε λίγο καιρό θα δείτε
billpeppas Απρίλιος 23, 2004 #79 Απρίλιος 23, 2004 Εγω λέω ότι ο Circular έχει το καλύτερο avatar. Έτσι για να σας την σπάσω!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.