JohnnyX Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2010 λοιπον ...μου ζητηθηκε η εγκατασταση του windows live essentials 2011αφου μπηκε δε δουλευε τιποτα καλα...το παραθυρο του msn messenger εβγαζε μονο το περιγραμμα και μεσα φαινοταν το background των windows...το live movie maker παντα σκοτωνοταν κτλ κτλ...απεγκατασταση...παω να το ξαναβαλω και μου λεει οτι πρεπει να βαλω το platform update for windows vista KB971644...και τωρα αρχιζουν τα πιο περιεργα..το windows update μου δειχνει οτι εχει εγκατασταθει επιτυχως στο παρελθον...στα εγκατεστημενα προγραμματα ..στην επιλογη να δεις τα windows updates δεν υπαρχει !!!αποτελεσμα το windows update να μην βρισκει ελλειψη του kb971644 και να μη το βγαζει για κατεβασμα...απο την αλλη δε μπορω να το αφαιρεσω αλλιως (η μπορω !! απο τη λιστα windows update)και ετσι δε μπαινει το live essentials 2011...Μπορω να βρω πουθενα αυτονομα το kb971644...εφαγα τα νιατα μου και δε το βρισκω...απο την αλλη εφαγα και τα υπολοιπω γιατι δε μπορω να βρω το live essentials 2010 που ηταν μια χαρααν εχει κανεις κατι απο τα 2 η μπορει να τα βρει...plzτα θελω !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.