zervas Ιανουάριος 10, 2011 #61 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 οκ αν το βγαλω και δεν μπουταρι παει να πει οτι εχω κανει @@@ και τι θα πρεπει να αλαλξω γιατι τωρα που το σκεφτομαι μαλλον εχεις δικιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 11, 2011 Author #62 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Αρχικό μήνυμα απο ganastasiou Τέλος,αν θές να κάνεις σύνδεση με τον δικτυακό δίσκο και να φαίνεται στο My Computer, δες εδώ How to Map Network Drive in Windows 7? δεν μπορω να το κανω με τιποτα!ισως να μην δινω τη σωστη διαδρομη.. δεν ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 12, 2011 Author #63 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 επισης πως μπορω να το κανω webserver για να βλεπω τα αρχεια και εκτος τοπικου δικτιου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιανουάριος 14, 2011 #64 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Αυτό το webserver που έχει το freenas νομίζω οτι είναι για την ιστοσελίδα σου και οχι για αρχεία. Αν ξέρει κάποιος πως γίνεται με ενδιαφέρει και έμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 14, 2011 Author #65 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 αν μπορεις να μπεις στη σελιδα τοτε εχεις και για τα αρχεια νομιζω.. πας advasnced-file editor kai up η download απλα αργει λιγο. το θεμα μου εμενα ειναι οτι δεν ξερω πως ανοιγω πορτα, ποια πορτα να ανοιξω και πως παιζει ρολο αυτο στη διευθυνση του server... δηλαδη τι θα χτυπαω στον browser αναλογος με αυτην που θα ανοιξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 24, 2011 Author #66 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 ρε παιδια sorry για το double post αλλα εχουν περασει τοσες μερες και δεν εχω παρει απαντηση, μπορει καποιος να με βοηθησει να ανοιξω καποιο port εστω να το κανω web server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιανουάριος 24, 2011 #67 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 Αναλόγως το modem-router που έχεις,πάς εδώ PortForward.com - Port Forwarding Guides Listed by Manufacturer and Model και επιλέγεις το router σου,μετά επιλέγεις την υπηρεσία που θές να προωθήσεις(Apache θα κοιτάξεις για web server).Ακολούθησε τα βήματα που σου λέει και ότι πρόβλημα έχεις το συζητάμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 24, 2011 Author #68 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2011 το μοντεμ μου δεν ειναι στη λιστα (huawei, echolife hg520c) Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 25, 2011 Author #69 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 λοιπον χρησιμοποιησα τις οδηγιες απο το huawei, echolife hg520b γιατι ειναι ιδιες, στις ρυθμισεις βαζω οπως λεει για το apache τα port 80 και 443 και εκει που λεει "local ip adress" δινω την ip του server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιανουάριος 31, 2011 #70 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 Τελικά τη έγινε το web το ενεργοποίησες δουλεύει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Ιανουάριος 31, 2011 Author #71 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 οχι φιλε μου το ψαχνω ακομα. για να ειμαι ειλικρινης το ειχα αφησει λιγο λογο δουλειας αλλα εχω σταματησει στο σημειο που πρεπει να ανοιξω τις πορτες στο modem και επισης δεν ξερω πια ip πρεπει να δηλωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 31, 2011 #72 Κοινοποίηση Ιανουάριος 31, 2011 καλησπερες@argy1 εκει που σου ζηταει την local ip νομιζω πως ναι...δινεις του serverλοιπον εστησα και γω ενα freenas σε gigabit lan με gigabit switch και gigabit καρτες δικτυου και εχω ταχυτητα μεταφορας δεδομενων 30ΜΒ/s σε σκλιρο caviar blackπεριμενα κατι παραπανωτι ταχυτητες εχετε εσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Φεβρουάριος 1, 2011 Author #73 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 λοιπον ανοιξα τα port στο router και ενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις servise-webserver-enable και ετοιμος o webserver. τωρα θελω μονο μια μικρη υποδειξη γιατι πλεον δεν μπορω να εχω τον deafault κωδικο.. Πως αλλαζω τον κωδικο προσβασης?@BloodMage ταχυτητα με το υπαρχον συστημα εχει 11mb/s καθως η μητρικη αυτη δεν υποστηριζει sata και εχω εναν αρχαιο σκληρο 40gb και μια καρτα δικτιου NILOX PCI CARD 10/100 LAN. τωρα ομως που εμαθα πως γινεται θα φτιαξω εναν αξιοπρεπες server και θα βαλω τους 2tb westerndigital caviar green που εχω για αρχη. :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 Φεβρουάριος 1, 2011 Author #74 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 λοιπον ανοιξα τα port στο router και ενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις servise-webserver-enable και ετοιμος o webserver. τωρα θελω μονο μια μικρη υποδειξη γιατι πλεον δεν μπορω να εχω τον deafault κωδικο.. Πως αλλαζω τον κωδικο προσβασης?@BloodMage ταχυτητα με το υπαρχον συστημα εχει 11mb/s καθως η μητρικη αυτη δεν υποστηριζει sata και εχω εναν αρχαιο σκληρο 40gb και μια καρτα δικτιου NILOX PCI CARD 10/100 LAN. τωρα ομως που εμαθα πως γινεται θα φτιαξω εναν αξιοπρεπες server και θα βαλω τους 2tb westerndigital caviar green που εχω για αρχη. :dance3:τελικα το δοκιμασα απο αλλο δικτιο και δεν μπαινει μονο απο το ιδιο modem... η διευθυνση που θα χτυπησω πως πρεπει να ειναι? μπορειτε να με βοηθησετε με καποιο παραδειγμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.