Jump to content

δημιουργια home server

argy1

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Αρχικό μήνυμα απο ganastasiou viewpost.gif

Τέλος,αν θές να κάνεις σύνδεση με τον δικτυακό δίσκο και να φαίνεται στο My Computer,

δες εδώ How to Map Network Drive in Windows 7?

δεν μπορω να το κανω με τιποτα!ισως να μην δινω τη σωστη διαδρομη.. δεν ξερω

αν μπορεις να μπεις στη σελιδα τοτε εχεις και για τα αρχεια νομιζω.. πας advasnced-file editor kai up η download απλα αργει λιγο. το θεμα μου εμενα ειναι οτι δεν ξερω πως ανοιγω πορτα, ποια πορτα να ανοιξω και πως παιζει ρολο αυτο στη διευθυνση του server... δηλαδη τι θα χτυπαω στον browser αναλογος με αυτην που θα ανοιξω.

• 2 weeks later...

ρε παιδια sorry για το double post αλλα εχουν περασει τοσες μερες και δεν εχω παρει απαντηση, μπορει καποιος να με βοηθησει να ανοιξω καποιο port εστω να το κανω web server?

Αναλόγως το modem-router που έχεις,πάς εδώ PortForward.com - Port Forwarding Guides Listed by Manufacturer and Model και επιλέγεις το router σου,μετά επιλέγεις την υπηρεσία που θές να προωθήσεις(Apache θα κοιτάξεις για web server).

Ακολούθησε τα βήματα που σου λέει και ότι πρόβλημα έχεις το συζητάμε.

λοιπον χρησιμοποιησα τις οδηγιες απο το huawei, echolife hg520b γιατι ειναι ιδιες, στις ρυθμισεις βαζω οπως λεει για το apache τα port 80 και 443 και εκει που λεει "local ip adress" δινω την ip του server?

οχι φιλε μου το ψαχνω ακομα. για να ειμαι ειλικρινης το ειχα αφησει λιγο λογο δουλειας αλλα εχω σταματησει στο σημειο που πρεπει να ανοιξω τις πορτες στο modem και επισης δεν ξερω πια ip πρεπει να δηλωσω.

καλησπερες

@argy1 εκει που σου ζηταει την local ip νομιζω πως ναι...δινεις του server

λοιπον εστησα και γω ενα freenas σε gigabit lan με gigabit switch και gigabit καρτες δικτυου και εχω ταχυτητα μεταφορας δεδομενων 30ΜΒ/s σε σκλιρο caviar black

περιμενα κατι παραπανω

τι ταχυτητες εχετε εσεις?

λοιπον ανοιξα τα port στο router και ενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις servise-webserver-enable και ετοιμος o webserver. τωρα θελω μονο μια μικρη υποδειξη γιατι πλεον δεν μπορω να εχω τον deafault κωδικο.. Πως αλλαζω τον κωδικο προσβασης?

@BloodMage ταχυτητα με το υπαρχον συστημα εχει 11mb/s καθως η μητρικη αυτη δεν υποστηριζει sata και εχω εναν αρχαιο σκληρο 40gb και μια καρτα δικτιου NILOX PCI CARD 10/100 LAN. τωρα ομως που εμαθα πως γινεται θα φτιαξω εναν αξιοπρεπες server και θα βαλω τους 2tb westerndigital caviar green που εχω για αρχη. :dance3:

λοιπον ανοιξα τα port στο router και ενεργοποιησα απο τις ρυθμισεις servise-webserver-enable και ετοιμος o webserver. τωρα θελω μονο μια μικρη υποδειξη γιατι πλεον δεν μπορω να εχω τον deafault κωδικο.. Πως αλλαζω τον κωδικο προσβασης?

@BloodMage ταχυτητα με το υπαρχον συστημα εχει 11mb/s καθως η μητρικη αυτη δεν υποστηριζει sata και εχω εναν αρχαιο σκληρο 40gb και μια καρτα δικτιου NILOX PCI CARD 10/100 LAN. τωρα ομως που εμαθα πως γινεται θα φτιαξω εναν αξιοπρεπες server και θα βαλω τους 2tb westerndigital caviar green που εχω για αρχη. :dance3:

τελικα το δοκιμασα απο αλλο δικτιο και δεν μπαινει μονο απο το ιδιο modem... η διευθυνση που θα χτυπησω πως πρεπει να ειναι? μπορειτε να με βοηθησετε με καποιο παραδειγμα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.