Jump to content

Διαφορετικο pcb cooler 6870

TheoV

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σημερα παρελαβα την 6870 Sapphire αλλα ειχα μια εκπληξη ευχαριστη δυσαρεστη δεν ξερω . η σαππηιρε 6870 που παρελαβα ειναι η εικονιζομενη bangofbucks.jpg

Εχει διαφορα με την original οσον αφορα κοκαρισμα και κατα συνεπεια temps?Τη εχει καποιος απο εδω μεσα τι θα μου προτεινατε να κανω ? να την παω πισω και να ζητησω την κλασικη 6870 με το μεγαλο cooler ?

Αυτη που μας δείχνεις ειναι η 6850 την οποία εχω... απο temps και κλοκαρισμα καλα τα παει.

Νομίζω οτι δεν εχουν βγει 6850 με το κλασσικό cooler.

sorry οριστε αυτη ειναι μεχρι στιγμης ειμαι με 965 /1150 3 ωρες furmark και 78c temp τι λετε ?

λες να την αλλαξω δεν ξερω γαμωτο μου καθοταν καλυτερα το θεριο το cooler to μαμισιο

λες να την αλλαξω δεν ξερω γαμωτο μου καθοταν καλυτερα το θεριο το cooler to μαμισιο

οτι σε λεει ο Αγγελος,θα κανει λιγο περισσοτερο θορυβο αλλα καλυτερες θερμοκρασιες.

παλι για αλλαγη ειμαστε δηλαδη καλως θα δουμε και κατι τελευταιο παιδια ενα λογικο κλοκαρισμα για 6870 ποσο ειναι περιπου ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.