jordanis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2010 καλησπέρα . λάτρης του starcraft2 και μετά από επέκταση μνήμης στα 8 , παρατηρώ ότι κολλάει το παιχνίδι και άλλες φορές κολλάει -ξεκολάει θποβαθμίζοντας τα ultra settings . το πρόβλημα είναι sto page file (εικονική μνήμη). έχω δοκιμάσει διαχείριση από το σύστημα, έχω δοκιμάσει να βάλω τιμές εικονικής μνήμης , έχω απενεργοποιήσει antivirus αλλά συνεχίζει κάποιες φορές και κολλάει. το τεστάρω σε συγκεκριμένη φάση παιχνιδιού που γίνεται full combat και βαράνε νταούλια... έχετε καμιά ιδέα τι να σετάρω να μην έχω τέτοιου είδους κολλήματα? ή τι τιμές να βάλω στην εικονική μνήμη?
angel_f Δεκέμβριος 29, 2010 #2 Δεκέμβριος 29, 2010 Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κολλαει απο την μνημη... να σου δεσμεύει 8gb και να θελει page file? κατι αλλο ειναι...Ειμαι με 6gb και δεν το εχω δει ποτε αυτο που λες...
DJD Δεκέμβριος 29, 2010 #3 Δεκέμβριος 29, 2010 Είναι γνωστό πρόβλημα του SC2. Δες κι αυτό το thread: Running out of paged pool memory - StarCraft 2 forum
jordanis Δεκέμβριος 29, 2010 Author #4 Δεκέμβριος 29, 2010 και όμως μου βγάζει μήνυμα για page file not enough, όταν ξεκολλάει..και συνεχίζει.για αυτό φρικάρω. άλλες φορές παγώνει η οθόνη και δεν βγάζει μήνυμα...να φταίει η κάρτα? δεν ξέρω
jordanis Δεκέμβριος 29, 2010 Author #5 Δεκέμβριος 29, 2010 Είναι γνωστό πρόβλημα του SC2. Δες κι αυτό το thread: Running out of paged pool memory - StarCraft 2 forumτο έχω διαβάσει όπως και πολλά άλλα άρθρα αλλά δεν έχω βγάλει άκρη..΄κολλημα τι να κάνουμε?
DJD Δεκέμβριος 29, 2010 #6 Δεκέμβριος 29, 2010 Δοκίμασες να κάνεις τις αλλαγές που λέει στην registry και στο variables.txt;
jordanis Δεκέμβριος 29, 2010 Author #7 Δεκέμβριος 29, 2010 Δοκίμασες να κάνεις τις αλλαγές που λέει στην registry και στο variables.txt;όχι αλλά θα δοκιμάσω , αν και παραπάει τέτοιο τράβηγμα για τόσο μνήμη. για xp δεν μιλάει ο τύπος?
atome Ιανουάριος 21, 2011 #8 Ιανουάριος 21, 2011 ειναι ζητημα αν τραβαει πανω απο 2.5-3 gb το game..απλα ειναι κακοπρογραμματισμενο το game οπως με αλλους τοσους τιτλους στα high settings, so simple!
tavlamari Ιανουάριος 25, 2011 #9 Ιανουάριος 25, 2011 και πολλα λες..κατα τα αλλα,σε 2 μηχανακια δυνατα που το εχω τρεξει στα ultra ισχυουν τα παραπανω που ειπε ο φιλος.απο lag σε lag..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.