Jump to content

με 8gb μνήμη κρασάρει το Starcraft 2 ..??

jordanis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα . λάτρης του starcraft2 και μετά από επέκταση μνήμης στα 8 , παρατηρώ ότι κολλάει το παιχνίδι και άλλες φορές κολλάει -ξεκολάει θποβαθμίζοντας τα ultra settings . το πρόβλημα είναι sto page file (εικονική μνήμη). έχω δοκιμάσει διαχείριση από το σύστημα, έχω δοκιμάσει να βάλω τιμές εικονικής μνήμης , έχω απενεργοποιήσει antivirus αλλά συνεχίζει κάποιες φορές και κολλάει.

το τεστάρω σε συγκεκριμένη φάση παιχνιδιού που γίνεται full combat και βαράνε νταούλια...:hehe:

έχετε καμιά ιδέα τι να σετάρω να μην έχω τέτοιου είδους κολλήματα? ή τι τιμές να βάλω στην εικονική μνήμη?

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κολλαει απο την μνημη... να σου δεσμεύει 8gb και να θελει page file? κατι αλλο ειναι...

Ειμαι με 6gb και δεν το εχω δει ποτε αυτο που λες...

και όμως μου βγάζει μήνυμα για page file not enough, όταν ξεκολλάει..και συνεχίζει.

για αυτό φρικάρω. άλλες φορές παγώνει η οθόνη και δεν βγάζει μήνυμα...

να φταίει η κάρτα? δεν ξέρω

Δοκίμασες να κάνεις τις αλλαγές που λέει στην registry και στο variables.txt;

Δοκίμασες να κάνεις τις αλλαγές που λέει στην registry και στο variables.txt;

όχι αλλά θα δοκιμάσω , αν και παραπάει τέτοιο τράβηγμα για τόσο μνήμη. για xp δεν μιλάει ο τύπος?

• 4 weeks later...

ειναι ζητημα αν τραβαει πανω απο 2.5-3 gb το game..απλα ειναι κακοπρογραμματισμενο το game οπως με αλλους τοσους τιτλους στα high settings, so simple!

και πολλα λες..κατα τα αλλα,σε 2 μηχανακια δυνατα που το εχω τρεξει στα ultra ισχυουν τα παραπανω που ειπε ο φιλος.απο lag σε lag..

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.