goku_dbz Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2010 Θελω να ενωσω ηχεια 5.1 με ενισχυτη σε ενα λαπτοπ και σκεφτομαι για αγορα εξωτερικης καρτας ηχου! δυστυχως οι επιλογες δεν ειναι και πολλες (ή τουλαχιστο δεν τις βρηκα ολες)... budget 50-60E...αλλα παμε και παραπανω αν πραγματι αξιζει! σκεφτομαι για την xonar u1... εχει κανεις εμπειρια με την συγκεκριμενη? γενικα, καποια αλλη που εχετε να προτεινετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluesattack Δεκέμβριος 29, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Eχε υποψη σου και αυτη :Creative SoundBlaster X-Fi Surround 5.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Δεκέμβριος 29, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 ωραια! ειμαι αναμεσα στις 2 που αναφερονται πιο πανω! στα reviews φαινεται λιγο καλυτερη η xonar, οποτε αν δεν εχει κανεις ενσταση αυριο την παραγγελω edit: χμμμ...τωρα που το σκεφτομαι η creative εχει καλυτερο bundle (remote control)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 29, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 εγώ θα έπαιρνα creative Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 29, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 εγώ θα έπαιρνα creativeη creative εχει ενα θεμα με τους drivers της γενικως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Δεκέμβριος 29, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 ναι αλλά σαν ήχο πάντα με άφηνε ικανοποιημένο Link to comment Share on other sites More sharing options...
goku_dbz Δεκέμβριος 30, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 παιδες ο κυβος ερριφθη! υπαρχει ετοιμοπαραδοτη και θα παω αυριο να την παρω... αποφασισα για την xonar u1 τελικα μιας και η creative εχει θεμα με οδηγους σε mac και θα μεινει δυσαρεστημενο το macbook μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 30, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Σωστός. Μακριά από creative γενικότερα . Μεγιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaralisD Ιανουάριος 10, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Αυτή η creative τρωει πολύ cpu. Την ειχα σε ενα carpc με μονοπυρηνο atom και στην αναπαραγωγή ανεβαινε το cpu load κατά 30-40%!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.