Daidalos Αύγουστος 5, 2004 #21 Αύγουστος 5, 2004 Καλα ειναι αιωνες μπροστα το παιχνιδακι! Αλλα τι καρτουλα θα θελει για να παιξει?? Ατι χ100000 με 2 γιγα ραμ και βαλε!
kallileo Αύγουστος 5, 2004 Author #22 Αύγουστος 5, 2004 Το τελευταιο screen ειναι το καλυτερο εχω δει στη ζωη μου!!!!!!
unstoppable Αύγουστος 5, 2004 #23 Αύγουστος 5, 2004 Εχει ξεφυγει τελειως η Epic (σκεφτομαι φυσικα τι θα χρειαζοταν ενα deus ex με αυτο το engine για να τρεξει :hehe: )
enduracell Αύγουστος 5, 2004 #24 Αύγουστος 5, 2004 :worship: καλά τελικά έφτιαξε γραφικά και το Unreal, και τι γραφικά!!!!! Καλά κάρτα τι θα θέλει ρε παίδες? Αυτά είναι πολλά πολύγονα ή ξέρετε κάτι που δε ξέρω?
zyx Αύγουστος 6, 2004 #26 Αύγουστος 6, 2004 καλα σαν γραφικα εχω παθει πλακα. αλλα μου τι δινουν τα τερατα. δεν μπορουν να φτιαξουν τπτ αλλο. ολες οι εταιριες διαγονιζμο τερατον κανουν
unstoppable Αύγουστος 6, 2004 #27 Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell....Καλά κάρτα τι θα θέλει ρε παίδες? Αυτά είναι πολλά πολύγονα ή ξέρετε κάτι που δε ξέρω? Αργει πολυ ακομα οποτε υπαρχει καιρος για να βγουν νεα μοντελα που θα το σηκωνουν
enduracell Αύγουστος 6, 2004 #28 Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από zyx καλα σαν γραφικα εχω παθει πλακα. αλλα μου τι δινουν τα τερατα. δεν μπορουν να φτιαξουν τπτ αλλο. ολες οι εταιριες διαγονιζμο τερατον κανουν έχεις δίκιο έχει πάει μακριά το πράγμα, ένα πλάσμα σα το καλομοιράκι δε μπορούσαν να βάλλουν, δηλαδή πρέπει να κόβονται τα ύπατα όταν παίζουμε (και δείχνουν και αληθινά τα σκασμένα), εγώ γι αυτό έχω σταματήσει να παίζω games.
zyx Αύγουστος 6, 2004 #29 Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell έχεις δίκιο έχει πάει μακριά το πράγμα, ένα πλάσμα σα το καλομοιράκι δε μπορούσαν να βάλλουν, δηλαδή πρέπει να κόβονται τα ύπατα όταν παίζουμε (και δείχνουν και αληθινά τα σκασμένα), εγώ γι αυτό έχω σταματήσει να παίζω games. :T:
Prescott Αύγουστος 6, 2004 #30 Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 08:49] καλα σαν γραφικα εχω παθει πλακα. αλλα μου τι δινουν τα τερατα. δεν μπορουν να φτιαξουν τπτ αλλο. ολες οι εταιριες διαγονιζμο τερατον κανουν πολυ σωστος. Οι αληθεια ειναι οτι υπαρχουν δοξα το θεο πολυ τροποι να προκαλεσεις αυτο το φοβο και το δεος που θελουν στον αλλο. Ο αμεσος φοβος παρουσιαζοντας κατι το ασχημο ειναι απ οτι φαινεται ο ευκολος ... δεν πειραζει ομως καλυτερα που φτιαχνουν ολα αυτα τα παιχνιδια ολες οι εταιριες μαζι ωστε να κορεσθει η αγορα πιο γρηγορα :hi:
Chosen Αύγουστος 6, 2004 #31 Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από enduracellΑυτά είναι πολλά πολύγονα ή ξέρετε κάτι που δε ξέρω? χαρακτηρας στο Unreal 1: 600 πολυγωναχαρακτηρας στο Unreal 2: 2.000 πολυγωναχαρακτηρας στο Unreal 3: 6.000 πολυγωνα
unstoppable Αύγουστος 6, 2004 #32 Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell.........., ένα πλάσμα σα το καλομοιράκι δε μπορούσαν να βάλλουν, δηλαδή πρέπει να κόβονται τα ύπατα όταν παίζουμε ... Η καλομοιρα ειναι αυτη στην φοτο του zyx(?), αν ειναι αυτη τοτε προτιμω τα τερατα all the way.
Daidalos Αύγουστος 6, 2004 #33 Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Η καλομοιρα ειναι αυτη στην φοτο του zyx(?), αν ειναι αυτη τοτε προτιμω τα τερατα all the way. ΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!!:clap:
Kostas7GTR Αύγουστος 6, 2004 #34 Αύγουστος 6, 2004 Το game έχει απίστευτα γραφικά ! Ελπίζω όταν βγεί να έχω και μηχάνημα που να το τρέχει άνετα
unstoppable Αύγουστος 6, 2004 #35 Αύγουστος 6, 2004 Και μια καλη ατακα που ειδα"At this rate, Unreal Engine 4 will no longer be Unreal. It will be Real."
zyx Αύγουστος 6, 2004 #36 Αύγουστος 6, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Η καλομοιρα ειναι αυτη στην φοτο του zyx(?), αν ειναι αυτη τοτε προτιμω τα τερατα all the way. ναι η καλομοιρα ειναι. καλομοιρα rulez παιδες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.