Jump to content

Επιδότηση 500€ και αγορά κινητού (iPhone, Android ή τι; )

tragikos

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Φαίνεται να ξέρεις αρκετά για το Galaxy S, το έχεις ή από διάβασμα είναι;

Αν το έχεις, μπορείς να μου πεις γιατί κατέληξες σε αυτό;

Και για να μη σας κουράζω πολύ, μιας και το μόνο μου θέμα είναι η μπαταρία και η οθόνη που κάνει τη διαφορά μεταξύ Galaxy S και Desire HD, συγκεκριμένα πάνω σε αυτές τις δύο πτυχές ποια είναι τα σχόλια σας; :)

Δεν το έχω, το ZTE Blade έχω. Ήμουν ανάμεσα σ'αυτά τα 2 και με κέρδισε ο cheapης Blade. Για το GPS δεν θέλει data αν χρησιμοποιήσεις κάποιο προγραμμα σαν iGo, Navigon, NDrive etc. Τα data(internet) τα θέλει για εφαρμογες τύπου GoogleMaps, GetDirections etc.

Διαβασε εδώ : Motorola DEFY : Σελίδα 11 :: myPhone Forum

Αθάνατη επαρχία... Σε ολόκληρο Ρέθυμνο δεν βρήκα μια συσκευή Desire HD διαθέσιμη να παίξω μαζί της και να δω και την οθόνη της. Δυστυχώς επειδή το πρόγραμμα μου είναι εταιρικό και συνδεμένο με το κατάστημα Ρεθύμνου δεν μπορώ να πάρω τη συσκευή από Αθήνα (μπερδεμένα πράγματα μην το ψάχνετε). Επίσης δεν μπορώ να κάνω την επιδότηση λογαριασμούς, άρα αποκλείεται και αυτή η περίπτωση.

Πριν 2 βδομάδες ανανέωσα τον εταιρικό σε Cosmote. Φυσικά και μπορούσα να ζητήσω μείωση στους λογαριασμούς αντί συσκευής.

Έχω την αίσθηση ότι ο καταστηματάρχης σου λέει παπάτζες για να ξεπουλήσει κινητά. Για πάρε ένα τηλέφωνο στην Cosmote και ρώτα.

Το A-gps ειναι όπως ολα τα gps απλα χρησιμοποιεί μια λειτουργία που διαβάζει μέσω του τηλεφωνικού δικτύου που περιπου βρισκεται η συσκευή τα ταχυτερο κλείδωμα θέσης

Το έχω το galaxy S, και πιο πριν είχα το htc desire. Το κινητό προέκυψε με ανταλλαγή με τον κουμπάρο μου, την οποία δεν μετάνιωσα καθόλου. Δεν έχω ασχοληθεί πολύ με αυτό, μιας και θεωρώ το κινητό ως εργαλείο και όχι ως δοκιμαστικό πεδίο βολής:p

Αν δε χρησιμοποιείς 3g, απενεργοποιήσεις το ασύρματο θα δείς ότι η μπαταρία σε βγάζει με κανονική χρήση 2 μέρες άνετα. Εγώ το φορτίζω κάθε 4 μέρες.

Τόσο βγάζω με το desire hd με ανοιχτό wifi-bluetooth και κλειστό 3g με κονονική χρήση ομιλίας - texting...

Το μόνο αρνητικό που έχω βρει μέχρι τώρα είναι ότι δεν έχει μπροστινή κάμερα και για βιντεοκλήσεις πρέπει να αλλάζω sim και να χρησιμοποιώ το παλιό μου touch pro...

Έτσι και αλλιώς όμως δεν κάνω σχεδόν καμία βιντεοκλήση...

:)

Πηγαινα για να αγορασω το Galaxy S.. Στο μαγαζι διπλα διπλα με το desire hd ηταν σκετο "πλαστικο".

Αν και μου αρεσε το galaxy s (λιγο) περισσοτερο .. Πηρα το HTC για την πιο στιβαρη κατασκευη του.

Αμα ερθεις για κανα καφε Ηρακλειο εχει μαγαζια που εχουν και τα δυο...

Δεν το έχω, το ZTE Blade έχω. Ήμουν ανάμεσα σ'αυτά τα 2 και με κέρδισε ο cheapης Blade. Για το GPS δεν θέλει data αν χρησιμοποιήσεις κάποιο προγραμμα σαν iGo, Navigon, NDrive etc. Τα data(internet) τα θέλει για εφαρμογες τύπου GoogleMaps, GetDirections etc.

Διαβασε εδώ : Motorola DEFY : Σελίδα 11 :: myPhone Forum

Εκεί που μου δείχνεις λέει κάποιος ότι παρατηρεί κίνηση δεδομένων κατά την έναρξη.

Πριν 2 βδομάδες ανανέωσα τον εταιρικό σε Cosmote. Φυσικά και μπορούσα να ζητήσω μείωση στους λογαριασμούς αντί συσκευής.

Έχω την αίσθηση ότι ο καταστηματάρχης σου λέει παπάτζες για να ξεπουλήσει κινητά. Για πάρε ένα τηλέφωνο στην Cosmote και ρώτα.

Θα ρωτήσω ξανά, αν και δε νομίζω ότι θέλει να ξεπουλήσει συσκευές, αφού δεν είχε διαθέσιμη καμία από αυτές...

Το A-gps ειναι όπως ολα τα gps απλα χρησιμοποιεί μια λειτουργία που διαβάζει μέσω του τηλεφωνικού δικτύου που περιπου βρισκεται η συσκευή τα ταχυτερο κλείδωμα θέσης

Για ποιο λόγο σε καποιες συσκευές αναφέρεται ως aGPS και σε άλλες σκέτο; Σε αυτές που είναι σκέτο δεν θα μπορεί να είναι και υποβοηθούμενο δηλαδή;

Πηγαινα για να αγορασω το Galaxy S.. Στο μαγαζι διπλα διπλα με το desire hd ηταν σκετο "πλαστικο".

Αν και μου αρεσε το galaxy s (λιγο) περισσοτερο .. Πηρα το HTC για την πιο στιβαρη κατασκευη του.

Αμα ερθεις για κανα καφε Ηρακλειο εχει μαγαζια που εχουν και τα δυο...

Η πλάκα είναι ότι χθες ήμουν Ηράκλειο, αλλά δεν περίμενα να μη βρω εδώ κάτι, οπότε δεν το έψαξα. Όσον αφορά την στιβαρότητα της κατασκευής, ισχύει, το ένιωσα και εγώ στις συσκευές της βιτρίνας που είχαν εκεί που τα είδα.

Το A-GPS ή aGPS ή Assisted GPS όπως είναι η πλήρης ονομασία του ξέρω ότι είναι μια "τεχνολογία" που χρησιμοποιεί satellite data που κατεβάζεις μέσω του internet και τα χρησιμοποιεί για να "κλειδώνει" πιο γρήγορα τους δορυφόρους όταν πρωτοανοίξεις ( κάθε φορά ) το navigation application χρησιμοποιώντας τα δεδομένα που κατέβασες ( π.χ. το Quick GPS που έχουνε τα HTC με Windows Mobile ).

Αν δεν έχεις ανανεωμένα τα data ( "ακυρώνονται" σε βάθος 1 εβδομάδας ) απλά αργεί ( κανά λεπτό - δύο ) να lockάρει το GPS τους δορυφόρους όταν το ανοίγεις.

Λοιπόν κύριοι νομίζω ότι έκλεισε το θέμα, μιας και θα παραγγείλω (αφού δεν υπάρχει διαθέσιμο) το Galaxy S, κυρίως λόγω οθόνης και μπαταρίας. 8MP κάμερα δεν έχω ανάγκη από το κινητό μου και το Galaxy S έχει και δεύτερη μπροστά για video κλήσεις (που ξέρεις μπορεί να κάνω :p)

Οπότε σας ευχαριστώ ξανά για τις προτάσεις σας, χρόνια πολλά και καλά σας εύχομαι, ευτυχισμένο το νέο έτος! :)

Λοιπόν κύριοι νομίζω ότι έκλεισε το θέμα, μιας και θα παραγγείλω (αφού δεν υπάρχει διαθέσιμο) το Galaxy S, κυρίως λόγω οθόνης και μπαταρίας. 8MP κάμερα δεν έχω ανάγκη από το κινητό μου και το Galaxy S έχει και δεύτερη μπροστά για video κλήσεις (που ξέρεις μπορεί να κάνω :p)

Οπότε σας ευχαριστώ ξανά για τις προτάσεις σας, χρόνια πολλά και καλά σας εύχομαι, ευτυχισμένο το νέο έτος! :)

μεγεια!οτι προβλημα αντιμετωπισεις μπορω να βοηθησω (στειλνoντας μου pm!)! δεν ξερω πολλα,οτι ξερω το εμαθα μετα απο πολλες σελιδες διαβασματος στο ιντερνετ,και φυσικα υστερα απο πειραματισμο..!! οι xda deveropers θα γινουν ενα καθημερινο site αν σκοπευεις να ασχοληθεις με το κινητο..!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.