Jump to content

Επιδότηση 500€ και αγορά κινητού (iPhone, Android ή τι; )

tragikos

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,

με μεγάλη μου χαρά έμαθα σήμερα ότι έχω ένα υπόλοιπο επιδότησης 500€ από cosmote και είπα να πάρω στον εαυτό μου ένα δωράκι.

Έως τώρα δεν είχα πάρει κινητό αξίας άνω των 200€ και αυτή τη στιγμή κυκλοφορώ με ένα Nokia N78 από το οποίο είμαι ικανοποιημένος.

Αυτά που σίγουρα θέλω να έχει το κινητό μου είναι:

- WiFi

- GPS

- Ραδιόφωνο

- Memory Card

- Καλή οθόνη

Θα μου έκανε εντύπωση οποιαδήποτε συσκευή με 500+ € να μην έχει κάτι από αυτά, αλλά τα αναφέρω μπας και.

Δεν είχα ποτέ κατά νου να πάρω iPhone γιατί μου φαινόντουσαν (και ακόμα μου φαίνονται) πολλά τα λεφτά, αλλά έχοντας πιάσει λίγο στα χέρια μου το 4 ομολογώ ότι μου γυάλισε λίγο. Από την άλλη θα με ενδιέφερε και μία συσκευή με Android για να παίξω λίγο προγραμματιστικά.

Δεν έχω ιδέα τι κυκλοφορεί και τι είναι καλύτερο, οπότε αν μπορείτε να μου δικαιολογήσετε τι θα αγοράζατε εσείς με αυτά τα λεφτά θα το εκτιμούσα. Η επιδότηση είναι 500€ αλλά θα μπορούσα να συμπληρώσω ένα ποσό, αν ήταν να πάρω μία καλή συσκευή.

Να σημειώσω ότι αφού η επιδότηση είναι από Cosmote, τότε η συσκευή θα πρέπει να υπάρχει στο κατάστημα τους.

Ευχαριστώ και χρόνια πολλά! :upside:

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Kαλο και αγιο το iphone αλλα μην το κανουμε και θεο.αναλογα για το τι χρηση το θελει ο καθενας.γιατι για gps και ραδιοφωνο δεν νομιζω να κανει...

εγω παντως δεδομενου οτι τοσο καιρο εισαι με το ν78,θα σου ελεγα να πας σε επισης symbian με πληκτρολογιο γιατι μαλλον η οθονη αφης θα σου φανει περιεργη.απο μενα ν86(αν και ειναι παλιο) που τα εχει ολα αυτα και το εχω δοκιμασει και ειναι αρκετα καλο και αξιοπιστο κινητο γιατι μαλλον θα το κρατησεις αρκετο καιρο απο οτι καταλαβαινω...

Ολοι θα πουνε ποσο ευχαριστημενοι ειναι απο τα δικα τους.Εγω εχω Symbian.

Εχω δοκιμασει ομως και iOS και Android και το δευτερο με ενθουσιασε περισσοτερο.

Το προτεινω λοιπον. :T:

Υ.Γ:Και απο τα 3 με ενθουσιασε περισσοτερο το Android και απ'οτι βλεπω ειναι πολυ καλυτερο σε ορισμενα θεματα.

Κοιτα αυτό Motorola DEFY - Full phone specifications MOTOROLA DEFY / Συσκευές / Κινητή Τηλεφωνία / και τα υπολοιπα της επιδότησης κάνετα έκπτωση στα πάγια ή αξεσουάρ (κάρτα μνήμης, car holder) etc.

Φίλε, συμπολεμιστή,θα σου προτείνω ανεπιφύλακτα android.

Έχω 2 εβδομάδες τώρα το Desire HD και είμαι τρομερά ευχαριστημένος! Κάνω τα πάντα, το σταθερό υπολογιστή τον ανοίγω μόνο για παιχνίδια!

Και πλοήγηση και ραδιόφωνο και κάρτα μνήμης και ότι άλλο θέλεις! Και από προγράμματα ότι μπορεις να φανταστείς! Όταν το πάρεις, ότι απορία έχεις, εδώ είμαι εγώ!

Sent from my Desire HD using Tapatalk

iphone 4 φίλε μου απο εμένα...

Παιρνεις Iphone και με jailbreak εχεις απλως τα παντα στην τσεπη σου(όπως είπε και ο aeroengine παραπάνω)

Είμαι ευτυχής κάτοχος iphone4 εδώ και 2 μήνες(το προηγούμενο μου ήταν iphone3gs).

Να ξέρεις ότι το κινητό κάνει σχεδόν τα πάντα με ελάχιστη προσπάθεια και είναι και μπιμπελό:magic:

Αλλά είναι και γούστα αυτά...π.χ. δεν αρέσει σε όλους σας η Monica Belluci ή μήπως κάνω λάθος????????:p

Σε όλους αρέσει η Monica Belluci. Το θέμα είναι όμως ότι το iphone 4 πάει 650.

edit: τώρα είδα ότι το παλικάρι μπορεί να διαθέσει το κατι τις παραπάνω, οπότε το παραπάνω δεν ισχύει. (όχι για την belluci, εδώ παραμένω σταθερός)

Παίρνεις android και χωρίς jailbreak έχεις απλως τα πάντα στην τσέπη σου..και σε λογικό μέγεθος και όχι κάτι παντόφλες ..:T:

(χωρίς παρεξήγηση ;) )

Κανενα προβλημα αλλα εισαι σιγουρος οτι θα εχει τα παντα χωρις να βαλει το χερι στην τσεπη?

Δεν νομιζω οτι αν εχει καποιος την δυνατοτητα να τα διαθεσει για Iphone θα κατσει να το σκεφτει.Η γνωμη μου ειναι οτι πανω στην πυραμιδα ειναι το Iphone απο ολες τις αποψεις.Ολα τα αλλα ειναι απο κατω..

(Νομιζω θα στειλω βιογραφικο για διαφημιστης της Apple χιχι:tomato::tomato:)

Wow παίδες, για γιορτινές μέρες δεν περίμενα τόση συμμετοχή σε τόσο λίγο χρόνο! Ευχαριστώ που ασχολείστε :)

Μια γενική ερώτηση. Κάποιες συσκευές βλέπω ότι έχουν A-GPS αντί για σκέτο GPS. Αυτό σημαίνει ότι χωρίς σύνδεση για την υποβοήθηση δεν εντοπίζεται η θέση σου και υπολογίζει στο περίπου μόνο με την ύπαρξη δικτύου;

Νομίζω φίλοι μου ότι μετά από λίγο ψάξιμο θα αποκλείσω το iPhone. Είναι δυνατόν να μπορείς να προγραμματίσεις εφαρμογές για αυτό μόνο αν έχεις Mac; Ωραίο το design του και η οθόνη του με είχε εντυπωσιάσει πολύ όταν το πήρα στα χέρια μου, αλλά πιστεύω ότι θα νιώθω πολύ περιορισμένος.

Αλήθεια κάποιο κινητό με Windows 7 θα άξιζε;

Και λίγα σχόλια:

Κοιτα αυτό Motorola DEFY - Full phone specifications MOTOROLA DEFY / Συσκευές / Κινητή Τηλεφωνία / και τα υπολοιπα της επιδότησης κάνετα έκπτωση στα πάγια ή αξεσουάρ (κάρτα μνήμης, car holder) etc.

Καλό σαν ιδέα, αλλά έχοντας τα άλλα δύο που θα αναφέρω πιο κάτω στο μάτι, μου φαίνεται λειψό :p

BlackBerry δε νομίζω ότι με ενδιαφέρει και γενικά (κακώς δεν το ανέφερα νωρίτερα) δεν θα ήθελα κάτι με τόσο μεγάλο πληκτρολόγιο. Δεν έχω πρόβλημα με το numeric κλασσικό πληκτρολόγιο ούτε με τις touch οθόνες, αλλά τέτοιο πληκτρολόγιο αποκλείεται να χρησιμοποιήσω. Ευχαριστώ πάντως ;)

Samsung Galaxy S έχει ραδιόφωνο, αλλά -πρόσεχε- ακόμα δεν έχει βγει για όλους η froyo. Αν δεν είσαι update junkie, τότε προχώρα άφοβα.

Αυτό το έχει και ο ξάδερφος μου και θα του ρίξω μια εκτενέστερη ματιά. Ο ξάδερφος μου λοιπόν το πήρε με την 2.1 και του έβαλε την 2.2. Εννοείς ότι μπορεί να μην είναι εύκολη η διαδικασία της αναβάθμισης;

Πότε βγαίνει το νέο Nexus S?? Είναι ουσιαστικά το Galaxy S με κάποια μπλιμπλίκια επιπλέον... Από εμένα, Galaxy S ή (καλύτερα) Nexus S

Ναι αυτό το έχω απορία και εγώ. Πότε βγαίνει; Αξίζει να το περιμένω;

Φίλε, συμπολεμιστή,θα σου προτείνω ανεπιφύλακτα android.

Έχω 2 εβδομάδες τώρα το Desire HD και είμαι τρομερά ευχαριστημένος! Κάνω τα πάντα, το σταθερό υπολογιστή τον ανοίγω μόνο για παιχνίδια!

Και πλοήγηση και ραδιόφωνο και κάρτα μνήμης και ότι άλλο θέλεις! Και από προγράμματα ότι μπορεις να φανταστείς! Όταν το πάρεις, ότι απορία έχεις, εδώ είμαι εγώ!

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Αυτό φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον και είναι μαζί με το Galaxy S τα δύο επικρατέστερα κατ' εμέ. Για πείσε με γιατί να το προτιμήσω έναντι του Galaxy S :)

Με τις τιμές του Cosmote Shop έχουμε:HTC DESIRE HD στα 599€ και SAMSUNG GALAXY S i9000 & ΧΑΡΤΕΣ στα 559€

Υπάρχει κάποιο άλλο να συγκριθεί μαζί τους;

edit:

Δεν νομιζω οτι αν εχει καποιος την δυνατοτητα να τα διαθεσει για Iphone θα κατσει να το σκεφτει.Η γνωμη μου ειναι οτι πανω στην πυραμιδα ειναι το Iphone απο ολες τις αποψεις.Ολα τα αλλα ειναι απο κατω..

Κοίτα, αρχικά να πω ότι αν δεν ήταν αυτή η επιδότηση (που ουσιαστικά είναι 2 επιδοτήσεις μαζί) δεν θα είχα την δυνατότητα να τα διαθέσω για το iPhone γιαυτό και κάθομαι και το σκέφτομαι. Θα ήθελα πάντως να μου αναλύσεις την σκέψη σου περί ανωτερότητας της συσκευής πχ με σύγκριση τεχνικών χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.