YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2010 Οτι λεει ο τιτλος...Θα παιξει ?Μια εταιρια μου εκανε δωρο ενα HP Mini 210 και εχει τα 7αρια Starter απανω. Σκεφτομαι για το δοκιμασω με wubi. Το εχει επιχειρησει κανεις ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Δεκέμβριος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 δοκιμασε σε ενα usb για αρχηκατα 90% ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 2, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 στο laptop μου είμαι με 3 patition: 1 έχει τα 7 άλλο ένα για files και το άλλο έχει ubuntu το πρόβλημα είναι ότι είναι με τον boot loader των ubuntu και έχει για πρώτο πρώτο load τα ubuntu και ακόμα δεν έχει βρει πως θα το αλλάξω είναι ολόκληρη μανούρα και βαριέμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 2, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Dual Boot Your Pre-Installed Windows 7 Computer with Ubuntu - How-To Geek?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 2, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 ναι έτσι είναι και γι αυτό για το boot loader που λέω πάνω μπορείς να αλλάξεις να βάλεις άλλο αλλά νταξ ούτος η άλλως μια στις τόσες κλείνει το laptop μου κυρίως sleep το κάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
basilakis Ιανουάριος 2, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 το πρόβλημα είναι ότι είναι με τον boot loader των ubuntu και έχει για πρώτο πρώτο load τα ubuntu και ακόμα δεν έχει βρει πως θα το αλλάξω είναι ολόκληρη μανούρα και βαριέμαι Startup-manager στο synaptic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 2, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2011 Startup-manager στο synaptic ωραίος ο παίχτης πάρα πολύ καλό και βολικό και με gui όχι σαν τον κώδικα που έπρεπε να φτιάξω γι αυτό τα πάω τα ubuntu τελικά όλα είναι στο synaptic:hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChaosHelmet Ιανουάριος 11, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 και να μην το έχει επιχειρίσει κανείς δεν χάνεις τίποτα εάν το κάνεις.:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 11, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Τελικα ειχε προβλημα (μαλλον) το αρχειο ISO. Κατεβασα την desktop εκδοση και μετα εγκατεστησα το Unity (την επιφανεια εργασιας του netbook remix) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChaosHelmet Ιανουάριος 11, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 τώρα το λειτουργικό σου ποιο ειναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 12, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Windows 7 & Ubuntu 10.10 (με το Unity interface). GRUB Loader Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιανουάριος 13, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 για τα 7 64αρια θελει εκδοση ubuntu 64καπου πηρε το ματι μου την 10.10 εκδοση την εχει βαλει κανεις?επισης στα ssd δουλευει το τριμ με ubuntu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Ιανουάριος 13, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Αν εχεις 4 gb ram και πανω θες 64bit για να τα χρησιμοποιησεις. Αν εχεις λιγοτερη, ειναι βλακεια να εχεις 64bit γιατι τραβαει λιγο παραπανω ram στην αρχη. Επισης τα 2 λειτουργικα ειναι ανεξαρτητα, μπορεις να εχεις windows 32bit και linux 64bit. Το trim νομιζω οτι παιζει by default στα linux πλεον, χωρις να ειμαι σιγουρος ομως, αφου δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα Τελος τα 10.10 μια χαρα ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.