Jump to content

Windows 7 & Ubuntu Netbook Remix - Dual Boot

YDinopoulos

Recommended Posts

Οτι λεει ο τιτλος...Θα παιξει ?

Μια εταιρια μου εκανε δωρο ενα HP Mini 210 και εχει τα 7αρια Starter απανω. Σκεφτομαι για το δοκιμασω με wubi. Το εχει επιχειρησει κανεις ?

στο laptop μου είμαι με 3 patition: 1 έχει τα 7 άλλο ένα για files και το άλλο έχει ubuntu

το πρόβλημα είναι ότι είναι με τον boot loader των ubuntu και έχει για πρώτο πρώτο load τα ubuntu και ακόμα δεν έχει βρει πως θα το αλλάξω είναι ολόκληρη μανούρα και βαριέμαι:p

ναι έτσι είναι

και γι αυτό για το boot loader που λέω πάνω μπορείς να αλλάξεις να βάλεις άλλο αλλά νταξ ούτος η άλλως μια στις τόσες κλείνει το laptop μου κυρίως sleep το κάνω:p

το πρόβλημα είναι ότι είναι με τον boot loader των ubuntu και έχει για πρώτο πρώτο load τα ubuntu και ακόμα δεν έχει βρει πως θα το αλλάξω είναι ολόκληρη μανούρα και βαριέμαι:p

Startup-manager στο synaptic

Startup-manager στο synaptic

ωραίος ο παίχτης πάρα πολύ καλό και βολικό και με gui όχι σαν τον κώδικα που έπρεπε να φτιάξω:p

γι αυτό τα πάω τα ubuntu τελικά όλα είναι στο synaptic:hehe:

• 2 weeks later...

Αν εχεις 4 gb ram και πανω θες 64bit για να τα χρησιμοποιησεις. Αν εχεις λιγοτερη, ειναι βλακεια να εχεις 64bit γιατι τραβαει λιγο παραπανω ram στην αρχη. Επισης τα 2 λειτουργικα ειναι ανεξαρτητα, μπορεις να εχεις windows 32bit και linux 64bit.

Το trim νομιζω οτι παιζει by default στα linux πλεον, χωρις να ειμαι σιγουρος ομως, αφου δεν το εχω ψαξει καθολου το θεμα :)

Τελος τα 10.10 μια χαρα ειναι :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.