Jump to content

Unlock 6950 to 6970

MrCrowley83

Recommended Posts

Γεια χαρα, πηρα αυτην προχτες. Sapphire PCI-X 6950 2GB Dual Fan - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Eιναι safe απλα να βαλω τερμα τα ΜΗz? (840-1350)

να ανεβάσεις κια το Tdp limit στο +20%

o atiman έχει δώσει το unlock bios στις πρώτες σελίδες αυτού εδώ του thread

• 1 month later...
  • Replies 289
  • Created
  • Last Reply
Γεια χαρα, πηρα αυτην προχτες. Sapphire PCI-X 6950 2GB Dual Fan - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Eιναι safe απλα να βαλω τερμα τα ΜΗz? (840-1350)

φίλε σου ξεκλειδώνει ? γιατί έχω την ίδια και μου εχει βγάλει την παναγία ...

φίλε σου ξεκλειδώνει ? γιατί έχω την ίδια και μου εχει βγάλει την παναγία ...

Δεν ασχοληθηκα την αφησα οπως ειναι. Λιγο τα hz πειραξα απο το ccc αλλα μου κολλαγε οποτε το γυρισα στα defaults

• 4 weeks later...
αυτην εδω την εχει κανεις να μας πει αν ξεκλειδωνει?

Sapphire 6950 (PCI-Express, GDDR5, 2GB) - Κάρτες Γραφικών - plaisio.gr

Αν δεν κάνω λάθος αυτή δεν έχει καν διακοπτακι και αν ισχύουν αυτά που έχω διαβάσει δυστυχώς

δεν ξεκλειδώνει...

Αν δεν κάνω λάθος αυτή δεν έχει καν διακοπτακι και αν ισχύουν αυτά που έχω διαβάσει δυστυχώς

δεν ξεκλειδώνει...

δεν εχει διακοπτακι σιγουρα.. το δεν ξεκλειδωνει ομως οχι σιγουρα..!

• 1 month later...
σήμερα επεσε στα χέρια μου η sapphire 6950 2 GB dirt edition,με το διακοπτάκι στην θεση 2 απλά και ωραία και "βουαλά" 1536 shaders ,ουτε φλασαρισμα ουτε τιποτα....

Την πήρες καινούργια?

Δηλαδή το 2 bios ειναι 6970? Μπράβο!

Αντε καλοριζικη και περιμενουμε εντυπωσεις (temp κλπ)!

το 2ο Bios κανει μονο unlock τους shaders τα clocks παραμένουν ίδια,

εντύπωση μου εκανε οτι ειναι ιδιαίτερα αθόρυβη ακόμη και κάτω απο stress,η μέγιστη θερμοκρασία που είδα ήταν 68 βαθμούς ξεκλείδωτη και με τα ρολόγια της 6970.

Απορώ πως στα reviews της κάρτας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν αναφέρουν πως ξεκλειδώνει χωρίς μάλιστα φλασάρισμα!!

Αποθήκευσε το 2ο bios και κάνε ένα φλασάρισμα με bios 6970 να δούμε!

Πάντως δεν περίμενα κάρτα με custom pcb να έχει διακοπτάκι!

και ο πωλητής με ενημέρωσε μάλιστα οτι η καρτα δεν ξεκλειδώνει και έτσι νόμιζα και εγώ αφού θυμάμαι οτι μόνο η πρώτη reference παρτίδα είχε δυνατότητα ξεκλειδώματος!!

• 3 weeks later...

Το πόσταρα και σε άλλο thread αλλα το ποστάρω και εδώ γιατί τεριάζει και όσο περισσότερες απαντήσεις,τόσο καλύτερα!

Ερώτηση...

Λέτε ανάλογα το bios που περνάμε,να αλλάζει και το overclockability?Δλδ με ένα bios να κλοκάρει μέχρι μία χ συχνότητα αλλά με ένα άλλο bios να κλοκάρει μέχρι μία ψ συχνότητα ή στις ίδιες συχνότητες με διαφορετικές τάσεις?

το 2ο Bios κανει μονο unlock τους shaders τα clocks παραμένουν ίδια,

εντύπωση μου εκανε οτι ειναι ιδιαίτερα αθόρυβη ακόμη και κάτω απο stress,η μέγιστη θερμοκρασία που είδα ήταν 68 βαθμούς ξεκλείδωτη και με τα ρολόγια της 6970.

Απορώ πως στα reviews της κάρτας που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο δεν αναφέρουν πως ξεκλειδώνει χωρίς μάλιστα φλασάρισμα!!

Την πήρα και εγώ πριν 10 μέρες και ισχύουν τα λεγόμενα σου..

επειδή είδα throttling στην Karkand (είχε τελικά γυρίσει μόνο του σε +0% το powertune), είπα να δοκιμάσω το Bios της Toxic 6950 που έχει +50% powertune.. Holy S..pirit :p σε occt στα 990 (για 15 δευτερόλεπτα το άφησα μόνο) το ρολόι να μην κάνει καμία βουτιά :Ο .(Έχει περίεργο o/c βέβαια πλέον + ότι πρέπει να δηλωθεί η κάρτα στο afterburner 1065mv).

Beware όμως τα stress tests (Furmark/OCCT) με +50%, για να μην γίνει Barbeque ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.