Jump to content

Unlock 6950 to 6970

MrCrowley83

Recommended Posts

Αν μπορείς ανέβασε ένα screen με το gpu-z.

Δεν υπάρχει θέμα με τα αποτελέσματα με το bios της 6970. Ίσα ίσα που κάποιο παιδί από εδώ είχε αναφέρει το ανάποδο.

Επίσης κοίταξε τα mhz του πυρήνα. Όταν την φλάσαρα και μετά έκλεισα το pc και το άνοιξα την επόμενη φορά μου πήγε τον πυρήνα στα 800mhz και όχι στα 880 που είναι το default για 6970.

Πήγα στο ati overdrive και πάτησα defaults και μου τον πήγε στα 880. Από τότε παίζει πάντα 880 (δεν αλλάζει με το shut down δλδ)

Thanks !!!

Ορίστε και ένα screen με το gpu-z:

post-10402-1416074959,3129_thumb.jpg

.

• Replies 289
  • Created
  • Last Reply
το o/c που κανω εγω στις καρτες μου οποιες να ειναι αυτες ειναι το περιθωριο που μου δινει το catalyst!!! :p

και οχι παντα!

Γιατί δεν κάνεις με το AfterBurner μήπως και ανεβαίνει και η 6950 ψηλά..?

παιδια μια ερωτηση σχετικα με τουσ drivers 11.1 εχω.εσβησα τους 10.12 τους καθαρησα και μετα περναω τους 11.1 αλλα στο gpu-z και στο catalyst μου λεει πςσ εχω παλι τους 10.12 . ξερει κανεισ να μου πει τι γινεται και τι να κανω?παρτε μια εικονα κ απο το gpu-z

post-18149-1416074970,0702_thumb.gif

πιστευω πως η 6950 ειναι αρκετα τουμπανο για τα παιχνιδια... μονο και μονο για να κερδισω κανα frame κανω O/c. θα το δοκιμασω βεβαια να δω ποσο μπορει να φτασει!

Δεν χάνεις και τίποτα να κάνεις...

Ακόμα και τα 4-5 FPS που θα κερδίσεις π.χ. στο Metro 2033 είναι κέρδος... :)

ενδιαφέρον.. , γιατί ψοφάνε όμως οι κάρτες... :S?

Μπορεί να είναι συνδυασμός διαφορετικών μνημών με άλλα timings + το overclock.Μην ξεχνάμε πως το 90% των δύσμοιρων 6950 με το που αγοράζονται τρώνε στα αυτιά ένα 100+ mhz ο/c σε μνήμες και πυρήνα.Ε , στατιστικά κάποιες δεν θα την παλέψουν...

δεν νομιζω οτι ειναι το oc , γτ 100mhz δεν ειναι κ τρομερο oc . οι 5850 μονιμα δουλευαν 200-300mhz πανω στις μνημες . εγω νομιζω οτι φταει το bios που τους βαζει ο καθε χρηστης κ τα διαφορετικα ρευματα που μπορει να εχει στις ραμ κτλ . μπορει να μην την παλευει ο controler πχ .

SubsystemsID mismatch είναι το μήνυμα που μου βγάζει το winflash όταν πατάω program.Είμαι πό τους τυχερούς λέτε;

Την asus έχω και πάω να βάλω το bios της diamond που έδωσε ο papatsonis.

Edit: είδα ότι μάλλον και σε αυτή την περίπτωση θέλει τη διαδικασία από το cmd.Επαρέρχομαι...

Edit_2: μετά από διάφορα φαίνεται να ξεκλείδωσε.

Edit_3: παρατήρησα ένα θέμα με το χρονισμό της μνήμης βέβαια και τώρα αλλά και πριν το ξεκλείδωμα.Θα το ερευνήσω περαιτέρω...

λογικό είναι.. στα παιχνίδια με 1.175 vs 1.100, αν και υποπτεύομαι ότι οι θερμοκρασίες που αναφέρεις ήταν και σε idle/2d? γιατί το έπαθα κάποια στιγμή με το Afterburner, που δε μου έριχνε σε 250/0.90v, και κόλλαγε σε 450/1volt (χωρίς να έχω πολλές οθόνες) με αποτέλεσμα +10 βαθμους σε idle.

αν έχεις σωστό fillrate (96 tmu), θα πρέπει να βγάλει στο benchmark, 98-99% του θεωρητικού fillrate που σου δείχνει το gpu-z

76.363,109 Mtexels στα 2560χ1440, με af16 όπως είπες.Το gpu-z μου δείχνει 77,8 Gtexel.Άρα υποθέτω πως είμαστε κομπλέ...

η εκδοση με το 1 gb δεν ξεκλειδωνει αλλα αυτη με τα 2 gb ξεκλειδωνει . προβλημα με τις θερμοκρασιες δεν θα δεις εκτος κ αν βαλεις κανενα bios ποα 6970 που δινει απο μονο του παραπανω ρευμα .

η εκδοση με το 1 gb δεν ξεκλειδωνει αλλα αυτη με τα 2 gb ξεκλειδωνει . προβλημα με τις θερμοκρασιες δεν θα δεις εκτος κ αν βαλεις κανενα bios ποα 6970 που δινει απο μονο του παραπανω ρευμα .

Nαι γνωρίζω την διαφορά τους.

Άρα την πάιρνω και ψάχνω για βοήθεια :Ρ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.