Jump to content

apostolis159

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μέχρι χθές το Catalyst άνοιγε κανονικά με την εκίνηση του υπολογιστή. Σήμερα που άνοιξα τον υπολογιστή, δεν άνοιξε το catalyst όποτε το άνοιξα χειροκίνητα. Έκανα και ένα restart να δώ τι παίζει, αλλα πάλι δεν άνοιξε από μόνο του.:...:

Πώς το επαναφέρω όπως ήταν, ώστε να ανοίγει από μόνο του κατα ην εκκίνηση?

Άνοιξε το start, γράψε στο search "msconfig", στην καρτέλα startup όταν βρεις το Catalyst Control Center, ενεργοποίησε το επανεκκίνηση.

attachment.php?attachmentid=42296&stc=1&d=1293564467

post-8723-1416074826,6799_thumb.png

Άνοιξε το start, γράψε στο search "msconfig", στην καρτέλα startup όταν βρεις το Catalyst Control Center, ενεργοποίησε το επανεκκίνηση.

attachment.php?attachmentid=42296&stc=1&d=1293564467

Δεν υπάρχει το Catalyst στη λίστα...:...:

Στήν ουσία, Επανεκκίνηση του Runtime έκανα αφού δεν άνοιξε μόνο του και άρχισαν να λειτουργούν τα ρολόγια όπως τα έχω ανεβάσει λίγο εγώ και το fan που το έχω σε manual.

κάντο επανεγκατάσταση !!

Απλα το κατεβάζω και το κάνω install?(νομίζω θέλω και drivers, δεν θυμάμαι ποιoυς έχω...)

Edit: Περασα drivers(10.12) & catalyst και τώρα ειμαι οκ. Η αναβαθμιση στο UI που ακούγεται τόσες μέρες που ειναι? Δεν είδα τίποτα διαφορετικό...

πρεπει να κατεβασεις τον preview, ειναι πρωτος στην σελιδα της amd εκει που υπαρχουν και οι αλλοι.....

πρεπει να κατεβασεις τον preview, ειναι πρωτος στην σελιδα της amd εκει που υπαρχουν και οι αλλοι.....

Λέει τίποτα? Εννοώ έχει κάτι extra απ' ότι το προηγουμενο? Η απλά είναι αλλαγμένη εμφανιση?

Όταν λες preview, εννοείς πως δεν είναι η τελική μορφη?

Κοίτα έτσι το ονομάζει η AMD και για αυτό το λέω έτσι, για να λένε preview αυτοί κάτι μπορεί να κάνουν στο μέλλον, who knows !!

ATI Radeon

Το μόνο που υπάρχει είναι το διαφορετικό περιβάλλον το οποίο είναι πολύ ωραίο και εύχρηστο !!

Κοίτα έτσι το ονομάζει η AMD και για αυτό το λέω έτσι, για να λένε preview αυτοί κάτι μπορεί να κάνουν στο μέλλον, who knows !!

ATI Radeon

Το μόνο που υπάρχει είναι το διαφορετικό περιβάλλον το οποίο είναι πολύ ωραίο και εύχρηστο !!

Οκ, σε ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω.:)

Οκ, σε ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω.:)

Εγώ είχα κάποια προβληματάκια με BSOD και τρεμόπαιγμα οθόνης΄στο shutdwn στους 10.12.Δεν θα τους πρότεινα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.