Jump to content

Αγορά τηλεόρασης! Μεγάλο μπέρδεμα...

panos24

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους,

Ήρθε η ώρα για νέα τηλεόραση καθώς η παλιά κοντεύει να καεί…..

Μερικές πληροφορίες λοιπόν για την χρήση της:

Η τηλεόραση θα βρίσκεται στο σαλόνι και η απόσταση θέασης θα είναι στα 3m περίπου. Τα λεφτά που διαθέτω είναι από 800 έως 900 euro (ταβάνι), η χρήση τις θα είναι για tv, θέαση ποδοσφαιρικών αγώνων CL k nova, ταινίες (hd/br) και gaming (κυρίως προ σπάνια όμως αν τύχει κ μαζευτεί η παρέα). Αν το παιχνίδι σας περιορίζει κάπως στις επιλογές τότε πείτε πως δεν το είπα καν δεν είναι κάτι πρωτεύον απλά το ανέφερα γιατί ίσως περιστασιακά να γίνεται….

Έχω διαβάσει πως οι LED τηλεοράσεις δεν έχουν κάποια ουσιαστική διαφορά στην ποιότητα εικόνας από αυτές που δεν είναι. Οπότε πιστεύετε πως είναι απαραίτητο η τηλεόραση να είναι κ LED ή όχι? Έχουν και κάποια διαφορά στα χρήματα

Η γνώμη σας για την Samsung LE40C650 /750? Η δεύτερη ξεφεύγει λίγο βέβαια….Δεν θα ήθελα προτάσεις για πλάσμα….Πολλές ώρες λειτουργίες θα γίνουν από την μητέρα μου οπότε πιθανά στρωσίματα τις πρώτες 200 ώρες τα ξεχνάμε….Η τηλεόραση παίζει περίπου 8 ώρες την ημέρα. Τέλος ξέρω πως για τον χώρο μου η καλύτερη επιλογή θα ήταν να πάω σε 46αρα αν υπάρχει κάτι στην τιμή που παίζω ευπρόσδεκτη!!!

Είμαι όλος αυτιά, σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων….

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.