aris20 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2010 Γεια σας παιδιά...Καιρός να πάρω και εγώ νέο PC, το Budget πάει εώς 1800 ευρώ... Αλλά δεν χρειάζεται να δώσω απαραίτητα όσα είναι απλά θέλω καλό μηχάνημα..Τροφοδοτικό έχω ήδη ένα L&C 600WattsKoυτί έχω ένα τις Coolermaster που πήρα πριν 3 μήνες 140ευρώ...Οθόνη έχω μια νέα 22άρα με ανάλυση 1920x1080Σκληρό δίσκο έχω ήδη έναν SSD OCZ Vertex 2...Τα υπόλοιπα θέλω όμως...Μητρική-RAM-CPU-Graphics Card..Με ενδιαφέρει το Multitasking πάρα πολύ και η απόκριση στις εφαρμογές...Gaming δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα... Δεν θέλω κάτι extreme εκεί... Αρκεί να μην είναι τραγική σε τέτοια ανάλυση όπως η 9800GT... Θα το στήσω μόνος μου κλασσικά...Τι προτίνετε...??Επίσης τα εξαρτήματα αποκλειστικά από πλαίσιο τα θέλω...Σκέφτηκα κάτι προς AMD αυτήν την φορά γιατί ειχα intel και έτσι...Και αυτή αλλάζει Socket κάθε 6μηνο και θέλει να πετάς το PC σου για να τον αλλάξεις... :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Δεκέμβριος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 CPU:AMD PHENOM II X6 1100T 3.3GHZ SIX-CORE BLACK EDITION - - CPU - E-SHOP.GR MOBOS:ASUS M4A88T-V EVO/USB3 RETAIL - - E-SHOP.GR RAM:KINGSTON KHX1600C9D3K2/8GX 8GB (2X4GB) PC12800 HYPERX GENESIS XMP DUAL CHANNEL KIT - RAM - E-SHOP.GR GPU:ASUS EAH6850 DIRECTCU/2DIS/1GD5 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR σύνολο βασικών(αυτά που ζήτησες)=726.58e Extras: PSU:CORSAIR TX950W POWER SUPPLY - - E-SHOP.GR HDD:WESTERN DIGITAL WD20EARS 2TB CAVIAR GREEN SATA2 - - E-SHOP.GR σύνολο όλα μαζί=1020.48e Γενικά είναι ένα πάρα πολύ καλό μηχανηματάκι,η cpu είναι ο καλύτερος Phenom (με ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή για τρελά o.c. :dance3:) Τα extra στα έβαλα για τους εξής λόγους: PSU,για να αντέξει o.c. με τον 6πύρηνο και αν αποφασίσεις στο μέλλον να βάλεις 2η GPU Crossfire και φυσικά για να είσαι 100% σίγουρος.. HDD,καθαρά για λόγους άνεσης,βάζεις το λειτουργικό στον ssd και αυτόν τον έχεις για αποθήκευση.. καλές αγορές..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 28, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 μετά το edit επειδή είδα το πλαίσιο only(αν και μεταξύ μας όλα τα μεγάλα e-shops πιο πολύ φαρμακεία θυμίζουν....)CPU:http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-X6-1090T-sAM3-3-2-GHz-6MB-L3-HDT90ZFBGRBOX.htm(ελάχιστη (ελάχιστη η διαφορά σε επιδόσεις από τον 1100 και αυτός multi-free)MOBO: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/GIGABYTE-890-FXA-UD5-SAM3-890-FX-DDR3-GA890FXA5-00-G2.htm (αν και θεωρώ την crosshair καλύτερη τώρα είδα το plaisio only και τα αλλάζω)RAM: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Dominator-GT-8GB-DDR3-1866-Ram-Kit-Airflow-II-Fan-CMT8GX3M4A1866C9.htmή αυτές http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Dominator-8GB-DDR3-1600-Kit-4x2GB-PC3-12800-8-8-8-24-CMP8GX3M4A1600C8.htmVGA http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA.htm?sort=pricedesc&CHIPSET_TYPE=HD%206950 (6950 γιατί με bios mod γίνεται 6970 ως τώρα τουλάχιστον)η σε nvidia http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/TwinTech-GTX-570-PCI-Express-GDDR5-1280MB.htmσύνολο nvidia+τις πρώτες μνήμες 1112,99σύνολο ati+δεύτερες μνήμες 993,98σίγουρα μπορείς να κάνεις όποιο συνδυασμό θέλεις στις vga-ramτώρα θεωρώ πως αν ασχοληθείς με το o/c σχεδόν αναγκαστικά πας σε νέο τροφοδοτικό όπωςαυτό CORSAIR CMPSU-1200AX PROFESSIONAL SERIES GOLD 1200W (ένα από τα κορυφαία psu το επιβεβαιώνει και ο faganas)επειδή όντως παραείναι τεράστιο κάτι πιο μικρό όπωςαυτό http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-Professional-Series-Gold-AX850-850W-Full-Modular-PSU-CMPSU-850AXEU.htmή το ίδιο σε 750wattεπίσης χρειάζεσαι και μία σοβαρή ψύκτρα όπως μια megahelms(θέλει extra kit για am3)ή μια mugen 2 (πολύ καλά λόγια άκουσα εδώ μέσα και για χρήση της και ως passive σαν αθόρυβη λύση)ή ένα corsair h70/50αν πας για πιο αδύναμη vga (6870) τότε σίγουρα μπορείς να πάρεις μικρότερο psuχωρίς να είμαι σίγουρος έχω ακούσει πως οι phenom2 είναι κάνουν αρκετή φασαρία με το stock coolingοπότε ίσως πρέπει να δεις και την ψύκτρα στα βασικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Δεκέμβριος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 οποιος κανει O/c ειναι καταδικασμενος να εχει 1200αρι τροφοδοτικο ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 οποιος κανει O/c ειναι καταδικασμενος να εχει 1200αρι τροφοδοτικο ??όχι απαραίτητα 1200αρι αλλά σίγουρα ένα τροφοδοτικό με σταθερή απόδοσηίσως πρέπει να βγάλω το ax1200 από το αρχικό post αλλά never-mindαφού το παλικάρι θέλει να ρίξει αρκετά λεφτά ένα καλό psu θα μείνει όταν cpu,mobo,vga θα αλλάζουν κάθε χρόνο(λέμε τώρα)για εμένα ένα καλό και μεγάλο psu αποτελεί επένδυσηόχι απλά μια αναβάθμιση Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Δεκέμβριος 29, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Πολύ φτηνό βγήκε... Επίσης το 1200άρι είναι πάρα πολύ νομίζω...τα 600 δεν κάνουν για τον AMD και αυτήν την κάρτα γραφικών?Εδώ έκανα o/cing με μια 9800GT και έναν E7300 που τον είχα στα 4,6GHz από 2,6GHz...1.2KW υπερβολή δεν είναι? Επίσης σε RAM σκεφτόμουν κάτι σε 16GB... Η Είναι υπερβολικά πολλά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Δεκέμβριος 29, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Τα 1200 ειναι οντως υπερβολη.Μονο αν πας σε 2-3 καρτες γραφικων χρειαζονται.ραμ πανω απο 6 -8 γιγα ειναι way too much.Συνθεση αφου θες και πιο πολυ multitask και με τα χρηματα που δινεις θα προτεινα i7 για τα treads και το triple channel , και gpu με cudaπχεπεξεργαστης http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/Intel-Core-I7-950-s1366-3-06GHz-8MB-Box.htmμητρικη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-GA-X58A-UD7-s1366-DDR3-X58-GAX58AUD7-00-G.htmμνημες http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/RAM/Corsair-Dominator-GT-6GB-DDR3-2000-Ram-Kit-PC3-16000-8-9-8-24-CMT6GX3M3A2000C8.htmκαρτα γραφικων http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/EVGA-GTX-570-SuperClocked-PCI-Express-GDDR5-1280MB-012-P3-1572-ER.htmpsu http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Corsair-CMPSU-850HXEU-PSU-850W.htm(το χω κι εγω και ειναι ενα κρυο αθορυβο τεραc )Bεβαια οι τιμες του πλαισιου ποναν, αλλα αφου θες μονο απο κει...your problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Δεκέμβριος 29, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 sorry που χρησιμοποίησα το e-shop,δεν παρατήρησα και εγώ το plaisio only...η αλήθεια είναι πως έχω συνηθίσει το e-shop.. p.s. αν θέλεις πες μου να στα βρώ στο plaisio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleistoanaktas Δεκέμβριος 29, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Για μένα δε χρειάζεται να δώσεις σώνει καλά 1500€+ επειδή μπορείς, φτιάχνεις pc με τα χαρακτηριστικά που ζητάς και με λιγότερα. Μη μπαίνεις στο τριπάκι δλδ. Η πρότασή μου:mobo: Gigabyte 890 FXA - UD5cpu: AMD Phenom II X6 1090Tram: Corsair Dominator 8GB DDR3-1600gpu: Sapphire 6870 *σύνολο: 855€ αν τα παραγγείλεις από το site+ data hard drive: Western Digital Caviar Black WD1002FAEX 1TB HDD στα 90,80€τροφοδοτικό (σχεδόν απαραίτητο κατ'εμέ για να συνοδεύει το καινούριο σύστημά σου): Corsair CMPSU-750HXEU στα 170€+ έξτρα αν θες να κλοκάρεις τη cpu (που θα θελήσεις αργά ή γρήγορα) μια αξιοπρεπής ψύκτρα: Corsair CPU Cooler Air Series A50 στα 50€*Gaming δεν τρελαίνομαι ιδιαίτερα... Δεν θέλω κάτι extreme εκεί... Αρκεί να μην είναι τραγική σε τέτοια ανάλυση όπως η 9800GT... και πάλι πολύ καλή διάλεξα, σίγουρα δε χρειάζεται να δώσεις 350€+ γι αυτά που ζητάς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Δεκέμβριος 29, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Εχμ.... Απλά δεν ξέρω...Να πάω σε Intel i7 950? Η να πάω σε AMD Phenom 1100T...Απλά ο i7 950 είναι χειρότερος από τον 1100Τ?Τα υπόλοιπα καλά μου ακούγονται...Τώρα θα το ψάξω γιατί αύριο θα τον πάρω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Δεκέμβριος 30, 2010 #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Θα πας σε intel , θα παρεις και εναν δευτερο vertex για raid!Λεω για Intel γιατι θα εχει καλυτερες επιδοσεις με τους SSD (Οχι οτι εχω κατι με την AMD )Επισης θα παρεις τροφοδοτικο γιατι το L&C ειναι πιο μουφα απο μουφα..! Το τροφοδοτικο πρεπει να ειναι καλο σε ενα υπολογιστη... Παρε ενα 750αρι -850 αρι modular! Corsair - Seasonic - coolermaster - enermax - silverstone κατα προτιμηση..!Εγω σαν Κωνσταντινος θα επερνα και μια Dell 27αρα! με τα 600 κατι ευρω και τα υπολοιπα για συστημα! Την 22αρα που εχεις μπορεις να την εχεις απο διπλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Δεκέμβριος 30, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 ΑΜD λέω να προτιμήσω, γιατί τον CPU μετά από 1,5 χρόνο αν βγεί κάτι καλύτερο θα μπορέσω να κάνω αναβάθμιση χωρίς να αλλάξω και την μητρική... Αυτό πως σας φαίνεται? Η αλήθεια είναι πως θα πάρω και μια καλούτσικια κάρτα γραφικών αφού μπορεί στο μέλλον να παίξω κανένα παιχνίδι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PClord Δεκέμβριος 30, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 αν ήμουν στην θέση σου θα προτιμούσα μια Asus mobos,μου βγάζουν πιο πολλή εμπιστοσύνη.. κατά τα άλλα μια χαρά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Δεκέμβριος 30, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Thermaltake ToughPower Cable Management W0171 - Τροφοδοτικό - 1.5 kW | Multirama Αυτό εδώ ειδικά το τροφοδοτικό είναι αστείο.... 1.5KW??? Ούτε το boiler δεν παίρνει τόσα..... Τρέλλα..... Αλλά φαίνεται πολύ όμορφο.... Τελικα σε αυτό κατέλληξα, απλά οι μνήμες είναι λάθος.... 6x 12GB μνήμες δεν υποστηρίζει η μητρική... Άρα μάλλον στα 16GB θα πάω από ότι φαίνεται... Θα το σκεφτώ λίγο ακόμα και σε λίγες ώρες θα σας δειξω το μηχάνημα που πήρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Δεκέμβριος 30, 2010 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Πανε καλυτερα για 666 γιγα μνημης.Θα χρησιμευσουν πιο πολυ αν σκεφτεις οτι το 95% των εφαρμογων , δε μπορει να χρησιμοποιησει πανω απο 2-3 γιγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Δεκέμβριος 30, 2010 #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 ΑΜD λέω να προτιμήσω, γιατί τον CPU μετά από 1,5 χρόνο αν βγεί κάτι καλύτερο θα μπορέσω να κάνω αναβάθμιση χωρίς να αλλάξω και την μητρική... Αυτό πως σας φαίνεται? Η αλήθεια είναι πως θα πάρω και μια καλούτσικια κάρτα γραφικών αφού μπορεί στο μέλλον να παίξω κανένα παιχνίδι... γενικά μπορείς να πας στον 1090τ (100 mhz κάτω που με λίγο o\c τον κάνεις 1100τ) και αφού δεν είσαι φανατικός με τα games πάνε σε 6950 (που σου είπα και παραπάνω με bios mod =6970) βέβαια αν δεν θες να αρχίσεις τα πειράματα...κράτα την 6970 επίσης αν δεν κάνω λάθος φέτος η amd θα αλλάξει πλατφόρμα (socket) και νομίζω πως οι νέοι επεξεργαστές δεν θα είναι συμβατοί με am3 αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Δεκέμβριος 30, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Tελικά κατέληξα...Οπότε έχω και λέω....Επεξεργαστή: AMD Phenom 1100T γιατί διάβασα ότι έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή και δεν ζορίζω τις ρυθμίσεις του υπόλοιπου υποσυστήματος στην αύξηση του Multiplier άρα κατευθείαν σε μεγάλη συχνότητα με μια απλή αλλαγή...Κάρτα γραφικών: Sapphire 6970 ίσως να μην είναι η 6950 και να ξεκλειδώνει, αλλά τουλάχιστον νομίζω σαν 6970 κανονική θα ανεβαίνει πιο ψηλά σε overclock και δεν πιστεύω να αντιμετωπίσω πρόβλημα, ενώ το να ξεκελιδώσω μια 6950 είναι ρίσκο... Γιατί τότε η AMD δεν έβγαλε ίδια κάρτα γραφικών με χαμηλότερα ρολόγια απλά? Αφού με ένα απλό Unlock γίνεται κ λειτουργούν οι Shaders, ποιος ο λόγος...? Μνήμες: Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 Kit δεν είναι κατι extreme σε ταχύτητα, αλλά νομίζω ότι είναι μια χαρά.....Θα κλοκάρουν εύκολα ελπίζω, γιατί σκοπεύω να ξεκλειδώσω το Multiplier και να ανεβάσω το σύνολο του μηχανήματος (FSB) μαζί με το υποσύστημα λίγα MHz.... Όχι κάτι τρελό πάντως...Τροφοδοτικό: CoolerMaster Silent Pro M850Watts Αυτό νομίζω είναι υπεραρκετό.... Τι να τα κάνω τα 1000Watts~1200Watts, ναι 25 ευρώ είναι παραπάνω αλλά είναι τεράστιες τάσεις....Νομίζω ένα 850άρι είναι μια χαρά... Δεν τρελαίνομαι για Crossfire και τέτοια...Μητρική: Εδώ πρόβλημα.... Δεν μου αρέσει κάποια από το πλαίσιο.... Μήπως να πάω από τα Multirama να πάρω αυτήν?ASUS M4A89TD PRO - Μητρική κάρτα - ATX - AMD 890FX | Multirama <- Πως σας φαίνεται...?ΑΑΑΑΑΑ Να σας πώ... Θέλω να ανάβει γρήγορα και να μην κάνει 30δευτερόλεπτα για το POST στο Bios.... Για αυτό πήρα τον SSD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Δεκέμβριος 30, 2010 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Αφου εχεις σκοπο να τα σκασεις πηγαινε σε intel και συγκεκριμενα : CPU MOBO RAM (Να κανεις τι τα 16gb? Πουθενα δεν θα χρησιμοποιηθουν.Τα 6gb ειναι υπεραρκετα. Καλυτερα με τα ρεστα αγοραζε σουβλακια για μερικους μηνες) Τροφοδοτικο (καλυτερο απο αυτο που επελεξες).. Για καρτα γραφικων, προσωπικα δεν θα επαιρνα με την καμια 6970... Αν θες να ψωνισεις απο πλαισιο αποκλειστικα, πηγαινε για 6950...Αλλιως ψωνισε απο αλλου GTX 570 που ειναι ισαξια της 6970 (το πλαισιο την εχει σε τσιμπημενη τιμη)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Δεκέμβριος 30, 2010 #19 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Tελικά κατέληξα...Οπότε έχω και λέω....Επεξεργαστή: AMD Phenom 1100T γιατί διάβασα ότι έχει ξεκλείδωτο πολλαπλασιαστή και δεν ζορίζω τις ρυθμίσεις του υπόλοιπου υποσυστήματος στην αύξηση του Multiplier άρα κατευθείαν σε μεγάλη συχνότητα με μια απλή αλλαγή...Κάρτα γραφικών: Sapphire 6970 ίσως να μην είναι η 6950 και να ξεκλειδώνει, αλλά τουλάχιστον νομίζω σαν 6970 κανονική θα ανεβαίνει πιο ψηλά σε overclock και δεν πιστεύω να αντιμετωπίσω πρόβλημα, ενώ το να ξεκελιδώσω μια 6950 είναι ρίσκο... Γιατί τότε η AMD δεν έβγαλε ίδια κάρτα γραφικών με χαμηλότερα ρολόγια απλά? Αφού με ένα απλό Unlock γίνεται κ λειτουργούν οι Shaders, ποιος ο λόγος...? Μνήμες: Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 Kit δεν είναι κατι extreme σε ταχύτητα, αλλά νομίζω ότι είναι μια χαρά.....Θα κλοκάρουν εύκολα ελπίζω, γιατί σκοπεύω να ξεκλειδώσω το Multiplier και να ανεβάσω το σύνολο του μηχανήματος (FSB) μαζί με το υποσύστημα λίγα MHz.... Όχι κάτι τρελό πάντως...Τροφοδοτικό: CoolerMaster Silent Pro M850Watts Αυτό νομίζω είναι υπεραρκετό.... Τι να τα κάνω τα 1000Watts~1200Watts, ναι 25 ευρώ είναι παραπάνω αλλά είναι τεράστιες τάσεις....Νομίζω ένα 850άρι είναι μια χαρά... Δεν τρελαίνομαι για Crossfire και τέτοια...Μητρική: Εδώ πρόβλημα.... Δεν μου αρέσει κάποια από το πλαίσιο.... Μήπως να πάω από τα Multirama να πάρω αυτήν?ASUS M4A89TD PRO - Μητρική κάρτα - ATX - AMD 890FX | Multirama <- Πως σας φαίνεται...?ΑΑΑΑΑΑ Να σας πώ... Θέλω να ανάβει γρήγορα και να μην κάνει 30δευτερόλεπτα για το POST στο Bios.... Για αυτό πήρα τον SSD...Αν είναι να "σπάσεις" το "αποκλειστικά από Πλαίσιο", ψάξε λίγο τιμές από τα κομμάτια που θέλεις. Παράδειγμα ο 1100Τ στα multirama (εφόσον κοιτάς κι εκεί) έχει 275€ από 290€ στο Πλαίσιο. Και όπως σου είπαν και πιο πάνω 0 1090Τ με ένα κλικ φτάνει τον 1100Τ και είναι και 50€ κάτω σε τιμή.Τώρα αν θες να μοιράσεις απλόχερα τα λεφτά σου, είναι δικαίωμά σου.Η πρόταση για τροφοδοτικό που σου έκανε ο 9000+rpm για το Corsair HX850 νομίζω πως είναι καλύτερη.Το socket ΑΜ3 της AMD καλό μεν αλλά όπως ακούγεται (εδω μέσα) μάλλον δεν θα υποστηρίζει τους νέους "Buldozer". Οπότε και η επιλογή i7 socket 1366 δεν είναι και άσχημη δεδομένου οτι έχουν "ζωή" ως τον Σεπτέμβριο του 2011 (σύμφωνα με τα σχέδια της Intel, κάπου εδω μέσα ειπώθηκε).Ότι και να πάρεις στο διάστημα του 1-1,5 χρόνου ("ζωής" του socket/συμβατότητας) δεν θα χρειαστείς αναβάθμιση CPU. Από την άλλη το AM3 με SB850 έχει native υποστήριξη σε SATA III, αν σε ενδιαφέρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aris20 Δεκέμβριος 30, 2010 Author #20 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Νομίζω πως σε AMD θα πάω τελικά καλύτερες θερμοκρασίες έχουν γενικά και λέω να ξεκολλήσω λίγο από Intel, αφού είναι ακριβοί και 4πύρηνοι ενώ ο 6πύρηνος της AMD θα παέι καλύτερα σε Multitasking πιστεύω..... Πάω τώρα από το πλαίσιο να τα πάρω... Την κάρτα γραφικών την τρίτη θα πάω... Ναι θα πάω να δώ και στα Mutlirama.... Ελπίζω να την βρώ την άκρη εκει πέρα, θα τα πάρω κομμάτια κ θα γυρίσω... Το βράδυ κατά τις 11 αναμένω να σας πώ νέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.