Onisim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2010 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά!Χρησιμοποιώ το opera 11 στο Laptop με win 7 64 bit!Μέχρι και χτές βράδυ όλα λειτουργούσαν ομαλά και χωρίς να εγκαταστήσω κάτι το opera κρασάρει στο λεπτό που τον ξεκινάνω!Εκανα και system restore σε παλίοτερη ημ/νια που ήξερα ότι λειτουργούσε!Κάποια βοήθεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Απεγκατάσταση - εγκατάσταση;Νέο προφίλ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onisim Δεκέμβριος 28, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Και νεο προφιλ!Και καθαρή καινούργια εγκατάσταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 28, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Μήπως έβαλες κανά extension? Μήπως είναι καιρός να αλλάξεις browser? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Logging program crashes and freezes using Inspector IIXII - Opera Knowledge BaseΔες μήπως το Log σου βγάζει κάτι που να έχει νόημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onisim Δεκέμβριος 28, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 δεν λεει κάτι!απλά a problem caused the browser to stop working Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onisim Δεκέμβριος 28, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Μήπως έβαλες κανά extension? Μήπως είναι καιρός να αλλάξεις browser? εάν είχες και εσύ τα Bookmarks όλα εκεί δεν νομίζω ότι θα άλλαζες τόσο εύκολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 28, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Tότε ούτε η ίδια η Opera δεν μπορεί να σε βοηθήσει, γιατί αυτή είναι και καλά η λύση τους...Με σκάλισμα μόνο μέσα στα αρχεία που κρατάει στο "Application Data" ή δεν ξέρω πως το λένε πια στα 7άρια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 29, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 εάν είχες και εσύ τα Bookmarks όλα εκεί δεν νομίζω ότι θα άλλαζες τόσο εύκολα Βάλε chrome, νομίζω τα παίρνει τα bookmarks από Opera Link to comment Share on other sites More sharing options...
only4tehlulz Δεκέμβριος 29, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Δεν το κάνει στα καλά καθούμενα, κάποιο site ή κάτι μέσα σε κάποιο site δημιουργει το προβλημα. Ίσως κάποιο περίεργο javascript ή κάτι. Αν θές δοκίμασε το ίδιο site με κάποιον αλλον browser ή δώσε το link αν θές να δούμε αν είναι το προβλημα σε όλους, να γίνει και report. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onisim Δεκέμβριος 29, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Δεν ανοιγει καν! Στο home page ειμαι! Google! Μολις ανοιξει μετά απο λίγο κρασαρει! Και μετα δεν ανοιγει καν και κρασαρει στο δευτερολεπτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Δεκέμβριος 29, 2010 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 Μιας και εχεις laptop,παρτο σαν ευκαιρια να δοκιμασεις Chrome,Firefox.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.