pcfreak111 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2010 Καλημέρα παιδιά!Θα ήθελα τη βοήθειά σας για να δημιουργήσω ένα επιπλέον partition σε έναν υπάρχον σκληρό δίσκο και πιο συγκεκριμένα έναν 500άρι seagate χωρίς να κάνω format.ΥΓ: προς τους mods:αν δεν είναι στην σωστή κατηγορία παρακαλώ να μεταφερθεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Δεκέμβριος 28, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Κανείς δεν ξέρει πως να φτιάξει ένα δεύτερο partition σε ένα σκληρό δίσκο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Δεκέμβριος 28, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Με τι windows εργάζεσαι; Tα windows 7 από computer->righ click manage->disk management σου δίνουν τη δυνατότητα αυτή.Στα xp το έκανα με το partition magic 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Δεκέμβριος 28, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Έχω windows xp και θα προτιμούσα κάποιο δωρεάν πρόγραμμα για να κάνω τη δουλειά μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Δεκέμβριος 28, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Για free: Partition Wizard Home Edition - Reviews and free Partition Wizard Home Edition downloads at Download.com Αν δεν ξέρεις τι κάνεις ακριβώς, κάνε ένα backup τα σημαντικά σου δεδομένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
p_under Δεκέμβριος 28, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Με τι windows εργάζεσαι; Tα windows 7 από computer->righ click manage->disk management σου δίνουν τη δυνατότητα αυτή.Στα xp το έκανα με το partition magic 8. για να μην κανω καινουργιο θεμα , σε δισκο (*λαπτοπ) με εγκατεστημενα windows γινεται με τον τροπο που προτεινεις? στην διαχειριση δισκων κανω συρρικνωση τομου στο δισκο που θελω να σπασω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιανουάριος 3, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 Έχω windows xp και θα προτιμούσα κάποιο δωρεάν πρόγραμμα για να κάνω τη δουλειά μου.EASUS partition master. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stallone Ιανουάριος 3, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2011 για να μην κανω καινουργιο θεμα , σε δισκο (*λαπτοπ) με εγκατεστημενα windows γινεται με τον τροπο που προτεινεις? στην διαχειριση δισκων κανω συρρικνωση τομου στο δισκο που θελω να σπασω?Να υποθέσω ότι μιλάς για Windows 7 έτσι;Ναι γίνεται αλλά με αυτόν τον τρόπο δεν θα σε αφήσει να κάνεις το partition το μέγεθος που θέλεις εσύ. Αν π.χ έχεις έναν δίσκο 500GB και θέλεις να τον κόψεις στα δύο, αν υπάρχουν σκόρπια αρχεία στα 400GB, είσαι υποχρεωμένος να τον κάνεις 400+100GB.Γι' αυτό καλύτερα χρησιμοποίησε το EASUS partition master που τον χωρίζεις όπου εσύ θέλεις, έχει δεν έχει σκόρπια αρχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.