ennia Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2010 Καλημερα παιδς και χρονια πολλα...πριν λιγες μερες κερδισα σε εναν διαγωνισμο ενα mp3 player κοιταξτε εδω.αυτο κανονικα επρεπε να το βλεπει ο υπολογιστης με το που το συνδεω. αντιθετα δεν το βλεπει πουθενα μονο στη διαχειριση συσκευων σαν αγνωστη συσκευη. δεν εχει drivers. εχω windows 7.πειτε καμια ιδεα......:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 28, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Η ιστοσελίδα λέει ότι έχει driver cd. Μήπως είναι κανά μινι cd και δε το πήρε το μάτι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Δεκέμβριος 28, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Το cd ειναι κανονικο μεγεθος. δεν εχει driver μεσα....στο πανελ που ανοιγει οταν βαζω το cd εχει μια επιλογη που λεει για firmware, αλλα αυτο σε οδηγει στο σιτε και το μονο που μου δινει ειναι να κατεβασω ενα pdf και ειναι firmware updater. to firmware updater το δοκιμασα αλλα δεν κανει τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Δεκέμβριος 30, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus3bar Δεκέμβριος 30, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Κοίτα μήπως είναι κλειδωμένο(hold) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Δεκέμβριος 31, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2010 το εχω δοκιμασει αλλα δεν γινεται τιποτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.