narta Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Τα φωτα σας κοριτσια Εχω αυτο το σαραβαλακι, ξεμεινε απο τον πατερα (1GB RAM). Θελω κατι παναλαφρο, αν γινεται στυλ Meego, μονο για email, browsing αντε και κανα flash based game για να απασχολειται η κυρα (για να μην απσχολει εμενα) TIA :kiss3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Δεκέμβριος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 Τα φωτα σας κοριτσια Εχω αυτο το σαραβαλακι, ξεμεινε απο τον πατερα (1GB RAM). Θελω κατι παναλαφρο, αν γινεται στυλ Meego, μονο για email, browsing αντε και κανα flash based game για να απασχολειται η κυρα (για να μην απσχολει εμενα) TIA :kiss3: Απο εκδοσεις δεν ξερω πολλα, αλλα δε το λες και σαραβαλακι το μηχανημα. Την ubuntu 10,10 desktop που δοκιμασα προσφατα σε netbook με suv@1.2 πηγαινε μια χαρα. Δοκιμασε την χωρις εγκατασταση απο φλασακι να δεις... Σχετικα ευχρηστη και αρκετα glossy για να αρεσει και στην κυρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 Την δοκίμασα. Σέρνεται... :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Δεκέμβριος 27, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 Την δοκίμασα. Σέρνεται... Τη δοκίμασες απο live cd και λες οτι σέρνεται ??? Αν τα φόρτωσες απο cd κάθε φορά διαβάζει το cd για να βρει πράγματα που δεν υπάρχουν στη ram και γι' αυτό καθυστερεί λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 27, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 No no no κανονική εγκατάσταση. Έτσι είναι εδώ και 1 μήνα. Βασικά πρέπει να το ανοίξω για να δω πως παει απο βρομο γιατί ζεστενεται κιόλας. Anyways. Έλεγα για τίποτα σε meego αλλά δεν ξέρω για ασυμβατοτητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Δεκέμβριος 27, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 No no no κανονική εγκατάσταση. Έτσι είναι εδώ και 1 μήνα. Βασικά πρέπει να το ανοίξω για να δω πως παει απο βρομο γιατί ζεστενεται κιόλας. Anyways. Έλεγα για τίποτα σε meego αλλά δεν ξέρω για ασυμβατοτητεςΤι να πω. Εγώ το meego δε το έχω περιεργαστεί οπότε δε μπορώ να πω κάτι με σιγουριά. Πάντως μου φένεται περίεργο γιατί εγώ χρησιμοποιώ ubuntu σε ένα πολύ παλίο laptop 4-5 ετών και παει μια χαρα. Εγώ θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και την netbook edition του ubuntu.PS. Βλέπω ότι το meego έχει μόνο netbook edition, επίσης με λίγο googling που έκανε σε 2-3 forums λένε ότι το meego είναι περισσότερο optimised και απο τη netbook edition του ubuntu και πως για αυτό που το θες θα σε καλύψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 27, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 5ετιας είναι και ο καμπουρογαμοσαυρος που έχω. Απο εβδομάδα που έχω άδεια θα πέσει ψαχουλεμα. Thanx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 27, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 Δες το puppy linux. Τρέξε το σε live από usb/cd δε χρειάζεται εγκατάσταση. Στο p4 1.7 με 256ΜΒ RAΜ πέταγε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Δεκέμβριος 27, 2010 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 Debian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Δεκέμβριος 28, 2010 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Μπορείς να δοκιμάσεις xubuntu. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πηγαίνει σφαίρα (βασικά είναι ubuntu με πιο light DE)Μπορείς να δοκιμάσεις και το Ubuntu Netbook EditionΤέλος η πιο ελαφριά έκδοση ever είναι η lubuntu με πανάλαφρο DEY.Γ. Λύσεις τύπου "debian" για την κυρά δεν προτείνονται...:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 28, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Debian no no no. Μαζοχας ΔΕΝ ειμαι.Xubuntu για αρχη και μετα παμε σε λυσεις Ubuntu netbook Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 28, 2010 #12 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 linux mint 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Δεκέμβριος 28, 2010 #13 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Κι εγώ έψαχνα μια διανομή για ένα PC 10ετίας+ που ήθελα για downloader και ίντερνετ, έβαλα XP στο τέλος και ηρέμησε το κεφάλι μου και λειτουργούν όλα τέλεια. Δυστυχώς έχει μόνο 512mb μνήμη και δεν μπορώ να βάλω Windows 7. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις καμία έκδοση Windows 7 κομμένη ή XP. Αν επιμένεις σε Linux ρίξε μία ματιά και στο Jolicloud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxide Δεκέμβριος 28, 2010 #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Μπορείς να δοκιμάσεις xubuntu. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πηγαίνει σφαίρα (βασικά είναι ubuntu με πιο light DE)Μπορείς να δοκιμάσεις και το Ubuntu Netbook EditionΤέλος η πιο ελαφριά έκδοση ever είναι η lubuntu με πανάλαφρο DEαυτο θα ελεγα και εγω...δοκιμασε "παραλαγες" του ubuntu για αρχη...και το Linux mint εχω ακουσει πως ειναι καλο αλλα δεν το δοκιμασα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havic Δεκέμβριος 28, 2010 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Pclinuxos με LXDE, πολύ ελαφρύ και σταθερό, σαν αρχάριος προσαρμόστηκα εύκολα σε αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 28, 2010 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 linux mint 10 Πετάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Δεκέμβριος 28, 2010 #17 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2010 Αν σ' αρέσει, παίρνει και άλλο τριμάρισμα και πάει πιο γρήγορα ακόμα...Δες εδώ, θα δεις όντως διαφορά, απλά προσοχή τι services θα κλείσεις (πχ το bluetooth αν δεν το χρειάζεσαι κλείσ' το κλπ)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Δεκέμβριος 29, 2010 #18 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2010 linux mint 10 Μολις την περασα και εγω.. Indeed πολλη καλη η Julia.Ομορφη, ευχρηστη και γρηγορη.. Recommended. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frozen Ιανουάριος 14, 2011 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Τσεκαρε και την distro jolicloud. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 14, 2011 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Πήγα να την περάσω και γω αλλά μου πετάει error πριν καν αρχίσει το LiveBoot session η μέντα.... (process 456): GLib-WARNING**: getpwuid_r( ): failed due to unknown user id (0) Κρίμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.