Jump to content

Μητρικη εντος εγγυησης αλλα...

icy20

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Λοιπον ακουστε τι εχει γινει:

Ειχα παρει μια μητρικη για μια φιλη μου πριν 1 χρονο και τα εφτυσε τωρα...Το μαγαζι που ηταν αγορασμενη δεν υπαρχει πια αλλα ξερω οτι ηταν αγορασμενη απο την interset (αντιπροσωπεια)

Ετσι λοιπον την πηγα εκει αλλα μου ειπαν οτι δεν φερνουν πια μητρικες και δεν μπορουν να μου την αλλαξουν!!!!Προφανως πανε για φουντο και αυτοι.Το θεμα ειναι εγω τι κανω...

Η μητρικη ειναι asus και βεβαια εχει 11 μηνες εγγυηση ακομα.Εχει κανεις καμμια ιδεα?Εχει η asus pickup center για μητρικες καπου στην ευρωπη?Γιατι αν το στειλω taiwan καλυτερα παιρνει νεα...

• 10 months later...

ξεθάβω λίγο το θέμα καθώς σκέφτομαι να αγοράσω κάρτα ήχου asus από το εξωτερικό.

Σε περίπτωση που χρειαστεί να σταλεί για επισκευή εντός εγγύησης (στην ιταλία ας πούμε) ξέρει κανείς ποιον επιβαρύνουν τα μεταφορικά;

όταν μιλάμε για αποστολές εκτός Ελλάδος, μην ξεχνάτε τα ταπεινά πλην τίμια ΕΛ.ΤΑ.

άπιαστες τιμές ,ειδικά σε μικροδέματα <2κιλά που φεύγουν ταχύτατα και σας φάκελος

αν υπερβαίνει τα 2 κιλά πάλι συμφέρουν ψιλοαλλάζει η διαδικασία.

[MENTION=130]DarkSaga[/MENTION] τα τσέκαρα τα ΕΛΤΑ φυσικά.

εάν πάει ως επιστολικό ταχυδρομειο είναι περίπου 8 ευρώ (ίσως και πιο κάτω)

εάν πάει ως δέμα είναι 22- 25 ευρώ. (στη περίπτωση 1 κιλού).

η κάρτα ως δέμα δε θα πάει όμως; :nothing:

ό,τι έχω στείλει που ζύγιζε κάτω απο 2 κιλά,

ακόμ ακαι κουτί παπούτσια για Ισπανία,

έφυγε κανονικά σαν δέμα.

Απο Σύνταγμα,ταχύτατα και με ασφάλεια.

Πριν τις 12 το μεσημέρι φεύγει στάνταρ και την ίδια μέρα για αεροδρόμιο!

δεν ξέρω που είσαι βέβαια.

ό,τι έχω στείλει που ζύγιζε κάτω απο 2 κιλά,

ακόμ ακαι κουτί παπούτσια για Ισπανία,

έφυγε κανονικά σαν δέμα.

Απο Σύνταγμα,ταχύτατα και με ασφάλεια.

Πριν τις 12 το μεσημέρι φεύγει στάνταρ και την ίδια μέρα για αεροδρόμιο!

δεν ξέρω που είσαι βέβαια.

Δέμα ή φάκελος?

Με απλό ταχυδρομείο ΕΛΤΑ, έστειλα πρόσφατα ένα σετάκι μνήμες για Ταϊβάν. 21/10 εστάλησαν και χθες παρέλαβα τις καινούριες από Geil.

Οπότε το απλό ταχυδρομείο έβγαλε τα λεφτά του. Η αποστολή του φακέλου κόστισε 1,20€.

καλα τα ελτα αλλα αν δεν ειναι συστημενο... τρεμει το φιλοκαρδι σου! καμια 10αρια φορες εχω στηλει-μου εχουν στηλει μικροδεματακια (<1 κιλου) και τις μισες χαθηκαν!

οταν λεμε μικρα ομως,ποσο μικρα?

γιατι αυτο ειναι καθαρα στην κριση του υπαλληλου φανταζομαι

σε διαστασεις,ασ πουμε,ενα κουτι μιτρικης,με βαρος κατω των 2 κιλων,θα μπορει να φυγει σαν φακελος?

και γενικα,μια συσκευασια η οποια να μπορει να παρει μεσα 2 δισκους (αυτο ειναι που ενδιαφερει εμενα αμεσα :p )

κουτάκι της είπα, φαντάζομαι σαν και αυτό που μου ήρθε σήμερα μια κάρτα pci-e serial parallel :p

μέγεθος όσο μισό Α4 περίπου.

ε μια κάρτα ήχου που θέλω να πάρω να είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτό το μέγεθος; (κουτιου)

Το οριο ειναι συνηθως το κουτι παπουτσιων.

Τωρα ... για τι παπουτσια μιλαμε ... ή τι νουμερο παπουτσια , μην το ψαχνετε .

Μια φορα που μου ειχαν πει το ιδιο απο μια μεταφορικη εταιρια , οταν τους ρωτησα για το ποιες ειναι οι διαστασεις ενος κουτιου παπουτσιων . Δεν ηξεραν να μου πουν .

Τους λεω οτι εχω ενα δεμα πχ 30χ20χ20 cm .

Και η απαντηση ηταν ... "Δεν γνωριζω" . Ειναι μεγαλυτερο απο κουτι παπουτσιων ή οχι ??? :tomato:

έπεσες σε περίπτωση

αν σε πάει ογκομετρικά το έχασες το παιχνίδι...

τα ΕΛΤΑ ζυγίζουν και χρεώνουν τόσο λίγο

άλλο παράδειγμα

μπλούζα λάθος νούμερο FM απο Ιταλία (45ε)

έξοδα προς τα εδώ με UPS 6ε

έξοδα προς τα εκεί με UPS 104ε:nono:

έξοδα με ACS 64ε

οι διαστάσεις ήταν σαν παχύ βιβλίο και όγκομετρικά έβγαινε 4 κιλά

ναι μετατρέπουν όγκο σε "πιθανά"

όταν είναι ελαφρύ το πράμα

έξοδα με ΕΛΤΑ 11,80ε

ίδια συσκευασία,

ίδιο βάρος

ίδια διαδρομή.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.