STINK Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Παιδιά θέλω να αγοράσω κάποια πραγματάκια από newegg.com.Έχει αγοράσει κανείς να μας πει εντυπώσεις;Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω για να μην έχω έξτρα χρεώσεις από τελωνεία ή κάτι άλλο.
oldhag Δεκέμβριος 27, 2010 #3 Δεκέμβριος 27, 2010 Παιδιά θέλω να αγοράσω κάποια πραγματάκια από newegg.com.Έχει αγοράσει κανείς να μας πει εντυπώσεις;Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω για να μην έχω έξτρα χρεώσεις από τελωνεία ή κάτι άλλο.αγοραζω συχνα απο εκει.ειναι top σε σχεση με τα ελληνικα μπακαλικακια.πρεπει να βρεις ατομο απο usa για να σου στελνει
junior-21- Δεκέμβριος 27, 2010 #4 Δεκέμβριος 27, 2010 αγοραζω συχνα απο εκει.ειναι top σε σχεση με τα ελληνικα μπακαλικακια.πρεπει να βρεις ατομο απο usa για να σου στελνειεχεις κανει και rma? για πες εμπειρίες! :smoke:
oldhag Δεκέμβριος 28, 2010 #5 Δεκέμβριος 28, 2010 αριστο ειδικα αν εχεις παρει evga προιον(μακραν το καλυτερο στην αμερικη).τα περισσοτερα brands δεν τα στελνουν στην μαμα εταιρεια και να περιμενεις αλλα τσεκαρουν το προβλημα και στα αλλαζουν σχεδον αμμεσα.μου εχει τυχει να εχω παρει προιον που μετα απο λιγες μερες επεσε κατακορυφα η τιμη του και μου επιστρεψαν την διαφορα.τρελες προσφορες eblast+open box.ατα - οτι το προιον θα το εχεις στα χερια σου σε κανα μηνα απο την παραγγελια και μετα με αποτελεσμα μερικα ειδη να εχουν πτωση τιμων
STINK Δεκέμβριος 28, 2010 Author #6 Δεκέμβριος 28, 2010 Όταν δίνω Τ.Κ. κέντρο Θεσσαλονίκης μου επιτρέπει να κάνω παραγγελία. Και μου βγάζει πχ 10€ μεταφορικά. Υπάρχει περίπτωση στην διαδρομή να προστεθούν κι άλλα έξοδα;
STINK Δεκέμβριος 28, 2010 Author #8 Δεκέμβριος 28, 2010 Όταν πας να κάνεις Checkout εκεί που υπολογίζει τα έξοδα μεταφοράς ζητάει Zip Code, και αν βάλεις 54624 που είναι Τ.Κ. Θεσσαλονίκης σου τα υπολογίζει.
deninho Δεκέμβριος 28, 2010 #9 Δεκέμβριος 28, 2010 Αυτό καταλαβαίνει, όμως, ότι μένεις στην πόλη De Soto της πολιτείας του Wisconsin και όχι στη Θεσσαλονίκη
STINK Δεκέμβριος 28, 2010 Author #10 Δεκέμβριος 28, 2010 Μάλιστα κοίτα να δεις σύμπτωση. Δηλαδή Ελλάδα με τίποτα δεν φέρνουν. Μήπως κάποιος ξέρει κάποιον άλλο τρόπο να παραγγείλω χωρίς να χρειάζεται τρίτος; Ή αν υπάρχει κάποιο άλλο κατάστημα με παρόμοιες τιμές είτε από εξωτερικό είτε ελληνικό περιμένω προτάσεις.
the_ar Δεκέμβριος 28, 2010 #11 Δεκέμβριος 28, 2010 Καλά, δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι όταν θα περάσει τελωνείο θα σου πιάσουν τον ποπό; Πιο φτηνά θα σου βγει ψωνίσεις από Ελλάδα.
STINK Δεκέμβριος 28, 2010 Author #12 Δεκέμβριος 28, 2010 Αυτό ακριβώς ρωτάω γιατί δεν γνωρίζω τι παίζει με αγορές από εξωτερικό(εκτός από Ebay). Και νευριάζω όταν βλέπω τις πραγματικές τιμές των προϊόντων.
oldhag Δεκέμβριος 28, 2010 #13 Δεκέμβριος 28, 2010 το δηλωνεις ως δωρο και αξια ως 40 δολλαρια και περναει στο χαλαρο το τελωνειο
redbighunter Δεκέμβριος 28, 2010 #14 Δεκέμβριος 28, 2010 το δηλωνεις ως δωρο και αξια ως 40 δολλαρια και περναει στο χαλαρο το τελωνειο αρκει το δεμα σου να μην ειναι παρα πολυ μεγαλο και πολυ βαρυ, γιατι ετσι κινεις υποψιες στους τελωνιακους!
Κοπρίτης Δεκέμβριος 28, 2010 #15 Δεκέμβριος 28, 2010 το δηλωνεις ως δωρο και αξια ως 40 δολλαρια και περναει στο χαλαρο το τελωνειο αυτο συνηθως συνεπαγεται οτι δεν θα εχεις tracking number και εαν χαθει δεν αποζημιωνεσαι.... ειναι ρισκο, ειδικα με τα τσακαλια που εχουμε εμεις στα δικα μας ΕΛΤΑ...
STINK Δεκέμβριος 29, 2010 Author #16 Δεκέμβριος 29, 2010 Θα το έχω υπ' όψιν αλλά η παραγγελία μου θα ήταν πολύ μεγαλύτερης αξία και δεν το διακινδυνεύω. Ευχαριστώ πολύ πάντως. Κανένα άλλο μαγαζί από εξωτερικό με καλές τιμές τι προτείνετε;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.