Jump to content

Popcorn μας αφησε χρονους, τωρα τι;

narta

Recommended Posts

Μολις μας αφησε χρονους το πιστο media player papasi.jpg

Επαιζε τα παντα (βασικα mkv, avi και γενικα οτι κυκλοφορει απο ταινια) με υποστηριξη υποτίτλων, ασυρματη δικτυωση με τους υπολογιστες στο επανω δωματιο και streaming απο αυτους.

Θελω να το αντικαταστησω με κατι παρόμοι αλλα να εχει υποστηριξη 1080p και να εχει χωρο για 2-3 σκληρους (αποθηκη). Εψαξα για κατι σε ION αλλα δεν βρισκω 1 καταστημα να κανω την δουλεια μου. Πρεπει να παραγγειλω κομματια αριστερα δεξια.

Ακουω προτάσεις

Επειδή αναφέρεις το ION ένας φίλος πούλαγε το AsRock ION 330HT-BD και την αγγελία θα την βρεις εδώ (νομίζω δε το έχει δώσει ακόμα). Το αγόρασε το Σεπτέμβρη από e-shop αν δε κάνω λάθος. Δεν έχει χώρο εσωτερικά για τρεις σκληρούς αλλά έχει 6 USB θύρες οπότε άνετα μπαίνουν εξωτερικά.

Άποψή μου βέβαια είναι αν έχεις την δυνατότητα να φτιάξεις με έναν απλό πύργο ένα htpc.

αν και κανει load μετα απο αυτο ταφος. Δεν φορτώνει τπτ. Δοκιμασα χωρις σκληρο αλλα παλι το ιδιο. Θα το ψαχουλεψω οταν βρω χρονο αλλα ειναι η 3η φορα που το κανει και μαλλον παραδιδει πνευμα.

Αυτα κοιταζα :T:

Σκεφτομουν να ριξω λιγα περισσοτερα και να παρω ενα στυλ nettop ωστε να μπορει να παιζει με την φαρμα της :fist: η γυνη. Απο την αλλη, για ταινιες ενα Play!On ειναι ο καλυτερος αντικαταστατης (αντε και πας στο PVR) να εχεις και το ψηφιακο αργοτερα.

Μπουμπλε μπούμπλε... Decisions decisions....

ACR-PV76120 <---- οταν το πηρα εγω σε τιμη τζαμπα 200 ευρω με 1TB δισκο (τον εβγαλα τον 1TB και εβαλα 2TB WD black 64MB) πιστευα πως θα ειμαι ο μοναδικος στην Ελλαδα που θα το εχει.:dance3:

Για να μην τρελαθω στα pm δεν μπορω να βρω αλλο απλα εχω μια ακρη με ενα περιοδικο που τα αγοραζει για τεστ και μετα το τεστ τα περνω εγω σχεδον μιση τιμη.:lock:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.