xsakis23 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 εχω ενα προβλημα με αυτο το game και πιστευω οτι ειναι θεμα καρτας γραφικων.μετα απο λιγη ωρα αρχιζουν τα πιξελ να μου κανουν κατι περιεργες κηνισεις σαν να υπαρχουν περιοχες που αναβοσβηνει η φωτινοτητα τους και και σε μερικες περιπτωσεις κολαει ολο το συστημα και επαναφερετε μονο με restart.ποτε δεν ειχα προβλημα με αλλο game.το συστημα μου ειναι cpu intel E8600 τροφοδοσια 750w ram DOMINATOR 4GB mb rampage formula.σκεφτομαι μιπως φταιει ο HDD ειναι WD 250GB X2 σε raid0.παλια ολα τα game επαιζαν σε maximum settings και δεν ειχα ποτε το παραμικρο κολλημα τωρα δοκιμασα να χαμιλωσω settings μπας και στρωσει αλλα τιποτα.περασα και τουσ τελευταιους drivers αλλα και παλι δεν ειδα διαφορα.σαν να υπερθερμενετε η καρτα μου φαινεται αλλα δεν ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Δεκέμβριος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 Μήπως έχεις κάνει κανένα overclock στην κάρτα από CCC? Εμενα μου πετάει κάτι μαύρα pixel όταν το κάνω overclock στο max.. και έτσι το κατεβάζω καμια 20-ria Mhz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakis23 Δεκέμβριος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 οχι στο ccc ειναι ολα στο defaults.καταλαβα τι παθαινεισ εσυ αλλα εμενα ειναι διαφορετικο.μπορω να παιξω αρκετα καλα αλλα η περιοχες σε συμεια αναβοσβινουν περιεργα και σε κουραζει το ματι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghost Δεκέμβριος 27, 2010 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 Δοκίμασες άλλες ρυθμίσεις στα γραφικά του παιχνιδιού? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Δεκέμβριος 27, 2010 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 Δεν φταιει η καρτα φιλε μου και εγω τα ιδια εχω μονο σε αυτο game αλλα διαφορετικο προβλημα εκει που παιζω ξαφνικα crashαρει και μου πεταει ασπρη οθονη ο ηχος ακουγεται πυροβολαω κανονικα αλλα με ασπρη οθονη δεν μπορω να δω....κανω ctrl alt del και μετα αναβοσβηνει ασπρο μαυρο και δεν μπορω να το τερματισω..σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν εχω προβλημα μονο σε αυτο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Δεκέμβριος 27, 2010 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 Μπες στο settings.ini και αλλαξε το DxVersion=9 απο auto μονο ετσι μπορω να το παιξω χωρις crash και white screen.Μπορει να δουλεψει και σε εσενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zenor Δεκέμβριος 27, 2010 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 argi, εμένα μου το κάνει αυτό στην 570 όταν δεν είναι stable το overclock. Εσένα το κάνει και με stock settings στην 580; Εμένα πάντως όχι, δοκίμασε τους 265.90 quadro drivers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argi Δεκέμβριος 27, 2010 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 argi, εμένα μου το κάνει αυτό στην 570 όταν δεν είναι stable το overclock. Εσένα το κάνει και με stock settings στην 580; Εμένα πάντως όχι, δοκίμασε τους 265.90 quadro drivers.Mε stock settings την εχω την 580 με τους 263.09.Δεν την εχω κανει overclock την καρτα παντως απ'οτι εχω δει σε forum της EA δεν υπαρχει fix για το συγκεκριμενο προβλημα μεχρι στιγμης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xsakis23 Δεκέμβριος 27, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 ευχαριστω argi ολα καλα τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.