Jump to content

ati 4870 & bad company2 προβλημα

xsakis23

Recommended Posts

εχω ενα προβλημα με αυτο το game και πιστευω οτι ειναι θεμα καρτας γραφικων.μετα απο λιγη ωρα αρχιζουν τα πιξελ να μου κανουν κατι περιεργες κηνισεις σαν να υπαρχουν περιοχες που αναβοσβηνει η φωτινοτητα τους και και σε μερικες περιπτωσεις κολαει ολο το συστημα και επαναφερετε μονο με restart.ποτε δεν ειχα προβλημα με αλλο game.το συστημα μου ειναι cpu intel E8600 τροφοδοσια 750w ram DOMINATOR 4GB mb rampage formula.σκεφτομαι μιπως φταιει ο HDD ειναι WD 250GB X2 σε raid0.παλια ολα τα game επαιζαν σε maximum settings και δεν ειχα ποτε το παραμικρο κολλημα τωρα δοκιμασα να χαμιλωσω settings μπας και στρωσει αλλα τιποτα.περασα και τουσ τελευταιους drivers αλλα και παλι δεν ειδα διαφορα.σαν να υπερθερμενετε η καρτα μου φαινεται αλλα δεν ξερω.

οχι στο ccc ειναι ολα στο defaults.καταλαβα τι παθαινεισ εσυ αλλα εμενα ειναι διαφορετικο.μπορω να παιξω αρκετα καλα αλλα η περιοχες σε συμεια αναβοσβινουν περιεργα και σε κουραζει το ματι.

Δεν φταιει η καρτα φιλε μου και εγω τα ιδια εχω μονο σε αυτο game αλλα διαφορετικο προβλημα εκει που παιζω ξαφνικα crashαρει και μου πεταει ασπρη οθονη ο ηχος ακουγεται πυροβολαω κανονικα αλλα με ασπρη οθονη δεν μπορω να δω....κανω ctrl alt del και μετα αναβοσβηνει ασπρο μαυρο και δεν μπορω να το τερματισω..σε κανενα αλλο παιχνιδι δεν εχω προβλημα μονο σε αυτο...

argi, εμένα μου το κάνει αυτό στην 570 όταν δεν είναι stable το overclock. Εσένα το κάνει και με stock settings στην 580; Εμένα πάντως όχι, δοκίμασε τους 265.90 quadro drivers.

Mε stock settings την εχω την 580 με τους 263.09.Δεν την εχω κανει overclock την καρτα παντως απ'οτι εχω δει σε forum της EA δεν υπαρχει fix για το συγκεκριμενο προβλημα μεχρι στιγμης..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.