AGGANIS13 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Ψαχνω εναν τετοιο......HP Compaq SATA Connector Hard Drive HDD Adapter H9 on eBay (end time 05-Jan-11 20:22:14 GMT)εχει ιδεα κανεις που μπορω να βρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koshal Δεκέμβριος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 Πιθανόν να έχει η ίδια η ΗΡ στο service. Αντιπροσωπεία έχει στην Αθήνα απέναντι από το Plaisio της Αγίας Παρασκευής. Παλιά ΗΡ είχε και η Infoquest αλλά τώρα αν ισχύει δεν ξέρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CROESUS Δεκέμβριος 30, 2010 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2010 Φίλε μουΠρόσφατα αγόρασα κάτι αντίστοιχο από ebay για ένα pavilion 9542. Στην ελληνική αντιπροσωπεία το κόστος είναι απαγορευτικό, πάνω από 40,00€ μιλάω μόνο για το πλαστικό και πιστεύω ότι δεν αξίζει τον κόπο. Αυτό που πήρα εγώ, (κινέζικο) για τον δεύτερο δίσκο παίζει μια χαρά και μου κόστισε περίπου 9,00€. Επίσης ίσως βρεις εδώ Partnumber.gr σε προσιτή τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.