Jump to content

αγορα καρτας γραφικων

user_11

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα θα ηθελα μια γνωμη ειμαι αναμεσα σε NVIDIA GTX 470 ΚΑΙ ATI 6870 πια προτεινεται , monitor dell23, απο games παιζω παιχνιδια τυπου cod4, black ops, ευχαριστω.

Για games πάρε καλύτερα nvidia! Είχα και εγώ ati και ταλεπωρήθηκα από τους drivers.

Ναι γι'αυτό το τόπικ του catalyst έχει 5500 ποστς. Επειδή είναι "μια χαρά"...

user_11 οι κάρτες είναι πάνω κάτω ισοδύναμες, εγώ θα διάλεγα αυτή που θα έβρισκα φθηνότερη

το συστυμα:AMD PHENOM II X6 1090T 3.2GHZ SIX-CORE,mobo asus asus crosshair iv formula,ram 4 gig ,τροφοδοτικο corsair 850 watt monitor dell23 , με προβλιματιζουν οι drivers οπως αναφερτηκε πιο πανω το ακουω συχνα ,μην τι παρω και εχω προβληματα, τοσα χρονια με nvidia δεν ειχα κανενα προβλημα, το σκεφτομαι για την 6870 πρωτον για τα λεφτα της δεν θελω να ξεπερασω τα 240 ευρο για τωρα , και μηπως στο μελλον πολυ αργοτερα βαλω και δευτερη καρτα λογο της mobo.

Εγώ θα πήγαινα σε 6870 λόγω θερμοκρασιών και χαμηλότερης κατανάλωσης.

+ την δυνατότητα crossfire αργότερα

οκ παιδια , πηγαινω για 6870 τελικα για τα λεφτα της μια χαρα ειναι ,ευχαριστω ολους για τα ποστ,χρονια πολλα και καλες γιορτες :).

αφου ειχες nVidia και δεν ειχες κανενα προβλημα και ειχες βολευτει θα προτεινα να πας παλι σε nV

προσωπικα εχω GTX470 σε SLI χωρις κανενα θεμα με θερμοκρασιες+drivers

τα περι καταναλωσης ειναι χαζομαρες. για μερικα watt+-

H 6870 για να αποδωσει αριστα θελει crossfire ASUS Radeon HD 6870 CrossFire Review - Page 3/25 | techPowerUp

Το ιδιο συμβαινει και με τις υπολοιπες ...460/470/6850/6950 κτλ

Παντως τα παιχνιδια που θες να παιξεις δεν ειναι και ιδιαιτερα απαιτητικα, τα επαιξα με μια 4870 χωρις προβλημα.Το black ops πχ σε 1920χ1080 με τερμα τα φιλτρα εβγαζε 60-90fps

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.