Jump to content

Αλλαγη απο 4890 σε 5870/6970

NooDle

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μιας και η κάρτα μου έχει παλιώσει και άρχισε να μου κάνει νούμερα... Πάμε για αλλαγή στο σύστημα υπογραφής.

Αλλα επειδή είναι κάπως τα 400+ για την νέα σειρά της ΑΤΙ σκέφτομαι να κοιτάξω και για 5870 και αυτό γιατί απ όσα έχω ακούσει δεν έχουνε και πολλές διαφορές.

ισχύει? τα φώτα σας

5870 με καμια 200-220 γιουρια απ τις αγγελιες του λαμπη και εισαι οκ (αν δεν εισαι πορωμενος με benchmarks κτλπ)

βασικά έχει εγγύηση η 4890 μου ακόμα οπότε δεν ξέρω τι θα παίξει απο εκεί..

Τώρα πως η 6950 γίνεται 6970 δεν το κατέχω!

Προτείνω να μου κάνεις παρέα :innocent:, κάνε υπομονή να περάσει το χριστουγεννιάτικο καπέλο, η 6950 (μεταμφιεσμένη 6970) αναμένεται να προσγειωθεί στην πραγματική της τιμή γύρω στα 250....

Προτείνω να μου κάνεις παρέα :innocent:, κάνε υπομονή να περάσει το χριστουγεννιάτικο καπέλο, η 6950 (μεταμφιεσμένη 6970) αναμένεται να προσγειωθεί στην πραγματική της τιμή γύρω στα 250....

Είσαι σίγουρος γι' αυτό??

EDIT:Επίσης αν την ξεκλειδώσεις θα σε πάρω τηλέφωνο να μου πεις να το κάνω και εγώ :p

Και κάτι άλλο....

ΕΓΓΥΗΣΗ δεν την χάνει ρε παιδιά με το ξεκλείδωμα?

Καλά το "ξεκλείδωμα", ακόμα και να λειτουργήσει, παίζει πολύ σοβαρά να μην γίνει ποτέ 6970 λόγω διαφορετικών chip μνήμης, κατώτερης διαλογής gpu, πυκνωτών κλπ. Οτι ισχύει δηλαδή γενικά με το overclocking.

Παίζεται να πιάσει, παίζεται και όχι.

Στα 250 παιζει η 6870 .Αν 300 ευρω για μια 6950 ειναι χριστουγεννιατικο καπελο τοτε το ιδιο ειναι και για την 6870 που μεχρι σημερα εχει 250 η 6850 που εχει 190 κτλ.,....γιατι αν παει η 6950 250 πρεπει να υποχωρησουμε οι υπολοιπες.Ολες φουσκες??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.