bannedteam Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2010 Μπορεί να μου πει καποιος πως κανω register για συμμετοχή στις εξετάσεις των certification της Microsoftγια παραδειγμα θελω να δώσω εξετάσεις για το exam 70-640 MCITP που πρεπει να απευθυνθώ; (δεν εχω παει σε φροντιστήριο για να με εγγραψουν εκείνοι στις εξετάσεις) γίνεται να γραφτώ και να παω να δώσω μόνος μου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Δεκέμβριος 27, 2010 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 στο σιτε της μικροσοφτ σου λεει τις εταιριες που συνεργαζεται και κλεινεις μεσω ιντερνετ σε καποιο κεντρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bannedteam Δεκέμβριος 27, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2010 μέσω της υπηρεσίας prometric εννοείς;;;και κάτι άλλο πως είναι οι εξετάσεις εκεί;με ραντεβου; μπορει να πας να δώσεις και μόνος σου για παράδειγμα;(με πολλαπλής επιλογής σε online tests είναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.