Jump to content

Δεν ανόιγει ο υπολογιστής!

apostolis159

Recommended Posts

Καλημερα.

Όπως λέει και ο τίτλος, ο υπολογιστής δεν ανοίγει καθόλου. Σήμερα το πρωι τον έβγαλα απ' την πρίζα και αποσύνδεσα την τροφοδοσια για να περασω αλλιώς τα καλώδια του ρευματος. Ανοιξα και λίγο το πλαινό καπακι να δώ αν έχει σκόνη(άσχετο πιστέυω, αλλα το αναφέρω για παν ενδεχόμενο). Αφού λοιπόν το ξανασύνδεσα στο ρευμά, ολα κανονικα, πάω να τον ανοιξω και τιποτα. Πατάω το power και δεν γίνεται τιποτα, καμία απόκριση.

Τα φώτα σας λοιπόν, τι κάνουμε τώρα??:help:

Απλά αποσύνδεσα το καλώδιο απο το τροφοδοτικο και απο την πρίζα για να ξεμπερδεψω τα υπόλοιπα, γιατι γίνόταν λίγο χαμός εκει. Το ξανασύνδεσα όπως ήταν και τώρα δεν ανόιγει...:wall:

τσέκαρε το διακόπτη που σου λέει ο φίλος pcfreak111 μήπως κατά λάθος τον έκλεισες και αν τυχόν κούνησες τίποτα τσέκαρε τις συνδέσεις για το front panel μη τυχόν βγήκε το power και δεν αποκρίνεται το κουμπί του tower γι αυτό το λόγο

μετα εαν ολα αυτα δεν κανουν τιποτα.

Δες εαν το ρευμα αναβει τυχον κανενα λαμπακι πανω στην μητρικη μερικες εχουν.

Αν οχι κατα πολλες πιθανοτητες θα σου ειναι τροφοδοτικο .:T:

Παιδια τα κοιτάξα όλα αυτα πρίν ποστάρω. Λοιπον το τροφοδοτικο δεν σκέφτηκα, αλλα τελικα οκ. Έλλειπα ενα 3ωρο απ το σπιτι και μόλις γυρισα είπα να δοκιμασω πάλι και άνοιξε! Υποπτευομαι ότι αυτο έγινε λόγω το ότι εωγαλα το ρευμα για κάμποση ώρ. Αν θυμάμαι καλα, το είχε ξανακάνει λόγω ρευματος(χωρις να είμαι σιγουρος)..

Τελος πάντων, ολα καλα τώρα.:)

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!:T:

αγόρασε άλλο ένα καλώδιο για το τροφοδοτικό και άλλαξε το μήπως δεν κάνει καλή επαφή..την έχω πατήσει έτσι με μηχάνημα 3 ημερών και τελικά μόλις το άλλαξα δεν έγινε ξανά κάτι τέτοιο.. :)

αγόρασε άλλο ένα καλώδιο για το τροφοδοτικό και άλλαξε το μήπως δεν κάνει καλή επαφή..την έχω πατήσει έτσι με μηχάνημα 3 ημερών και τελικά μόλις το άλλαξα δεν έγινε ξανά κάτι τέτοιο.. :)

Να και κάτι που δεν πήγε το μυαλό μου. Ευχαριστώ. :)

Έλειπα για 4ήμερο στο χωριό να πάρω καθαρό αέρα, και σήμερα που γύρισα πάω να ανοίξω το πισι και τίποτα! Καμία απόκριση πάλι... Το μόνο που είχα κάνει ήταν να κλείσω το διακόπτη στο πολύπριζο που τον έχω την παρασκευή το πρωί πριν φύγω. Τελευταία φορά άνοιξε και δούλεψε κανονικά(για αρκετές ώρες) την πέμπτη και έκλεισε πέμπτη βράδυ. Η οθόνη και τα ηχεία που είναι στο ίδιο πολύπριζο δουλεύουν κανονικά και ο διακόπτης του τροφοδοτικού είναι στο ΟΝ. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω?:hm:

Έλειπα για 4ήμερο στο χωριό να πάρω καθαρό αέρα, και σήμερα που γύρισα πάω να ανοίξω το πισι και τίποτα! Καμία απόκριση πάλι... Το μόνο που είχα κάνει ήταν να κλείσω το διακόπτη στο πολύπριζο που τον έχω την παρασκευή το πρωί πριν φύγω. Τελευταία φορά άνοιξε και δούλεψε κανονικά(για αρκετές ώρες) την πέμπτη και έκλεισε πέμπτη βράδυ. Η οθόνη και τα ηχεία που είναι στο ίδιο πολύπριζο δουλεύουν κανονικά και ο διακόπτης του τροφοδοτικού είναι στο ΟΝ. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω?:hm:

φίλε μου έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με τον atom μου

όταν τον έχω εκτός ρεύματος καμιά φορά και τον συνδέσω και πάω να τον ανοίξω τπτ είναι νεκρός

και μετά από κάμποση ώρα μπορεί και μέρα θα πάρει μπροστά

μου έχει τύχει να πάρει μετά από 1-2-3 ώρες μόνος του εκεί που σχεδίαζα ένα κύκλωμα ξαφνικά τσουπ άνοιξε και έμεινα παγωτό

psu δεν ήταν γιατί το είχα ελέγξει με βραχυκύκλωμα από τα pin του psu

στο μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να φταίει είναι η mobo

η αν όντως έχει πρόβλημα το psu και με ξεγέλασε θα πρέπει να τα ξαναtest

φίλε μου έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα με τον atom μου

όταν τον έχω εκτός ρεύματος καμιά φορά και τον συνδέσω και πάω να τον ανοίξω τπτ είναι νεκρός

και μετά από κάμποση ώρα μπορεί και μέρα θα πάρει μπροστά

μου έχει τύχει να πάρει μετά από 1-2-3 ώρες μόνος του εκεί που σχεδίαζα ένα κύκλωμα ξαφνικά τσουπ άνοιξε και έμεινα παγωτό

psu δεν ήταν γιατί το είχα ελέγξει με βραχυκύκλωμα από τα pin του psu

στο μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί να φταίει είναι η mobo

η αν όντως έχει πρόβλημα το psu και με ξεγέλασε θα πρέπει να τα ξαναtest

Τελικά το ίδιο παθαίνω... :p

Στις 2 παρα άνοιξα το ρευμα και τώρα μόλις άνοιξε το πισι και δουλεύει κανονικά. Πατουσα το power καθε 15' μπας και, αλλα που... Είναι λες και θέλει να ζεσταθει πρώτα...:blink:

Να ανοίξει μόνος του δεν μου έχει τύχει ακόμα..

Άρα στην ουσία δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι?

Τελικά το ίδιο παθαίνω... :p

Στις 2 παρα άνοιξα το ρευμα και τώρα μόλις άνοιξε το πισι και δουλεύει κανονικά. Πατουσα το power καθε 15' μπας και, αλλα που... Είναι λες και θέλει να ζεσταθει πρώτα...:blink:

Να ανοίξει μόνος του δεν μου έχει τύχει ακόμα..

Άρα στην ουσία δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι?

δεν ξέρω ακόμα πάντως βρομάει αργή φόρτιση κάποιων πυκνωτών:whip:

όταν έχω χρόνο θα το ελέγξω

δεν ξέρω ακόμα πάντως βρομάει αργή φόρτιση κάποιων πυκνωτών:whip:

όταν έχω χρόνο θα το ελέγξω

Επειδή μάλλον πρόκειται για το ίδιο πρόβλημα, αν το ελεγξεις μπορεις να ποστάρεις τη λυση η να μου στείλεις κ μενα ένα πμ γιατί με τις υποχρεώσεις της 3ης λυκείου...:hm:

Επειδή μάλλον πρόκειται για το ίδιο πρόβλημα, αν το ελεγξεις μπορεις να ποστάρεις τη λυση η να μου στείλεις κ μενα ένα πμ γιατί με τις υποχρεώσεις της 3ης λυκείου...:hm:

σε καταλαβαίνω τα πέρασα και εγώ αυτά:p

όταν βρω χρόνο θα το ελέγξω απλώς τώρα πάμε για εξεταστική και ζορίζει το πράγμα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.