Jump to content

ΜΗΝ παραγγείλετε από Perfectshop <ΚΑΝΟΝΙ>

greekfragma

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Το Perfectshop κατέβασε ρολά νύχτα.

όσοι παρήγγειλαν μέσω του site και έκαναν πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση πιστωτικής κάρτας την πάτησαν.

εγώ έκανα κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν 15μέρες και ακόμα τους ψάχνω στα τηλέφωνα. Πήγα και στο κατάστημα και κανείς δεν υπάρχει και τα ρολά κατεβασμένα!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το site λειτουργεί κανονικά και φυσικά δέχεται παραγγελίες. Το skroutz.gr απέσυρε πριν λίγα 24ωρα το κατάστημα ως συνεργαζόμενο.

δείτε εδώ στα γρήγορα τι συμβαίνει

http://www.petr00kos.info/11/2010/the-crook-of-perfectshop/

[ame]http://www.google.com/search?btnG=1&pws=0&q=t#hl=en&expIds=17259,18168,26442,27373,27642&sugexp=ldymls&xhr=t&q=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+perfectshop&cp=23&qe=w8O_s7u3v7Egv7UgcGVyZmVjdHNob3A&qesig=YbR7KnHEUgWi34WQOR5dtg&pkc=AFgZ2tkFE6cWZL1Ol5QoercSS7J5RLqKyr4jG8RFuDAOXN73FdETbBaNbXbd8VSfO9LnvK_As9kmsXLlQKodSTg8hoMF8oI8vw&pf=p&sclient=psy&aq=f&aqi=&aql=&oq=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1+%CE%BC%CE%B5+perfectshop&gs_rfai=&pbx=1&fp=6a51798d37757e9b[/ame]

ΤΣΑΚΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:wall:

στη παρούσα φάση χωρίς δουλειά, ακόμα και αυτά που έδωσα (που προορίζονταν για δωρά σε αγαπημένα πρόσωπα) πόνεσαν.....

Εγώ πάντως θα ήθελα να μάθω τι θα γίνει αν κάποιος παραγγείλει και επιλέξει να παραγγείλει με αντικαταβολή

Καλά κάνω που επιλέγω πάντα αντικαταβολή για να μην πέσω σε αυτές τις εξαιρέσεις έστω και ελάχιστες.

Καλό ξεμπλέξιμο μαν.

@greekfragma μίλησες με τη τράπεζα σου για το θέμα? Φαντάζομαι δε μπορούν να σε εξυπηρετήσουν με ακύρωση της συναλλαγής? Σε ρωτάω γιατί φίλος ψες μου αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα επίσης του εν λόγω ¨μαγαζιού¨ και τρέχει στις τράπεζες σήμερα που τον πήρα τηλέφωνο μόλις είδα το μήνυμα σου.

ναι με την τράπεζα μίλησα. σαν πρώτη διαδικασία είναι να πας από κάποιο κατάστημα της τράπεζας μέσω της οποίας έγινε η κατάθεση και να υπογράφεις αίτηση αμφισβήτησης της συναλλαγής.

από εκεί και πέρα για ότι νεώτερο θα σας πω.

οκ ευχαριστώ, θα μιλήσω με το φίλο κι εγώ σε λίγο να δω αν 'εβγαλε άκρη

Έχω την εντύπωση ότι σε παρόμοια περίπτωση παλιότερα κάποιος είχε στείλει e-mail στον ISP που ήταν το site του απατεωνομάγαζου ( νομίζω για το e-direct ή κάπως έτσι ) ρίξανε το site για να μην πιάσουνε τα λαμόγια και άλλα θύματα.

Καταγγελεία σε ΙΝΚΑ, ΣΤΠ ( Συνήγορο του πολίτη ), ΓΓΚ ( Γεν. Γραμμ. Καταναλ. ) και να μιλήσετε και με την τράπεζα που έχει τον λογαριασμό που βάζετε τα χρήματα.

Κάποιος πρέπει πάντως να τα κυνηγήσει νομικά αυτά τα λαμόγια.

Ρε πέππα τι μου λες....εδώ υπάρχει κόσμος που πουλάει demo παιχνιδιών έναντι 20ευρώ με μεταφορικά και δε βρίσκω το δίκιο μου......σε κομπίνα κανονικού μαγαζιού με site θα γλιτώσω?

Απο το Skroutz εφυγε γιατι για να ειναι καποιο καταστημα στο Skroutz πρεπει να πληρωνει και μαλλον οι "κυριοι" σταματησαν να πληρωνουν στο Skroutz

λογω οτι ηθελαν να την κανουν σαν τα ποντικια απο το καραβι που βουλιαζει με το ονομα "Ελλαδα"

Πλεον οι συναλλαγες σας με Ελληνικα καταστηματα μονο με μετρητα η αντικαταβολη!

Ασε που οπως παει το πραμα δεν πρεπει νασ εχεις ουτε λεφτα στην τραπεζα γιατι σε περιπτωση πτωχευσης σου πετανε εναν νομο οτι πανε υπερ του κρατους. :nothing:

Λοιπόν υπέγραψε και αυτός αίτηση αμφισβήτησης συναλλαγής ( Alphabank) και τον ενημέρωσαν ότι μέσα στην εβδομάδα περάσανε άλλοι 4 πελάτες της τράπεζας για τον ίδιο ακριβώς λόγο και για το ίδιο ¨μαγαζί¨ και κάπως τον καθησύχασαν να μην στεναχωριέται γιατί τα λεφτά είναι ¨δεσμευμένα¨ ( κάπου 500 ευρά) αλλά δεν έχει πληρωθεί η συναλλαγή αν κατάλαβα καλά τηλεφωνικώς που μιλήσαμε και ότι τελικά θα ακυρωθεί η συναλλαγή ακόμα και για τους πελάτες που καταχωρήθηκε ως επιτυχής.

Σε περιπτωση κανονιου λοιπον, και εχοντας αγορασει ενα προιον απο εκει, τι γινεται με την εγγυηση? Αναλαμβανει η αντιπροσωπια? (Αφορα μια τηλεοραση LG, η αγορα ειχε γινει μεσω αντικαταβολης, κανενα προβλημα στην ολη διαδικασια).

Δεν εχεις κανενα προβλημα!

Εγω αγορασα τηλεοραση απο ανθρωπο που την ειχε παρει με πλαστη πιστωτικη (μετα το εμαθα) αλλα οταν μου εβγαλε κατι γραμμες μου εκαναν αντικατασταση στην LG

Εγώ πάντως μίλησα με την τραπεζά μου (Εθνική) και δεν μου είπαν τίποτα για αίτηση ακύρωσης συναλλαγής. Μόνο ότι μπορώ να κινηθώ νομικά.

Ψάχνω άτομα για να κινηθούμε ομαδικά.

Please email me.

Καλα τρεχαματα παιδες. Κυνηγηστε τους οσο δεν παει, ακομα και για 10 ευρω. Ειναι απαραδεκτο να συμβαινουν τετοια πραγματα:nothing:

Ασε που οπως παει το πραμα δεν πρεπει νασ εχεις ουτε λεφτα στην τραπεζα γιατι σε περιπτωση πτωχευσης σου πετανε εναν νομο οτι πανε υπερ του κρατους. :nothing:

Μην λες μακακιες.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.